Beste Lars, Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet op de gewenste dag is binnengekomen. Zoals we met u hebben besproken, lukte het ons deze keer niet om binnen 3 werkdagen te leveren. Daarom hebben we ons best gedaan om de platen te leveren op de dag waarop u ze nodig had. Hopelijk heeft u het project hierdoor toch goed kunnen afronden. Onze excuses voor het wachten! Mvg, 2ekeus.nl
Beste Hans, Wat vervelend om te horen dat er een plaat niet in orde was. Helaas hebben wij de beschadigingen ook niet opgemerkt toen u de platen ophaalde in ons magazijn. Waarschijnlijk heeft u het project al afgerond, aangezien u geen contact met ons heeft opgenomen over een mogelijke oplossing. We hopen dat het eindresultaat toch naar wens is! Mvg, 2ekeus
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.