zeer tevreden

snelle contacten prima uitkomst

Vrije keus in welke vakman je de klus wilt laten doen.

Ik zocht een loodgieter. Veel bedrijven woonden niet ik mijn gebied (had in 50 km van de woonplaats gezocht). 2 offertes aangevraagd en degene die het snelst de klus kon verhelpen heb ik de opdracht gegund. Ben erg blij en tevreden met de gedane werkzaamheden. DMZklus heeft goed en tot volle tevredenheid werk afgeleverd.

snelle reactie

direct werd er gereageerd en door een paar schilders.

Snelle reactie.

Jullie kwamen precies met de cateraars die ik zocht. Super.

Trustoo heeft mij goed geholpen!!!

Ik was op zoek naar een warmtepomp en trustoo heeft mij goed geholpen!!

Heel snel het juiste bedrijf gevonden! Binnen 1 dag!

Snelle service van goede mensen / bedrijven. TOP!

Goede dienst bewezen met het zoeken naar een aannemer

Heel goed geholpen. Ook tussentijdse vragen of het allemaal voorspoedig verloopt heb ik als prettig ervaren. Ga zo door!

Snelle reacties super fijn

zeer goed

Invoeren van gegevens en de werkzaamheden gaat eenvoudig. Daarna vrij snel een lijst met bedrijven die daarna snel contact opnemen. enig minpuntje is dat ik de ingevoerde gegevens niet meer kon aanpassen (of in ieder geval het was niet duidelijk of/hoe dit kon).

Laagdrempelige manier om te zoeken

Als je door de bomen het bos niet meer ziet van alle bedrijven die er zijn en niet weet welke de beste is, is Trustoo een makkelijke en laagdrempelige manier om een geschikt bedrijf te vinden voor uw te verlenen diensten.

Had meer verwacht van bedrijven

Is dat dit mijn niet geholpen geeft. Want .met qat zoeken vind je gelijk bedrijven

Fijn om een keus te kunnen maken via Trustoto.

Goede voorlichting met betrekking tot het aanleveren van een aantal keuzes

Prima ervaring

Snelle reacties en fijne bedrijven waar ik contact mee heb gehad

Snelle reactie

op zondag een aanvraga gedaan en er werd meteen naar 4 bedrijven mijn aanvraag verzonden. 2 bedrijven reageerde zelfs op zondag nog. hierdoor kon ik snel een goeie vergelijking doen en kiezen.

Zeer snel gevonden wat ik nodig had.

Helemaal prima

Werkt goed, heel snel een reactie gekregen. En iets later nog een ander bedrijf.

Aangesloten bedrijven maken nauwelijks gebruik van dit platform!

Heb gebeld met enkele bedrijven, deze geven aan weinig naar dit platform te kijken. Uit ervaring weet ik dat dit bij meerdere gelijkwaardige platformen het geval is.

Was heel snel gereageerd en duidelijk en vriendelijk

Ik kan het iedereen aanbevelen

Ik heb drie bedrijven gecontacteerd voor advies over de meest geschikte optie voor mij: een warmtepomp, een hybride warmtepomp (in combinatie met een ketel) of een all-electric warmtepomp. Alle drie hadden unieke inzichten en advies, en ik heb gekozen voor degene die voor mij het meest betrouwbaar leek.

Snelle reacties

Ik had binnen 1 dag al 4 reacties! Dan ga je aftasten en afspraken maken. Fijn dat het binnen een week al rond was.

Snel gevonden wat ik zocht

Ik was op zoek naar een aankoopmakelaar en kreeg vier uitstekende voorgeschoteld. En ook mijn uiteindelijke aankoopmakelaar zo gevonden.

GEWELDIG

SIMPEL KAN IEDEREEN.

Gelikt

Via jullie zijn we met mijn droombadkamer in contact gebracht. Via videocall is alles tot in de puntjes bedacht. In januari wordt de badkamer gerealiseerd

Snel en goed

Binnen 5 minuten een bedrijf voor de klus gevonden. En het werk dezelfde week uitgevoerd

Good

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie