Duidelijk en gemakkelijk

Heel gemakkelijk en duidelijk. en het werkt ook nog

Accuraat

Dank voor uw hulp. In deze onzekere tijden zeer welkom.

Goed verlopen

Zoals hethoort

Super afgewerkt

Goed werk geleverd

Uitstekende dienstverlening

Vasthoudend, maar wel netjes en zeker ook in mijn belang

Prettig en efficiënt

Eenmaal in het systeem werkt BB prettig en efficiënt

Het is fantastisch .

Het is uitstekend geregeld. Snel en goede werking. één mail, en alles kwam op orde.

prima, komen hun afspraken na

Is prima

Dank aan de heren van Driel en Pieko

Niets verwacht en toch gekregen! Beide genoemde heren hebben hun "taak" uitstekend volbracht. Met als resultaat dat ik een leuk bedrag terugkreeg. Het afgesproken bedrag heb ik dan ook prompt overgemaakt. Dank aan een ieder die met deze "zaak" betrokken was!

Geweldig !

We hebben altijd goed mail kontakt ! En elk jaar wordt het weer goed geregeld .

voortreffelijke hulp en geweldig resultaat

ben zeer tevreden over beterbesparen, en levert mij bovendien nog geld op.

Heel handig dat we het zelf niet hoeven uit te zoeken.

Geweldig.& Vriendelijk

Vriendelijk te woord staan. Duidelijkheid

Goed overleg.

Alser iets ontbreekt in de aanlevering van papieren, komt er een telefoontje met duidelijke uitleg.

Heel goede ervaring

Toen er iemand bij ons kwam die vertelde dat we van de belasting een bedrag terug konden krijgen en dit door uw bedrijf geregeld kon worden vertrouwde we het eerst niet. Na wat informatie van andere mensen en de formulieren van u begrepen we het beter en besloten we mee te doen . Nu weten we dat het goed verlopen is en we er flink voordeel bij gehad hebben waarvoor we u bedanken . Natuurlijk gaat er een behoorlijk bedrag van naar uw bedrijf maar dat mag dan ook . Misschien dat u voor het eerste contact een brief zou kunnen sturen waardoor het iets vertrouwder overkomt en het gemakkelijk verloopt . Nogmaals hartelijke dank. M.vr.gr. Jo Jakobs

Ik ben een ouwe lul van 72 ik snap al die nieuwe dingen van computers niet mijn schoondochter heeft mijn een beetje geholpen maar ik wil ze ook niet altijd lastig vallen maar ik ben blij dat jullie mijn best goed geholpen hou het simpel voor opa mijn dank is groot

heb goede ervaring met beterbesparen

goede service

Uitstekend.

Beter Besparen doet wat ze zeggen! Op een vriendelijke en duidelijke wijze werd aan mij uitgelegd wat ze voor mij konden betekenen. Ik heb inmiddels mijn te veel betaalde belasting op mijn bankrekening ontvangen.

Top zoals altijd.

Goed, in contact en uitvoering.

Alles prima geregeld

Ik hoef nergens achter aan alleen gegevens aan leveren

Volhouden tot je de gegevens hebt doorgegeven zulke dingen versloffen nogal eens

Een leuke besparing waar je zelf nooit aan denkt

ze hebben voor ons de aanvraga om teruggaaf energiebelasting geregeld en dat is prima verlopen en met resultaat

feedback kan beter

na het verzenden van gegevens zou het fijn om een bevestiging te krijgen. Als U de aanvraag naar de belasting heeft verstuurd gaarne een berichtje.

Zonder dat wij het wisten hebben we jaren lang dubbele energiebelasting betaald. Wij werden hier door Beter Besparen op geattendeerd. Daarna maken ze elk jaar voor ons in orde dat we een paar honderd euro terug krijgen van de belasting. Het eerste jaar dat we klant waren konden ze nog 5 jaar belasting voor ons terug vorderen.

Echt blij mee topbedrijf

Ze regelen alles voor je

De Linie 588

7325DZ Apeldoorn