Professioneel. Klantvriendelijk. En correcte mensen die gewoon de tijd voor je nemen.
Zeer snel en vakkundig geholpen!
Altijd vriendelijk ontvangst en goede service.
Zie boven
meer dan fijn ervaring
Op alle gebied een voortreffelijk bedrijf.
Al jaren goede ervaring met deze CarProf-garage
Klachten worden goed verwerkt
Prettige samenwerking
Hier net wonende en op zoek naar garage voor de APK. Deze keurig verzorgd, en meegedacht om de kosten zo vriendelijk mogelijk te houden. Erg tevreden, als we onderhoud hebben gaan we zeker hier ook naar toe.
Duidelijke uitleg en prettige afhandeling.
Makkelijk afspraak maken die dan ook wordt nagekomen .vervangende auto staat klaar dus binnen en buiten in 5 min gebeld als auto klaar is en vervolgens snel weer afgehandeld prima alles
Vriendelijk
behulpzaam en duidelijk - professioneel
Goede service, en zeer vriendelijk personeel. Na de onderhoudsbeurt is zelfs de auto door de wasstraat geweest TOP !
Geen onverwachte verrassingen, vriendelijk personeel
Rij al jaren Alfa's en ben ook al jaren klant bij Auto Creemers, En ook al jaren tevreden. Leveren altijd een goede service!
Wederom weer goed geholpen, bedankt weer!
goede service, snelle actie
Naar tevredenheid !
Prima geholpen weer, duidelijk gecommuniceerd over de auto en goed geholpen.