Irritant om steeds weer benaderd te worden na een eerste gebruik

Na gekozen te hebben via trustoo wordt ik steeds weer per mail benaderd over het vervolg en dat eigenlijk dagelijks. Zeer irritant.

Erg onduidelijk allemaal

De website suggereert dat je van verschillende aanbieders een prijsindicatie ontvangt, maar in de realiteit hangt de eerste al aan de telefoon voordat je de aanvraag hebt afgerond.

Heel snel contact met goede bedrijven

De beschikbare bedrijven meldden zich snel. Het heeft ertoe geleid dat ik snel een afspraak kon maken met één van de bedrijven. Het bedrijf waarmee ik een afspraak heb gemaakt heeft het werk snel en goed uitgevoerd, tegen een volgens mij heelbredelijke vergoeding.

Diverse bedrijven konden beoordeeld worden, zeer efficient om te kunnen beoordelen

werkt goed en snel

werkt goed en snel

Slecht

Slecht

Makkelijk en snelle actie

Alles geregeld binnen een dag.

Snel en prettige afhandeling.

Werd snel aan een prima advocaat geholpen. Kreeg niet het gevoel dat ik aan een een beunhaas gekoppeld werd.

Zeer goed , goed overzichtelijk en bedrijf gevonden.

Snel, eenvoudig en overzichtelijk

Aanvraag gedaan voor een laadpaal. Kreeg snel contact met een bedrijf en kon ook eenvoudig aangeven op de site waar ik naar opmzok was inclusief plaatsen van foto’s

super goed en helpt echt op weg

Op basis van gegevens helpt het echt om sneller een keuze te maken

goede ervaring

goede ervaring. snel een rijschool geregeld

Werkt voor ons!

Gezocht en eenvoudig gevonden.

Handig en efficiënt

Fijn om snel contact te krijgen met gerenommeerde bedrijven. Door Trustoo verloopt alles efficiënt.

Makkelijk een overzicht te krijgen

Niet makkelijk was uit te zoeken waar het bedrijf gevestigd is. Althans ik kon het niet 1-2-3- vinden op Trustoo door op het bedrijf te klikken. Dan valt het bedrijf af van de te vergelijken bedrijven. Daartoe heb ik internet gebruikt.

netjes goed gewerkt van eric tuin onderhoud

Snelle service

Snelle reactie op de aanvragen. Mooie keuzemogelijkheden. Prima correspondentie m.b.t. de afwikkeling na een gemaakte keuze.

Meteen overzicht van mogelijke aanbieders

Direct enkele bedrijven, die ook meteen contact opnemen. Niet lang wachten.

Prima overzicht van aanbieders

Trustoo geeft snel een mooi overzicht van aanbieders en je ontvangt binnen een dag meerdere offertes.

Via Trustoo heb ik een goed schoonmaakbedrijf gevonden.

De mensen van S&S Schoonmaak namen direct contact met mij op.

Goed geholpen

Duidelijk en vriendelijk en goed geholpen

Snel & overzichtelijk

Binnen een week alles geregeld, 4 offertes en een keuze. Ook allemaal lokale schilders.

Goed.

Werkt snel en goed

Prima dienst

goed platform

Snelle reactie van een tweetal bedrijven en daar dus ook snel een keuze uit gemaakt

Company details

140 Teleportboulevard