1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Ik ben hier 12 jaar klant geweest met een tevredenheid van ergens tussen redelijk en goed in. Maar mijn laatste ervaring was een stuk minder. En ik snap ook heel goed dat fouten maken menselijk is en dat er altijd wel iets mis kan gaan maar juist dan is het belangrijk dat het op een juiste manier opgelost wordt en dat is helaas niet gebeurd. Mijn verhaal: Aantal weken geleden mijn Alfa 147 voor een apk, grote beurt, distributie en preventief vervangen van de lagerschalen naar Autocreemers gebracht. Werd netjes gebeld dat er voor de apk alleen een aandrijfashoes vervangen moest worden en dan het lichtbeeld niet goed was. Dat laatste had ik wel verwacht want dat was vorig jaar ook zo. (komt door de Xenon lampen die er in zitten) met Autocreemers afgesproken dat ze er voor de apk standaard H7 lampjes erin zetten en als de auto gekeurd is dat mijn lampen er weer ingezet zouden worden. Dat is ook gebeurt, maar op de dag dat ik mijn auto opgehaald had bij Autocreemers ontdekte ik dat er vocht in de lampen zat. Autocreemers gebeld en die hebben mijn auto opgehaald en ik kreeg te horen dat het in orde was. Bij de eerste regenbui zat er weer vocht in de lampen, weer gebeld, auto weer naar Autocreemers toe maar bij terugkomst van de auto zitten er allemaal kleine scheurtjes in het plastic van de lamp. (lampen waren pas 1.5 jaar oud en verkeerde in perfecte staat toen ik de auto voor de eerste keer na Autocreemers bracht) Daar ben ik dus ook mee terug gegaan en kreeg te horen dat het niet meer te repareren was en dat de enige optie het vervangen van de koplampen is. Na een discussie over hoe en wie het gaat betalen zijn wij overeengekomen dat ik 1 lamp voor mijn rekening zou nemen en de Autocreemers de andere lamp. Autocreemers vroeg mij nog tijdens de discussie weet je wel wat die lampen kosten? Ik zei daarop ongeveer €125 per stuk. Na een telefoontje gekregen te hebben dat de lampen binnen waren gekomen. De lampen op kunnen halen bij Autocreemers want ik had afgesproken dat ik de montage zelf zou doen, krijg ik er een rekening bij van 1 lamp voor de prijs van €239. Ik snap dat ze niet met de goedkoopste internet prijs mee kunnen maar als je bij bijvoorbeeld QVerde of Alfa strada kijkt zie je dat ze daar te koop staan voor €139. En de enige reactie van de Autocreemers is dat het gewoon de prijs van de lampen is als hij ze bij Alfa besteld. En dat kan ik me gewoon niet voorstellen. Nadat ik bovenstaand bericht gepost had in een besloten groep voor Alfa Romeo liefhebbers op Facebook heb ik een mail ontvangen van Autocreemers met de melding dat ik de 2e lamp ook gratis krijg maar dat ik er in de toekomst niet meer welkom ben.