Filters

10

Ecomy is het vertrouwen meer dan waard

Ik heb mij terdege voorbereid op de aankoop zonnepanelen. Vele bedrijven bieden het aan. Ik koos voor glas op glas; dat lijkt mij de beste keus. Daarin heb je ook keuzes te maken. Over Soluxtec is niet veel te lezen op internet, maar de informatie van Ecomy overtuigde mij. Het verastte mij dat de panelen snel, echt snel konden worden geleverd in vergelijking met de meeste andere bedrijven; Ecomy schakelt snel. De installatie ging vlot; ik vind het een bijzondere prestatie van installateur Wilfred. 9 panelen turn-key opgeleverd in zo'n 6 uur. Een nette werker. Overleg vooraf was fijn. Achteraf, ik ben op het platte dak geweest, kan ik niets aanmerken op het geheel. De installatie werkt. Ik ben blij met de aankoop. Ecomy is het vertrouwen meer dan waard en ik heb vertrouwen in de lange beloofde werking van het systeem.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer positief

de installateurs en de electricien hebben netjes werk afgeleverd en ik zou een ruime 10 willen geven aan deze mannen, Marcel Apon heeft mij voorzien van een geweldig advies en van begin af aan was alles duidelijk; ik heb bewust een keuze gemaakt voor de glas-glas panelen ook al zijn deze duurder dan standaard panelen maar ik kies echt voor de kwaliteit. Uiteindelijk wil ik Ecomy Solar een dikke pluim geven en daarom raad ik iedereen aan die zonnepanelen overweegt zeker met Ecomy Solar in contact te treden. In één woord: GEWELDIG!

 • Aanbevelen? Ja
10

alles was heel goed georganiseerd en verliep vlekkeloos

Om 8 uur stonden de monteurs van Ecomy Solar volgens plan op de stoep. Na overleg gingen ze meteen aan de slag, twee monteurs gingen de aluminium profielen op t dak monteren en vervolgens de panelen plaatsen. Terwijl de elektricien met de kabel aan de slag ging en de meterkast ging aanpassen. Het geheel liep gesmeerd en de monteurs waren goed op elkaar in gewerkt, ook de sfeer onder elkaar was goed. goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ecomy Solar doet wat het belooft!

Marcel was erg duidelijk over de mogelijkheden en heeft ons vooraf goed geadviseerd. Na niet al te lange tijd werden de panelen gemonteerd. Ook dit verliep helemaal naar wens: dit bedrijf heeft echte vakmensen in dienst. Van de offerte tot de montage van de panelen is alles gewoon prima verlopen. Daarom een dikke tien voor Ecomy Solar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is goed en prettig geregeld van offerte tot plaatsing.

Goede en duidelijke offerte. Plaatsing door keurige en zeer vriendelijke mannen. Alle afspraken zijn nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en vakkundige plaatsing

Snelle levering en plaatsing van de zonnepanelen. Binnen 6 weken was alles geplaatst. Vakkundige monteurs die overleggen en daarnaast netjes, en zorgvuldig werken. Afspraken worden na gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met het resultaat .

Goed en netjes geregeld. Ondanks de rare tekorten op de wereldmarkt met chips en personeel, toch alles binnen nette tijd kunnen regelen. Goeie nazorg met inschrijven terugleveren, btw terug gave en gebruik app. Complimenten heren. Groetjes Marc Rutten

 • Aanbevelen? Ja
8

Positief

Onze ervaring was heel goed Marcel Apon heeft alles goed uitgelegd zeer tevreden en de monteur hebben ook net werk geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen en geplaatst

Ben bij de verkoop zeer goed te woord gestaan door Marcel Apon. Netjes aan huis een bezoek gehad en goede uitleg gehad over zonnepanelen en wat voor ons het beste paste. Door wat leveringsproblemen van leveranciers een beetje uitgesteld voor plaatsing. Hier kan het bedrijf niks aan doen dit is ook voor het bedrijf onmacht. Gelukkig heb ik daar wel begrip voor in tegenstelling van andere klanten. Ze zijn gisteren geplaatst en werken uitstekend. Telefonisch ben ik goed en netjes te woord gestaan door Marcel Bloemendal. Waren alle bedrijven maar zo content. De monteur heeft echt netjes en snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, een echte aanrader wat ons betreft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij Ecomy geldt: “Afspraak is afspraak”!

Ondanks de moeilijke tijden met leveringsproblemen en gebrek aan personeel heeft Ecomy bij ons, in een kort traject 20 zonnepanelen naar volle tevredenheid geplaatst. Speciaal wil ik Nino bedanken, die bemiddeld heeft en al zijn toezeggingen en beloftes steeds is nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel. Alles was top geregeld, vanaf de afspraken tot de uitvoering.

Eerste afspraak met Marcel. Zeer goed en duidelijk adviesgesprek. Hij weet waar hij over praat, door de jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen. Komt afspraken na en is altijd te bereiken. Alles is volgens afspraak op de geplande datum geplaatst door installateur Wilfred. Zeer vakkundige en vriendelijke monteur. Op en top een vakman. Binnen een dag was alles klaar en afgewerkt. Mocht je nog twijfelen over een bedrijf, zoek niet langer maar ga voor Ecomy Solar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn die zonnepanelen gelegd door een ervaren monteur

Verkoper Guus is bij ons thuis langsgekomen met een duidelijk verhaal en een aanbod op maat voor onze situatie. Hij heeft het dak geīnspecteerd en heeft ons een aanbod gedaan voor goede kwaliteit zonnepanelen. Wij waren er al snel uit, temeer daar de montage al snel kon gebeuren. Andere bedrijven komen niet eens kijken en hebben langere leveringstijden. Op de installatiedag heeft monteur Wilfred alles netjes, schoon en vlot voor elkaar gemaakt. Ik kijk nu geregeld op mijn app wat mijn panelen vandaag weer hebben opgebracht. Fijn, toch?

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer goede uitleg en advies gehad

installatie monteur kwam vriendelijk over hij heeft alles netjes en secuur gemonteerd en ook uitgelegd wat het allemaal was en hoe hij het gemonteerd heeft we waren zeer tevreden over de werkzaamheden ruimde alles er na weer netjes op of er niks gebeurd was

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, vakkundig en klantvriendelijk bedrijf!

Alles snel geregeld en volgens afspraak. Zeer vriendelijke monteur duidelijke uitleg, en ging netjes en rustig te werk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en professioneel geregeld, bij vragen goed bereikbaar

Marcel nam uitgebreid de tijd voor het gesprek en bleef gedurende het hele traject goed bereikbaar. Tussen offerte en plaatsing zat slechts 3,5 week. Plaatsing vlot en goed verlopen. Beide monteurs zijn vakkundig en op elkaar ingespeeld. Helaas was men bij het inplannen vergeten aan de monteurs door te geven dat wij ook vogelwering hadden besteld. Dit is netjes opgelost en op een later moment alsnog geplaatst, Het was voor Dirk wel een heel wat lastigere klus dan wanneer het bij het plaatsen van de zonnepanelen was gebeurd. De app is duidelijk en eenvoudig te gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede informatie van A tot Z

Vanaf start van mijn project duidelijke en begrijpelijke informatie. Alle vragen worden duidelijk beantwoord. Perfecte installatie

 • Aanbevelen? Ja
10

in 1 woord Geweldig!!!

Ik heb een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Keurig en correcte uitleg gekregen van Marcel, over de kosten en het product dat is geleverd. En de monteur Wilfred had verstand van zaken, en heeft de klus netjes afgeleverd!!! Wij zijn zeer tevreden!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles, vanaf begin tot eind perfect verlopen.

Omdat ik vanwege de hoogste kwaliteit, levensduur en garanties graag glas-glas panelen wilde kopen kwam ik terecht bij Ecomy Solar. Vanaf het eerste telefonische contact en adviesgesprek bij ons thuis door adviseur Guus wat zeer prettig verliep, tot aan de installatie door de vriendelijke en vakkundige installateur Wilfred is alles heel fijn en vertrouwd verlopen. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top! Geleverd volgens afspraak

Goede ervaring! Marcel komt zijn afspraken na, belt op afgesproken tijden. Ik had wat vragen, was even niet bereikbaar Maar hij belde zelf snel terug. Installatie ook goed en keurig gedaan door een vakman. Top!!! Goed en vertrouwd bedrijf. Zou het zo weer doen bij deze firma.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een bedrijf, waar de klant nog koning is.

Ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Duidelijke communicatie en alles volgens afspraak gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima en op afspraak geleverd.

Goede uitleg bij verkoop en netjes volgens afspraak geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden van begin tot het eind

Als eerste verschillende malen met Nino gesproken bij ons thuis. Hij heeft heel veel informatie en advies gegeven. En dat gaf ons een goed gevoel. Daarna een keuze gemaakt voor bepaalde zonnepanelen en afspraak gemaakt voor een datum. En op deze datum met vakmanschap de zonnepanelen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de service van het begin tot het eind. Laat nu de zon maar lekker veel schijnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk

Monteur heeft netjes en is zeer succesvol te werk gegaan Dit bedrijf is zeer zeker aan te bevelen bij Zonnen panelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring

Alles snel en betaalbaar geregeld. In één ochtend lagen alle panelen op het dak. Zou ze zo weer inhuren als ik nog meer plek had....

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.