Korte lijnen

Snel een aanbod voor een mooie klus

Heel veel goeie tips ontvangen!

Na een paar offertes heb ik hopelijk de juiste keuze gemaakt! Dit moet natuurlijk nog blijken, want ik ben nog niet verhuisd!

werd meteen gebeld door bedrijven

WERD METEEN GEBELD DOOR BEDRIJVEN, GING HEEL SNEL

super

prettig werken en snelle aanleevring van enekel opties waaruit je kan kiezen| erg blij mee

deze materie beheersen wij niet.

Dit zijn stappen in het leven die niet vaak voorkomen dus is het lastig kiezen voor de juiste beslissing.

blij met Zwart en partners

de andere notariskantoren hebben niet gereageerd. het zij zo...

Geholpen in 10 min. Perfect.

Ik heb een bedrijf gevonden die me kon helpen en dat was in 5 min. geregeld. Top.

snel gevonden wat ik zocht.

Ging heel makkelijk allemaal

Snel

Ik had al contact met een bedrijf voordat ik Trusttoo inschakelde. Ik ben bij dit bedrijf gebleven. Maar bedankt voor de snelle reactie.

Overzichtelijk

Groot verschil in aanbieding De moeite waard meerdere aan te vragen

Vlot en goed

Rompslomp, Ik schrijf geen review. Ik wil geen bericht meer van Trustoo.

xxx

Goede support

Direct aantal aanbiedingen na aanvraag

snel en efficient

Kreeg vlot reacties en meteen een keuze kunnen maken. Prima site voor mensen die vakmensen zoeken.

Heel nuttig

Op zoek naar een loodgieter kwam ik bij trustoo terecht. Heel prettig bij trustoo betrouwbare vakmensen door te krijgen met echte reviews.

Heel er handig.

Erg handig! Alle bedrijven worden netjes op een rij gezet met de mogelijkheid om direct contact op te nemen. Makkelijk offertes vergelijken. Prima site!

Geweldif

Snelle.reactie van het bedrijf dezelfde.dag nog opgelost

Goede en snelle opvolging van mijn verzoek

...

Goed aanbod van bedrijven.

makkelijk kiezen en snel

keuze is makkelijk .... er is door bedrijven goed gereageerd

Snel photograaf gevonden voor de datum die ik wilde !!

Snel en correct.

De bedrijven die snel werden voorgesteld waren professioneel en serieus.

goede contacten met gerichte zaken

makkelijk doordat jezelf niet hoeft te zoeken en snel contact!

A Seamless Resolution Experience

Thank you for your excellent service. Your support made it much easier for me to find a suitable solution to my issue, and I truly appreciate your professionalism.

Betreft de zoekactie

Makkelijk om een elektricien te vinden

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie