Zeer gebruikersvriendelijk en met een goed resultaat

Snel kunnen vinden wat ik zocht.

Meteen reactie. Top.

op zich prima, alleen het eind,,,

Ik gaf aan dat ik iemand gevonden heb (klus is ook al klaar) dan geven jullie aan dat jullie dit doorgeven aan degene die ik gekozen had, heel vreemd, want dat deed ik zelf al. Waarom doen jullie dit zo?

Trustoo is super !

Trustoo is super ! Reacties van bedrijven werken super en snel !

Duidelijke website voor het snel en via simpele stappen vinden van de juiste optie voor het probleem

De Trustoo website helpt via simpele en duidelijke stappen je snel een probleem te beschrijven en gerelateerde oplossers te contacteren. Trustoo doet niet zoals andere hulp zoek sites je gegevens naar andere partijen doorsturen, waardoor je geen beunhaas aanbiedingen krijgt. Alleen de door jezelf geselecteerde opties worden benaderd, waardoor de reacties helder en duidelijk zijn. Trustoo bied een handig berichten systeem en duidelijke stappen voor het contact, maken van een keuze, en bevestigen van de oplos afspraak. Ik ben uiterst tevreden over de service van Trustoo als tussenpersoon voor het vinden van mijn oplossing.

1 reactie

n.v.t.

Tot nu toe goed maar wordt steeds per e-mail gevraagd of ik al een bedrijf heb

Heb ik al lang. Is DAS ongedierte bestrijding!!

Leuk gesprek

Goed geholpen en snel

Duidelijke website en eenvoudige stappen invullen formulier

Formulier ingevuld..snelle reactie terug met aanbevolen passende isolatiebedrijven..isolatiebedrijven reageren ook de volgende dag al. Top!..en bekwame bedrijven. Snelle afspraak voor een offerte thuis.

Uitstekende informatie

Ben heel blij dat ik Trusto benaderd heb om een geschikte aircoinstallateur te vinden. Ik heb op korte termijn diverse reacties gekregen met als resultaat dat begin december de airco al geplaatst wordt.

Goede ervaring

Duidelijk verloop van de dienstverlening wordt aangegeven

Niet plezierig

Ik denk niet dat ik jullie nogmaals zou inschakelen; communicatiepogingen gedurende het proces stuitten op een no-reply. En een van de aangevraagde bedrijven bombardeerde mij direct met vragen, terwijl ik op dat moment in een crisissituatie verkeerde. Toen ik hen netjes aangaf dat ik met een andere partij tot overeenstemming was gekomen, kreeg ik een mail met een boze en kwalijke tekst toegestuurd. De geselecteerde partij benaderde mij netjes en rustig via mail. Overigens reageerde een derde aangevraagde partij helemaal niet.

Drempellaag

Hele fijne ervaring om info te ontvangen over hoe verder bij alle 4 de notariskantoren

Meteen verschillende reactie van bedrijven

Toppie

Ben goed geleid door het woud van aanbieders en onduidelijkheden

Zeer snel voorzien van meerdere adviezen van professionals

Erg fijn dat ik letterlijk binnen een uur, op vrijdagavond, al kon kiezen uit meerdere serieuze aanbieders. I'll be back

Zeer behulpzaam voor het vinden van een cateraar, waarvoor hartelijk bedankt.

Ik had geen idee hoe ik aan een goede cateraar voor ons feestje moest komen. Trustfonds was een prima hulp.

Direct de juiste bedrijven voorgesteld door Trustoo

Goede respons van de 4 bedrijven, waarvan 2 bedrijven de aanvraag snel opvolgden door een kijkafspraak te maken. Daarna was de keuze snel gemaakt, dus met de hulp van Trustoo heb ik binnenkort weer een fris geschilderde woonkamer!

Uiteindelijk een goede taxateur gevonden

Ik heb een taxateur gevonden via deze weg. Een van de taxateurs waar ik in eerste instantie een afspraak mee had gemaakt, heeft zich terug getrokken op het laatste moment. Dat was onprettig en zou via deze route niet moeten kunnen. Het is echter wel makkelijk om op deze manier door meerdere taxateurs benaderd te worden.

Attente service

Ze houden je bij de les

Zeer snelle reactie van desbetreffende notarissen,(toppie) een keuze kunnen maken wat ons betreft. Een kantoor belde voor alle duidelijkheid wat de bedoeling en waarvoor we moeten komen zodat ze de precieze kosten kunnen berekenen i,p.v alle bijkomende kosten die de andere kantoren meestuurden. Deze kantoor nam de moeite om telefonisch contact te leggen en dat sprak me byzonder aan.

Gelijk de perfecte instructeur gevonden!

Binnen no time een proefles gehad en fijne ervaring mee gehad.

Werkt perfect

Was voor mij totaal onbekend maar werkt perfect .

top

makkelijk en snel geregeld. Bedankt

Perfecta stukadoor gevonden.!!

Na mijn oproep reageerde hij als eerste. Komt, als mijn aanleunwoning beschikbaar komt, gelijk kennis maken. We hebben prima afspraken gemaakt. Zijn revieuws zijn prima.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie