App werkt snel en simpel

Ik ben erg tevreden over het gemak in gebruik en over de status updates in de app.

Goede dienstverlening

Hoog gebruiksgemak

Door Trustoo draait het bedrijf

Ik beveel Trustoo ook al een tijdje aan bij andere ondernemers die ook tevreden zijn met de werkwijze wat Trustoo hanteerd. Ik blijf voorlopig lekker plakken bij hun. Een echte aanrader!!

Supersnelle service

Snel overzicht wie beschikbaar is qua aanbieders in de regio en supersnelle respons vanuit hen

Snel alles op een rij

Snel een adviseur op je adres

Snel, vriendelijke mensen

Snelle inmeting en een Snelle levering Is gelukkig niet zo'n groot bedrijf waar je een nummer bent.

Snel en duidelijk

Goed en duidelijke site. Site mag wel wat intuïtiever.

Prettige tool en goed en snel geholpen door vakmannen

Snel aanvraag voor offertes kunnen doen. Prettig om de ervaring van andere te lezen. Snel reactie van een aantal dakdekkers en blij met het gekozen bedrijf. Website al getipt aan een vriendin, dus zeer tevreden!

Gemakkelijk, overzichtelijk tot een keuze kunnen komen

Snelle contactlegging met potentiele bedrijven via Trustoo. Dat helpt vooral de opstart van keuze.

Snel aanbod van (betrouwbare?) bedrijven

Zie boven. Hoop wel, dat Trustoo een betrouwbaarheidscheck doet alvorens met een bedrijf in zee te gaan. De bemiddeling van Trustoo scheelt iig een hoop gezoek!

Een geweldige ervaring dankzij Trustoo.rustoo

Binnen enkele uren contact met CV-installateur kunnen leggen, die dezelfde dag een nieuwe CV-ketel leverde en werkend opleverde nog vóór de avond viel. Zo'n ervaring heeft men tegenwoordig maar zelden.

ZE HELPEN SNEL MET ZOEKEN NAAR EEN GESCHIKTE ADVOCAAT

SNEL HELPENNMET ZOEKEN

Graag zou ik LJH Dakwerken een hele goede beoordeling willen geven.

Graag wil ik LJH Dakwerken een hele goede beoordeling willen geven. Kan dat ook via uw website?

Duidelijk, vriendelijk, eerlijk, goed gevoel bij.

Ik was op zoek naar een dakdekker. Geen idee maar ik.kwam bij trustoo uit. Prima dus. Aantal.mogelijke bedrijven door gekregen. Fijn als je als " leek" opweg geholpen wordt. Heb uiteindelijk mijn keuze gemaakt. Ga voor evt volgende klus denk.ik weer bij trustoo uitzetten. Gewoon goed gevoel bij.

Zeer goed ruime keuze weet uiteraard nog niet hoe het bedrijf dat aangesloten is bij trustoo werk

Duidelijk, vlot en snel!

Na stormschade aan onze Amberboom, hadden we hulp en advies nodig van een boomchirurg. Via Trustoo kwamen we snel in contact met Buis Boomverzorging. Na telefonisch contact, kwam hij de volgende dag al kijken. Niet alleen kregen we meteen duidelijk advies, hij kon direct de klus ook meteen klaren. Binnen een uur kreeg de beschadigde boom een kleinere, maar mooie kaarsvorm. Nu kan ie weer jaren vooruit. Wat een prettige en vlotte service.

Tot de keuze van de aangeboden diensten was gemaakt regelmatig contact behouden

goed geholpen

direct een advocaat die mij van goed advies heeft voorzien

Overzichtelijk en kundig

Lekker snel een vakman zonder teveel zoeken

Snel een vakman gevonden die reageert.

Snel een vakman.

Snelle reactie van vakmensen. Inmiddels naar tevredenheid geholpen.

Fijne vergelijkingsmogelijkheden, eenvoudig en goede opvolging

Fijne vergelijkingsmogelijkheden, eenvoudig en goede opvolging

Uitstekend hulpmiddel bij de selectie en keuze van airco en leverancier

Het helpt enorm om op een plek alle aanvragen en correspondentie bij elkaar te hebben. Je ziet direct het verschil/ volledigheid en snelheid van reageren van de verschillende geselecteerde aanbieders op mijn concrete vragen. Wat direct opvalt is dat enkele aanbieders er naar streven niet eerst inhoudelijk te reageren op vragen, maar direct aan te sturen op een bezoek. Mijn voorkeur was om eerst inhoudelijk me goed te laten informeren over welke apparatuur en leveringsvoorwaarden, om daarna pas over te gaan tot een bezoek/schouw.

Adequaat, snel en correct

De eerste die belde kreeg de p[dracht en is vandaag uitgevoerd en inmiddels heeft mijn buurman ook meegedaan en dat leverde nog een korting op van 15% Wacht nu de rapportage af. Maar gelet op het intensieve onderzoek heb ik hoge verwachtingen.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie