Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten omschrijven het bedrijf consequent als vriendelijk en vakkundig. De service is betrouwbaar en de communicatie helder. Reparaties verlopen snel en professioneel, met overleg bij bijzondere kosten. Al met al ervaren klanten een positieve, betrouwbare samenwerking.
29 July 2026
Luc
Boxtel
Defect werd snel verholpen en de prijs was niet buitensporig hoog
27 July 2026
Ruud
Vught
Zoals hierboven en op tijd op de hoogte gebracht wat de kosten zijn Prima zo goed gedaan en zeer tevreden!
24 July 2026
Maria
Erg professioneel
23 July 2026
Stefano
Vught
Dit is een garage waar je altijd netjes geholpen wordt en niet het gevoel krijgt dat ze je een poot proberen uit te draaien. Door deze lange termijnaanpak kom ik er al vele jaren.
22 July 2026
Maarten
Vught
Altijd vriendelijk,behulpzaam en deskundig!
22 July 2026
Els
Vught
Auto is hier al jaren in onderhoud en altijd goed geholpen. Twee dagen voor de vakantie ging er toch nog iets stuk en toen hebben ze het voor elkaar gekregen om de auto nog snel tussendoor, en zelfs in het weekend, voor de vakantie te maken. Vakantie gered. Super service!
18 July 2026
Eddo
Vught
Fijne garage, je weet waar je aantoe bent. Ze helpen waar ze kunnen, en staan direct voor je klaar als je problemen met je auto hebt. Al jaren klant bij Patrick en Henri. Afgelopen week , deed mijn auto het niet. Bleek om een kapotte accu te gaan. Stond langs de snelweg. Auto weggebracht naar een bergingsbedrijf. Leen accu gekregen. En volgende dag vakgarage gebeld. Patrick gezorgd dat de nieuwe accu er de volgende dag al was. En direct gerepareerd. Zelfs de leenaccu wordt weer afgegeven op opgehaald. Dat hoefde ik zelf niet te doen. Fijn deze service.
18 July 2026
Monique
Vught
Fijn bedrijf denken mee zeer goede service en goede garantie
15 July 2026
Toon
Haaren
Bij kwaliteit houd ik een halve ster achter de hand, omdat er altijd een kloof is tussen de vakman en de autobezitter zonder verstand van auto's. Alles draait om vertrouwen en Vakgarage Vught is zo'n zaak die deze niet beschaamt.
14 July 2026
Iris
Cromvoirt
Ze hielpen me goed en ik was helemaal geholpen
14 July 2026
Yuma
Den Bosch
Altijd worden we er vakkundig en snel geholpen. Fijne mensen, betrouwbaar. We komen er graag voor onderhoud en advies!
13 July 2026
Els
VUGHT
Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen en de service is goed, iedere werknemer in Vught staan altijd voor je klaar. Petje af!!!!
8 July 2026
Ineke
Vught
Geen gedoe en denkt goed mee! Heel fijn!
3 July 2026
J
V
In geval van pech, wordt er altijd gekeken wat er wel mogelijk is. Er wordt goed meegedacht en gecommuniceerd over oplossingen
29 June 2026
Paul
Vught
Aardige mensen, vakkundig opgelost, goed uitleg over de factuur
N.v.t.
19 June 2026
Joris
Vught
Vriendelijk geholpen door de planner. Kon wachten op onderhoud en prijs is ook goed. Alles netjes geregeld. Kom zeker terug voor mijn volgende onderhoud en apk.
18 June 2026
Patrick
Boxtel
Fijne geduldige medewerkers die je altijd helpen met een lach!
1 June 2026
Beau
Rosmalen
Snel, vakkundig, vriendelijk. Tien plus. Zeker aanrader!
5 May 2026
Bob
Helvoirt
Vanaf de eerste ontmoetingen, pakweg zo'n 25 jaar geleden, voelde het al meteen vertrouwd aan. Tot op heden is dat niet veranderd. Inmiddels kennen we de personeelsleden natuurlijk een stuk beter. Bij willekeurig welk probleem ook, wordt er serieus en accuraat mee omgegaan. Is er een onenigheid, dan komen we er samen na goed overleg uit en dat is het belangrijkste.
27 April 2026
Jim
Rossum Gld
Zijn altijd behulpzaam, zijn betrouwbaar en komen hun afspraken altijd na.
27 April 2026
Mark
Vught
The staff was very helpful and offered a service as rapid and efficient as one could hope for!
24 April 2026
Daisy
Den Bosch
Zie boven
22 April 2026
Aart
Vught
Al jaren lang een soepele betrouwbare samenwerking. Er wordt voor overleg gebeld bij bijzondere kosten. Prima. Fijn dat er ook steeds een leenauto beschikbaar is
22 April 2026
Hans
S HERTOGENBOSCH
Ik kom al jaren bij Vakgarage Vught. Altijd een goede service, heldere communicatie en betrouwbaar!
15 April 2026
Jan-Willem