Telefonisch een afspraak gemaakt en goede informatie gekregen. Goed opgevangen op het bedrijf met in achtneming van de coronaregels. Goede uitleg gehad over het gegeven onderhoud.
ontvang en begeleiding vriendelijk zijn als goed te bestempelen.
Maurice zou een nieuw claxon bestellen en volgende week bellen om te plaatsen. Volgende week ben ik een paar dagen weg. Ik neem binnenkort zelf wel contact op.
Keurig in tijdschema. Goed beoordeeld wat er nodig is. Zeer goede communicatie.
behulpzaam en vriendelijk
Netjes en duidelijke informatie. Erg klantvriendelijk en service is heel goed
Kon snel terecht en kreeg weergave van profieldiepten in zowel zomer als winterbanden
Goede vriendelijke service van de eigenaar. Als welkom werd koffie aangeboden. Goede uitleg over de auto en de opties. De navigatie en achteruitrijcamera kon extra worden geïnstalleerd. Ik ben een tevreden klant en kan deze dealer zeker aanbevelen.
Wordt altijd netjes geholpen en zeer vriendelijk
netjes te woord gestaan zowel bij het brengen als het halen duidelijke uitleg over de factuur auto netjes gepoetst afgeleverd
ik word altijd zeer correct door zowel de mensen van de receptie als het overige personeel behandeld. nooit problemen
Zeer fijn geholpen bij het kopen van een occasion.
Voor kleine reparatie geweest...Vlotte en adequate afhandeling
Klantvriendelijk bedrijf. Altijd hulpvaardig en deskundig. Zeer tevreden.
Werd prima geholpen
Gewoon goed.
We meenden goed te doen aan private-lease en wilden graag de Outlander standaard "voelen", er in zitten (we hadden elders al een proefrit gemaakt waar vervolgens men geen tijd en interesse in ons had). Richard nam alle tijd, gaf koffie en liet ons in de standaard uitvoering zitten en wederom een proefrit maken. En zo overdachten we dat koop voor ons voordeliger zou zijn, mede door meedenken van Richard. Wij kozen toen voor koop bij Vakgarage Auto Roermond ook al is het verder van ons thuis verwijderd, omdat wij naast kennis van zaken respect, ontspannenheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid waarderen.
zoals gewoonlijk geen problemen.
Vorige week een gebruikte Alfa Romeo Giulietta bij auto creemers gekocht. Technisch en optisch goede auto voor een nette prijs. Alle bijkomende afspraken goed nagekomen. Echte Alfa liefhebbers en een familiebedrijf. Je bent geen nummer.
De eerste kennismaking met Vakgarage Auto Roermond was erg prettig. We hadden er direct een goed gevoel bij. Niet moeilijk doen, kop koffie en zonder problemen een erg uitgebreide proefrit.
Afspraak is snel gemaakt. Krijg vooraf telefoontje over hetgeen vervangen moet worden met een geschatte prijs. Telefoontje wanneer auto afgehaald kan worden. Vriendelijke en gastvrije mensen. Klein min-puntje is dat ik een dag ná het onderhoud, het bericht over de gratis wintercheck toegezonden krijg. Was leuk geweest wanneer ik hierop gelijk geattendeerd was. Zo'n winterscherm voor de voorruit is best fijn.
top