Nvt
Super personeel
na 45 jaar nog steeds een tevreden klant.
Apk en beurt . Goede garage met klantvriendelijke mensen . Je mag nog gewoon in de werkplaats kijken wat er gebeurt. Ik heb een oudere Volvo , daarbij wordt er ook regelmatig gekeken naar onderdelen van de sloop .
Goed en vlot geholpen. De auto kan weer verder tot de volgende onderhoudsbeurt.
uitstekende service
Leveren goed. En aardig personeel
Ik vind dat ik snel en goed geholpen ben. Extra sevice; naar huis gebracht en auto thuis bezorgt. Erg fijn.
goede montuur.
Goede ervaring heden, jaren terug was de service ook al goed, ik heb bij deze garage niet het gevoel dat ik belazerd wordt.
Goed persoonlijk contact, voor iedereen de tijd. Gekwalificeerd personeel.
Komen nu al enkele jaren met onze auto's bij garage Bakker. Service is altijd prima, duidelijk en helder en normale prijzen. Wel een drukke garage wat eigenlijk wel wat meer bruggen en personeel zou kunnen gebruiken omdat de wachttijden soms wel wat lang zijn voor ze plek hebben voor reparatie of keuring.
Normale jongens , doen wat ze beloven
Goede ervaringen
Vakkundig en vriendelijk personeel.
Fijne jongens en zeer goed geholpen,top!
nvt
Reparatie vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd.
Wat later aan de beurt dan gemaakte afspraak.maar vlot door de apk.
Auto gebracht voor apk icm onderhoud en een leenauto. Dag ervoor mijn auto gebracht ivm mijn werktijden. Gewoon prima service.
Zeer goed bediend !
Goede ervaring
Afgesproken dat er gebeld wordt bij gereed van APK. Ik krijg helaas al wel de factuur in de mail maar geen belletje. Inhoudelijk zal het vast en zeker goed zijn.
Kloosterstraat 11
7693 TA Sibculo