Goede ervaring, fijne hulp gehad

Ik ben erg tevreden, en erg blij met hoe het gegaan is,

Goed, en snelle reactie

Ben ik contact gekomen met een goed en betrouwbaar bedrijf dat vrij snel handelde.

Heel snel veel reacties

Snelle actie en goede response

Had een electrien nodig en kon die gemakkelijk bij mij in de buurt opsporen. 3 dagen later zelfs een afspraak ipv 6 weken later. Top!

Zeer goede ervaring

Vandaag mijn aanvraag gedaan en is ook vandaag al gerepareerd.

Duidelijke hulp

Meeste bedrijven die ze aanbevelen reageren snel

Snelle en correcte verwerking van aanvraag

Het was snel afgehandeld, vlotte deal met dienstverlener.

Super handig

Handig om te zoeken, te vergelijken en een keuze te maken.

We konden kiezen uit 'n aantal aanmeldingen. Allemaal goed. Prettig geregeld bedankt

Goed contact, goede bedrijven

Klasse

Na intoetsen meteen opties.

Ik hoefde niet lang te zoeken naar stratenmakers, kreeg meteen firma's als optie. Dat maakt het zoeken makkelijk.

Snel

Binnen een uur na plaatsing werd ik al door een bedrijf geb ld. Zeer prettig en professioneel.

Snelle reactie

Snelle reactie Bedrijf komt heel vertrouwenwekkend en professioneel over. Dezelfde dag een zeer uitgebreide en duidelijke offerte gekregen.

Perfect!

direct gereageerd op mijn aanvraag

heel goed

Snelle reactie op mijn vraag!

Zo wordt het eenvoudig een keuze te maken

Ik kon kiezen uit 3 bedrijven. Het door mij gekozen bedrijf ging als enige in op het onderdeel rolluiken.

Trustoo biedt snel een aantal opties, zo hebben wij een aantal verhuisbedrijven kunnen vergelijken en een keuze kunnen maken.

Snel contact en keuze kunnen maken

De cateraar die ik heb gekozen reageerde steeds snel en correct

Super snel geregeld

Alles ging super vlot. Ik werd gelijk door twee bedrijven gebeld. Van jullie gelijk een terugkoppeling.

Prima !

Erg snel contact met een boomverzorger.

Snel

Hoop op een mooie shot

goed als je een verhuizer zoekt en wil vergelijken.

het ging niet door, dus niks te vertellen.

Valt mij tegen bij bijna iedereen, uitslag negatief.

Ik zie dit als een vervolg op hun studie, zij doen veel kennis op wat er speelt in hun gekozen beroep. Ik doe niet meer mee om telefonisch mijn gegevens door te geven, Als U een advocaat voor mij kan vinden om bij mij thuis alles door te nemen sta ik daar voor open mede ook dat ik een dagboek heb bijgehouden. Alvast dank voor Uw medewerking. Met vriendelijke groet, B.de Jong Geb.Datum:08-05-1934 Tel: 06-53611328

Snel en goed.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie