Ben snel voorzien van opgaven. Alleen wel weinig voor wat ik wilde (catering voor feestje)

Zie boven.

Geweldig geholpen

Na 3 bedrijven te hebben gesproken over de reparatie van de airco, die allen het advies gaven koop maar een nieuwe. Nu door Brabant Koeltechniek geholpen hij doet het weer geweldig.

Goede oplossing om een leverancier / aannemer te vinden en te vergelijken

En prima communicatie.

Makkelijk, snel en in het Nederlands.

Ik krijg van Trustoo de bedrijven aangereikt, ik kan zelf kiezen, ik word niet gedwongen. Dat maakt het zo makkelijk voor een leek.

Goed werk

Snelle reacties

Tevreden

Keuze uit een aantal aanbieders

Fijne ervaring

We waren op zoek naar een fotograaf en die hebben we dankzij Trustoo gevonden!

Ik ben redelijk tevreden.

De uitvaartbranche laat zich hier van zijn slechtste kant zien. Een grote speler reageert onafhankelijk terwijl de lokale beweren in hun reactie allemaal contact opgenomen te hebben. Slechts één van de lokale heeft gereageerd.

Good

I received swift and good recommendations

Goede indicatie wie mij kon helpen

Ik vond het prettig dat ik uit een aantal partijen mocht kiezen ivm een hulpvraag. Beide partijen die ik had ingevuld hebben me ook daadwerkelijk benaderd. Inmiddels heb ik een goede afspraak kunnen maken voor het vervolg.

Snel en helder

Snel en helder

Snelle response

Trustoo reageert wat raar. Een partij ontving abusievelijk het bericht dat ik hen heb geselecteerd terwijl een ander bedrijf ten onrechte het bericht ontving dat ik geen interesse had. Heb ik het fout gedaan of is er iets anders aan de hand?

tot nu toe goed

afwachten hoe de verhuizing gaat lopen

Heel goed !

Snel en eenvoudig de juiste persoon gevonden.

Gemakkelijke zoektocht

Verschillende Advocaten reageren slecht op mijn aanmelding of wilde zelfs niet in de trusten staan. Uit de paar die reageerde het ik een goede gevonden

Prima 1

Prima contact met Menno. Een kundige man, verstand van zaken weet waarover hij het heeft. Zal Menno zeker aanbevelen als de gelegenheid zich voor doet.

Handig

Ik zocht informatie van 3 notariskantoren mbt de prijs. Van 1 kantoor kreeg ik een zeer uitgebreide reactie. Met dit kantoor gaan wij dan ook verder. De andere 2 kantoren hebben niet eens de moeite genomen om te reageren. Al was het maar om aan te geven dat ze geen zin of tijd hebben in de opdracht. Trustoo zou de bedrijven die niet reageren uit hun bestand moeten halen wat mij betreft.

EEN prima start!

Prima kennismaking en een goede start!

Vriendelijke, professional en top-kwaliteit advies en steun.

Super handige site

Heel handig en de jukebox reageerde super snel duidelijk en helemaal top! We hebben er helemaal zinninin

eenvoudig zoeken

Mijn ervaring is goed te noemen. Hierdoor heb ik de goede en voordeligste keuze kunnen maken

goed geregeld

IDEAAL!!

IDEAAL!!

Snelle reactie op mijn aanvraag, welke een heel net bedrijf bleek te zijn

Als dit representatief is voor alle bedrijven waarvoor Trustoo bemiddelt is het zeker een aanrader

Het was snel

Het was snel en effectief. Bedankt dat u mij konden helpen.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie