3 bedrijven ingehuurd, allemaal nep bedrijven
bedrijf ingehuurd om laminaat bij mij te leggen. Goede reviews dus een veilige keuze via.Trustoo dacht ik. Dit bedrijf is niet zelf gekomen, maar hadden iemand anders ingehuurd die heel mijn vloer kapot gezaagd hebben en ellende hebben achtergelaten. Het bedrijf met goede reviews is zelf niet gekomen. Daarna een ander bedrijf ingehuurd via trustoo om schade te herstellen. Deze man bleef zeuren om zijn geld terwijl hij niet klaar was. Hij heeft me zelfs bedreigd dat hij mijn hele vloer eruit zou komen trekken als ik niet zou betalen. Ook zijn vrouw ging mij bedreigen. Ook hij heeft er een bende van gemaakt. Ik voelde me heel onveilig door zijn dreigementen en heb dus betaald voor een klus die niet af is en hij heeft mijn plinten kapot gezaagd. Hij staat op trustoo ingeschreven als bedrijf met 6 man personeel. Later ben ik zijn bedrijf gaan controleren op Google,, het bedrijf blijkt sinds 2023 al niet meer te bestaan en heeft geen personeel.
Echt goed geverifieerd door Trustoo dus.
Tot 2 keer toe dus amateurs in huis gehad die me veel geld hebben gekost.
Maar daar stopte het niet, met goede reviews op trustoo een verhuisbedrijf inhuurt. Om 9:00 uur zouden ze komen en kwamen niet opdagen, ook dit bedrijf heeft een derde partij ingehuurd en kwam dus niet zelf. Uiteindelijk waren ze er 17.00. De opdracht was een aantal meubels demonteren en monteren. De verhuizers die kwamen wisten dit niet en hadden geen gereedschap, toen het gereedschap er was. bleek ook dat ze niet wisten hoe dat moest. Alles zelf dus moeten demonteren en monteren. Schandalig die kerel van het bedrijf nam op gegeven moment niet meer op. Ook hij bleek niet echt een verhuisbedrijf te zijn. Goed geverifieerd door trustoo dus. Verhaal gehaald bij trustoo, ik vond dat hier wel wat financiële schade terugbetaling tegenover zou staan, maar ze geven op alles niet thuis. Trustoo is net als de bedrijven die ik heb ingehuurd net zo nep en checken de bedrijven dus niet. Nooit meer trustoo, niet te vertrouwen