Uitstekend hulpmiddel bij de selectie en keuze van airco en leverancier

Het helpt enorm om op een plek alle aanvragen en correspondentie bij elkaar te hebben. Je ziet direct het verschil/ volledigheid en snelheid van reageren van de verschillende geselecteerde aanbieders op mijn concrete vragen. Wat direct opvalt is dat enkele aanbieders er naar streven niet eerst inhoudelijk te reageren op vragen, maar direct aan te sturen op een bezoek. Mijn voorkeur was om eerst inhoudelijk me goed te laten informeren over welke apparatuur en leveringsvoorwaarden, om daarna pas over te gaan tot een bezoek/schouw.

Adequaat, snel en correct

De eerste die belde kreeg de p[dracht en is vandaag uitgevoerd en inmiddels heeft mijn buurman ook meegedaan en dat leverde nog een korting op van 15% Wacht nu de rapportage af. Maar gelet op het intensieve onderzoek heb ik hoge verwachtingen.

Super makkelijk zoeken naar makelaar !

In verband met het aanvragen van een verbouwingstaxatie was ik op zoek naar een geschikte makelaar. Eén lokale makelaar had ik zelf al opgenomen in het lijstje en ik kreeg er nog 3 andere bij. Het is gemakkelijk om alles in één overzichtje te bekijken en acties te ondernemen. Super !

voldoende offertes binnen gekregen

top

Snel en vakkundig geholpen

Idem

Snelle reactie en prima aanbod.

Na de offerteaanvraag werd ik nog dezelfde dag door 3 geschikte dienstverleners benaderd, waarbij de keuze op één van deze aanbieders is gevallen.

Makkelijk en overzichtelijk

Fijn medium als je goede bedrijven zoekt. Wel een beetje opdringerig met de zoektijd die gegeven wordt.

De bemiddeling is prima verlopen.

Trustoo is een makkelijke tussenpersoon , want de bedrijven zelf zijn heel moeilijk te bereiken.Vooral lange wachttijden aan de telefoon en soms bellen ze niet eens terug. Dus bedankt voor de tussenkomst.

Goede service om leverancier te vinden

De monteur ie hier is gekomen om de reparative/ onderhoudt uit te voeren was zeer kundig. Hij kwam samen met zijn zoon zodat deze alles kon vertalen waar vader het miasschien niert helemaal goed begreep. Er is enkel een kanttekening, Emmeloord is niet Aalsmeer waarop wij de zoektocht hadden ingesteld. Verder zeer tevreden.

heel nuttig

snelle reactie van een aantal notarissen met een goede mogelijkheid tot vergelijk van offertes

Snelle offertes, goeie service

Met Trustoo heb ik snel gevonden en gekregen wat ik nodig had.

Het is een makkelijke tool om snel de goedkoopste en beste instantie te vinden.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt.

Fijn dat we snel bij de juiste bedrijven offertes konden aanvragen .En maar een keer alle benodigde gegevens hoefden in te vullen..

Ik vond een bedrijf die vertrouwen uitstraalde.

Trustoo stelde 3 bedrijven voor waarbij een bedrijf door mij werd gekozen.

snel, vakkundig & vriendelijk

zie hierboven

Zinvol

Jammer dat er wat cowboys ook zijn aangesloten.Uiteindelijk wel gelukt.

Niet tevreden

U geeft een cateraar in Harmelen aan mij op, na telefonisch contact blijkt deze op 25 december gesloten te zijn

Werd meteen gereageerd

Ik deed mijn aanvraag Er kwam meteen reactie Binnen een uur was er een afspraak gemaakt

Ruime keuze aannemers

Door offertes via trustoo aan te vragen heb ik bijna de helft kunnen besparen op verbouwingskosten.

Heel gemakkelijk

Ik kreeg snel een reactie en heb naar tevredenheid een verhuisbedrijf gevonden.

Super snelle goede service!!!

Super snelle goede service, probleem ter plekke opgelost

binnen een dag een bedrijf voor mijn klus gevonden!

Werkt top, werd letterlijk platgebeld door bedrijven die me van me lekkage konden af helpen!

Handig platform

+ De grote variatie in geraamde kosten (bij mijn aanvraag lagen die tussen de €475 en de €4000) maakt kiezen wel lastig. Maar met deze site kom je daar in elk geval achter. + De klanttevredenheidsscores plus reviews geven houvast - Sommige aanbieders reageren niet of erg langzaam. Dat is een nadee maar tegelijk ook informatief

Goede vakkennis,vriendelijk en prachtig resultaat!

Snelle reactie!

Via google bij Trustoo terecht gekomen. Na een paar eenvoudige vragen, stond mijn advertentie online. Ik had binnen een paar uur iemand die mij kon helpen.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie