vlotte oplossing bij rreparatie
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Monique & Joost Stegeman RTV van der Meulen
div. producten gekocht afspraken nagekomen duidelijke info en ook de tijd genomen eea te installeren
Al vaker wat bij RTV van der Meilen gekocht maar onlangs weer een vaatwasser. Alles verliep soepel, de aanschaf het leveren en plaatsen. Ofwel zeer tevreden!
Audiovisuele apparatuur BenO en later een Samsung tv gekocht en laten installeren. Geweldige service. Ook wasmachine en droger hier gekocht. Erg tevreden. Ik kies graag voor een kleine leverancier ivm met persoonlijke aandacht en goede service. Dat is op Van der Meulen zeker van toepassing. Ik ben zeer tevreden.
Goede en betrouwbare voorlichting en bovendien snelle levering en prima service
Maakt ruimtijd voor klant, geeft goed advies, nazorg is uitstekend
Zie boven
Miele wasmachine gekocht. Perfekt geïnstalleerd, prijstechnisch niet duurder dan de zogenaamde prijsvechters.
Perfecte service en goed advies bij de aankoop van onze nieuwe TV. Snelle levering en 100% werkend opgeleverd.
Wij hebben hier onlangs een BEKO vaatwasser gekocht. Vooraf werden alle specificaties en maten afgestemd om verrassingen te voorkomen. De oude vaatwasser werd door de mannen van vdMeulen uitgebouwd en dat bleek een heidens karwei; hij was lastig ingebouwd. Desondanks werd de klus zonder een onvertogen woord geklaard door deze professionals. Bij een volgende aankoop staat deze winkel op de eerste plaats, het is de prijs waard!
Zoals boven aangegeven: ze staan meteen voor je klaar.
Zeer positief. Vriendelijk , snel en kwaliteit produkten
Je wordt snel en deskundig geholpen. Apparatuur wordt thuis geïnstalleerd door prima vaklui.
Op zowel witgoed als bruingoed advies en levering een top bedrijf
Plaatsen van afwasmachine (niet eenvoudig) en koelkast in bestaande keuken perfect uitgevoerd met goede nazorg bij problemen.
Altijd meedenkend, gericht op een zo optimale bediening van de klant.
Service met een grote S
We werden adequaat geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe TV. De TV werd de volgende dag al geleverd. We zijn zeer blij met onze keuze en de goede service!
Prima advies en installatie super. Netjes en snel
Diverse aankopem gedaan en altijd prima service. Niet alleen bij aankoop maar ook bij aflevering en eventueel daarna.
Bermweg 31
2906 LB Capelle aan den IJssel
Typisch van der Meulen is een zeer bekende en gerenommeerde winkel, die inmiddels al ruim 66 jaar is gevestigd aan de Bermweg 31 in Capelle aan den IJssel. Typisch van der Meulen is een klein, servicegericht bedrijf, waardoor wij snel voor u klaar kunnen staan! Boven alles service- en klantgericht, voor scherpe en concurrerende prijzen!! Ons assortiment met uitsluitend de betere merken bestaat uit: • Groot en klein huishoudelijke apparaten. Vrijstaand, maar ook inbouw! • Televisie en video-apparatuur • Audio- en Home Cinema systemen Tevens hebben wij een eigen technische (reparatie)dienst. Montage en installatie aan huis doen wij dus ook voor u!!