Goed en snel geregeld

prima site

snelle reacties van bedrijven heel erg fijn.

Snel en betrouwbaar naar het doel.

Een bijzonder gemakkelijke manier om een goed bedrijf te vinden en er bovendien snel mee in contact te kunnen komen. Wanneer uit meerdere offertes een bedrijf gekozen is, is het eenvoudig de anderen via Trustoo te laten weten dat de keuze niet op hen is gevallen.

Goede reacties van gezocht bedrijf

Goed contact en vervolgafspraken

Ideaal, makkelijk en snel resultaat

Heel snel resultaat!

Even snel gegoogled. Kwam op deze site terecht. Zoekterm ingevuld. Aanbieder aangeklikt. Deze reageerde direct. Binnen enkele dagen was mijn probleem (pje) opgelost.

Werkt uitstekend!

Met behulp van Trustoo kon ik vinden de beste optie voor mijn nieuwe bekleding van de zitbank.

Slechte communicatie en lange levertijd van opgave inkomstenbelasting.

begin mei 2025 de benodigde gegevens verstrekt voor mijn opgave inkomstenbelasting 2024. Geen enkel bericht ontvangen of aangifte 2024 voor 23 juli 2025 gereed is en door mij verzonden kan worden naar de belastingdienst,

Wij zijn erg tevreden Over Trustoo

Wij zijn erg tevreden Met trustoo we hebben leuke bedrijven gevonden via jullie website

Zeer snelle reactie

Bouwfanaat belde binnen een uurtje en was de dag er op al beschikbaar.

1 keuze gekregen van Trustoo en gelijk de goede.

De opmerking hierboven zegt genoeg .

positief

Verrassend snel een geschikte kandidaat voor onze klus gevonden

Goede vertaler gekregen voor een goede prijs

Snel een bedrijf gevonden

Via Trustoo snel een schoonmaak bedrijf kunnen vinden. Wij hadden snel een bedrijf nodig en alles was binnen een dag geregeld. Alles top.

Snelle service

Op korte termijn waren te reacties van bedrijven! Top!

Snelle aktie

Snelle aktie

duidelijk,overzichtelijk

koste weinig moeite

snel

fijn dat ik binnen een week meerder offertes binnenkreeg

Prima platform om snel de juiste vakmensen te vinden

Snel en efficiënt

Alles tevreden.

Wij zijn heel tevreden met Trustoo en de juiste partij. Voor ons mooi werk afgeleverd.

Efficient, lijkt eerlijk

Efficient, lijkt eerlijk

Goede en snelle communicatie met het bedrijf. Snelle mails ter bevestiging.

Op zich prima

Het is heel lastig om een goed bedrijg te vinden. Er zijn een hoop cowboys in het land. Sommige zijn erg opdringerig.

Snelle reacties van meerdere bedrijven

In een oogopslag ontdek je meerdere bedrijven binnen jouw doelgroep. Heel handig, scheelt een hoop uitzoekwerk. Bedrijven reageren snel

Goede ondersteuning

Help prima bij de keuze.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie