ontvangst goed en duidelijke uitleg wat betreft wat er gaat gebeuren...
Prettig bedrijf en goede service. Wachtruimte is prima, maar om het wachten nog wat te veraangenamen is een breder aanbod van tijdschriften welkom. Niet alleen over auto ‘s zoals nu, maar ook andersoortige tijdschriften, inclusief een dagblad. Onderhoudsbeurt was volgens afspraak. Een minpuntje was het bandenspanningslampje dat na enkele honderden meters, nadat de garage verlaten was, al ging branden. Heb de bandenspanning zelf op peil gebracht bij het tankstation waar ik steeds tank.
Snelle afspraak, goed advies en lekkere cappuccino tijdens het wachten bij de uitvoering van de jaarlijkse beurt.
Weer terug op het oude nest een alfa romeo aangeschaft en ter onderhoud bij CarProf geweest. Goed geadviseerd en correct te woord gestaan.
Iedere keer goede afspraak en goede service
Led koplampen af laten stellen.
Deskundige, vriendelijke medewerkers en betrouwbare garage.
Nvt
snelle afspraak gemaakt, betaalbare huurauto, automaat totaal geen probleem, kundige oplossing voor het probleem
De uitnodigende werking van een mooi, goed verzorgde en overzichtelijke showroom. De klantvriendelijk - en betrokkenheid in de omgang.
goed en snel geholpen
Zeer vriendelijk personeel, goede service en redelijke prijs
Hoe kun je iets omschrijven, ik ben al jaren klant, dat zegt genoeg.
Goede service en uitleg van zaken. Vriendelijke medewerkers.
Alles wat ik van een garage verwacht
Van Beide sleutels functioneerde de afstandsbediening niet. Goed gepuzzeld en oplossing gevonden Chapeau
Persoonlijke service is waar dit bedrijf voor staat. Altijd een hartelijk welkom met een kop koffie en een praatje.
Bij het onderhoud van mijn auto krijg ik een jaar lang pech service. Daar spreekt vertrouwen van de garage uit in welke staat de auto is en hoe goed de garage de auto heeft gemaakt
Al jaren tevreden klant
Mijn oldtimer moest APK gekeurd worden. En hoe het wel vaker gaat met zo'n oude auto (bijna 43 jr), startte zij niet. Dus de afspraak geannuleerd. Had vrij snel in de gaten dat het om de accu ging, dus over gestart en ze liep weer. Snel de garage gebeld of ik nog terecht kon dat was geen enkel probleem. Super geregeld. Bestelde bij de garage ook meteen een 55ah accu, hoort origineel in deze auto. De oude accu was 70ah. Dus kwam er een 70ah accu in. Niet helemaal volgens afspraak. Maak er verder geen probleem over. Heb over het algemeen goede tot zeer goede ervaringen met garage Creemers.
Vertrouwd adres met prima kwaliteit
Betrouwbare service, prettige afhandeling.