Ik was op zoek naar een garage in Vught waar ik mijn BMW in onderhoud zou kunnen doen. Via andere mensen bij autobedrijf v Gemert-Moonen terecht gekomen. No nonsens garage waarbij ik het gevoel kreeg dat ik op een adequate en eerlijke manier behandeld wordt.Auto voor grote beurt gebracht, goed geholpen door Patrick en door zeer vriendelijke jonge monteur (uit Tilburg) bij ophalen was de auto keurig gewassen.
Vakbekwaam Vriendelijk personeel Goede service Eerlijk. Een en al top. Al 5 jaar zeer goede ervaring met van Gemert Moonen. Kan bedrijf aanbevelen bij andere autobezitters.
Altijd erg goede ervaringen gehad. Laatste keer helaas minder. Na APK-keuring bleken koplampen niet goed te zijn afgesteld. Vandaag is er onnodig een koplamp vervangen. Nogmaals moest ik zelf vragen om juiste afstelling. Over het eindresultaat ben ik nog steeds niet 100% tevreden.
Klant vanochtend meteen gebeld, en naar bleek is ze inderdaad altijd zeer tevreden geweest. Daarom juist was dit een tegenvaller en werd er voor haar gevoel teleurstellend omgegaan met het verlichtingsprobleem. Aangegeven dat wij hier graag nog eens naar willen kijken om het probleem alsnog naar tevredenheid op te lossen, omdat wij (zie rest reacties)alleen maar 100% tevreden klanten willen!!!!!
Bij dit bedrijf worden auto en klant \"in de watten gelegd\". Alle lof!
Zeer goede ervaring met v. Gemert-Moonen,prettige bediening en snelle hulp
Ik heb erg goede ervaringen met deze garage. Ik word steeds goed en snel geholpen.Er is bijvoorbeeld ook elk jaar een gratis wintercheck. Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en denken met je mee, overleggen bij onverwachte kosten. Auto komt steeds goed gerepareerd en ook nog keurig gewassen terug.
Positief, wordt altijd goed geholpen, vriendelijk personeel. Onderhoud aan de auto gaat altijd in overleg. Ook altijd een leenauto meegekregen wat erg fijn is! Heb er wel eens een auto gekocht in het verleden en kom er sindsdien met mijn auto voor apk.
Zeer klantvriendelijke en betrouwbare garage!! Deskundige mensen en garantie problemen worden zeer goed opgelost. Erg tevreden met de koop van een auto bij deze garage!!
Al enige jaren naar volle tevredenheid klant.Eerst voor het onderhoud van een Daihatsu gekocht bij een ander garagebedrijf.Daarna aankoop van een gebruikte Daihatsu. Tijdens aankoop,inruil,onderhoud en schadeafwikkeling hebben wij ervaren dat klantvriendelijkheid,scherpe prijsstelling en service hoog in het vaandel staan bij van GemertMoonen en kunnen wij iedereen die dit leest en op zoek is naar een betrouwbare auto,dit bedrijf aanbevelen.
vriendelijk,duidelijk,en deskundig. Altijd bereid om de klant goed te informeren omtrent het hoe en waarom.
al vele jaren onze garage waar wij een bijzonder goede ervaring mee hebben op alle gebied wat de auto\'s aangaan
Mijn ervaringen zijn positief. De benadering naar de klanten is open, betrokken en vriendelijk.Doordat de garage niet te groot is heb je ook beter contact. Zeer belangrijk om het vertrouwen te winnen van de klanten! Aangezien ik geen verstand heb van de binnenkant van auto\'s is dat vertrouwen het belangrijkste dat er is! We nemen aan dat het personeel ook deskundig is!
Vertrouwd, bekend en goede service en btrouwbaar
Persoonlijke en deskundige benadering door personeel en directeuren.
Uitstekende service met een persoonlijke touch!
Goed, eerlijk advies. Plezierig in de omgang. Servicegericht en meedenkend. Goede uitvoering van werkzaamheden.
Al jaren klant van autobedrijf Gemert-Moonen Vakgarage Vught. Breng al jaren beide auto\'s van ons naar dit bedrijf. Altijd goed en vriendelijk geholpen. Altijd overleg wanneer kosten meer zijn dan verwacht. Altijd duidelijke indicatie wat het onderhoud zal gaan kosten. Wanneer ik iets aan de auto heb tussen de beurten/APK door bieden ze erg goede service en maken ze ff tijd voor je. Kortom: al jaren tevreden klant en daar rij ik graag een stukje voor om vanuit \'s-Hertogenbosch.
Kempenlandstraat 39
5262 GK Vught