Afspraak snel en naar wens gemaakt. Er werd geluisterd en gehandeld naar prive omstandigheden. De auto werd, naar ik zeker ben, goed onderhouden. Voorts werd de auto als service kosteloos gewassen. Er werd uitgebreid uitgelegd welke werkzaamheden en waarom deze werkzaamheden waren uitgevoerd.
Aangenaam ontvangen. Koffie gekregen. Factuur werd doorgenomen Was mijn eerste bezoek en dat is mij heel goed bevallen!
Klantvriendelijk, super service, proffesioneel!
Vriendelijke medewerkers, en goede service én auto gaat de carwash in... perfect.
Zoals altijd goed geholpen bij uitvoering onderhoudsbeurt.
Duidelijke communicatie
afspraak mooi op tyd mocht er toch nog iets anders aan het licht komen dan zeggen ze het.
Zie bovenstaand
Onze vaste garage. Beide auto s daar gekocht en ook altijd laten onderhouden. Klantvriendelijkheid en goede service.
Prima volgens planning
uitstekend
De bandenwissel is weer keurig en volgens afspraak gedaan!
Prettig contact en goed en snel geholpen.
Vriendelijke, correcte service
Vlotte transactie. Geen gedoe. Goede inruilprijs. Snelle levering van de nieuwe auto. Kortom een prettige en snelle transactie.
Zeer te spreken over de manier van communiceren en de kennis van de medewerkers.
Super vriendelijke personeel, super kwaliteit, prima reparatie
Makkelijk afspraak maken, vriendelijk personeel
Vriendelijke en warme ontvangst, lekkere kop koffie. Zowel de receptionist als de onderhoudsmonteur stonden me vriendelijk en behulpzaam te woord.
Altijd op een correcte manier geholpen. De kwaliteit kan ik alleen beoordelen op de betrouwbaarheid van het voertuig. Tot nu toe geen problemen.
Ze zijn zeer betrouwbaar en deskundig. Nog nooit gehad dat ik voor iets moest betalen, dat achteraf niet gedaan bleek te zijn. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.
Geweldige service
De kwaliteit van het onderhoud kan ik alleen beoordelen op de mate van uitvallen van het voertuig. Dit is tot nu toe in zeven jaren nooit gebeurt. Ik ga er van uit dat het onderhoud op de juiste manier heeft plaatsgevonden. tekortkomingen zijn altijd direct gemeld en hersteld.
Zie boven
Zie boven