Kundige en vriendelijke mensen, altijd snel geholpen, en eerlijk.
Prima geholpen, goede communicatie, schappelijke prijzen.
Wat er ook gebeurt, bv je auto wordt in elkaar gereden in Eindhoven, geen probleem 'we komen hem halen 'en er staat tijdelijk een prettige auto voor me klaar.
Grote beurt was ingepland en toen bleek er meer aan de hand te zijn. Ze hebben duidelijk gecommuniceerd wat er aan de hand was en een prijsindicatie gegeven die ook bleek te kloppen. Dat was fijn. De auto was klaar op het moment dat ze zeiden dat het klaar zou zijn. Ook hebben ze de auto vanbinnen schoongemaakt, fijne extra!
Men is klantvriendelijk en klantgericht en dat voelt prima
Goede service, snel geregeld!
Altijd betrouwbaar en zorgvuldig.
Goed en vakkundig...
prima geholpen
mijn ouders zijn al zo lang klant bij de Bilt, maar dat is volkomen terecht. ik moest even het van mijn vader overnemen en dat hebben ze geweldig gedaan, echt uitstekende service. Chapeau!
Zoals hier boven beschreven, plus zeer klantvriendelijk en begripvol.
Betrouwbaar, deskundig, integer, prettig. Kortom dikke 10!
Duidelijk snel
Behoeft geen verdere toelichting.
Goede service en nooit lang hoeven wachten. Voor een reparatie wordt netjes gebeld, dus geen vervelende verrassingen. Vaak is de auto eerder klaar dan verwacht.
Aardige mensen. Altijd bereid om je tussendoor uit de nood te helpen. Kwalitatief zeer goed.
Afspraak APK liep in het 100 vanwege een ziekenhuisopname. Geen probleem voor de garage. Hebben auto gehaald en gebracht.
Je wordt altijd vriendelijk geholpen. De reparaties worden goed uitgevoerd.
Goed, vriendelijk geholpen. prima reperatie
Zeer klantvriendelijk en ter zake kundig
Zijspiegel netjes en snel gerepareerd Zelfs ook ondanks de korte termijn gelijk gecombineerd met een bandenwissel
Service correct
C de Haasweg 66