Ik kom hier al jaren, heb er meerdere keren een auto gekocht en ingeruild. Je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen, niets is teveel. Ze staan altijd voor je klaar.
Ik had een probleem met vastgelopen handrem. Dit is de volgende morgen gelijk opgelost.
Goed geregeld en alles nagekomen wat was afgesproken
In goede handen de auto
Hele fijne garage met vriendelijke mensen. Duidelijke afspraken, servicegericht en ze denken altijd met je mee.
Eerlijk en oprechte manier van zaken doen!
Prettig, snel en goed.
Professioneel en klantgericht
We komen al langer bij deze garage. Altijd vriendelijk en altijd meedenken in oplossingen.
De jaarlijkse onderhoudsbeurt is deskundig en vlot uitgevoerd. Top service!!
Er wordt de tijd genomen door de monteur om eventuele reparaties en het onderhoud toe te lichten.
Vriendelijke mensen, ze denken mee, deskundig.
Fijne garage , goede vakmensen
Had vergeten pechhulp te verlengen. Werd gelijk geregeld. Top.
Goede ontvangst, afspraak werd vantevoren nogmaals verstuurd ter herinnering, goede voorlichting over leenauto, tijdstip van weer afhalen auto keurig aangehouden, persoonlijke begeleiding top en auto weer netjes mee kunnen nemen.
Hele goede en fijne garage
snelle hulp en goede service
Prettig contact en vakkundig. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne garage.
Het was mijn 1e, keer en ik kom graag terug.
Deskundig vriendelijk geen onzin afspraken altijd goed en zeer goede service
Er word goed geluisterd naar je vraag stelling. En je krijgt een goed en betrouwbaar advies indien nodig.
In mei een tweedehands auto bij Vakgarage Neleman gekocht. Dit keer een auto voor gebruik als tweede auto. Er was in het begin een probleem met de auto, maar dit werd keurig netjes onder garantie opgelost. Wij kopen en brengen al jaren onze auto's hier en hebben verder geen klachten, kortom een betrouwbaar bedrijf!
Er werd direct rekening gehouden met bijzondere familie omstandigheden
Top service. Staan altijd voor je klaar.