Goed.

Ik ben echt blij met Alexander van Dakbeheer Zuid

Goede makelaar gevonden

Goede makelaar gevonden

Het werkt!

Heb gevonden wat ik zocht

Degene die gereageerd hebben op mijn oproep deden dat prompt en zeer adequaat. Goed advies gekregen en duidelijk.

Behulpzaam met het vinden van een bedrijf

Fijn dat Trustoo een aantal bedrijven van wat je zoekt benaderd met het verzoek contact op te nemen

Eén bomensnoeier gevonden

Kreeg de namen van drie ondernemingen, met twee telefonisch contact gehad, één is langsgekomen en heeft een offerte gestuurd. En die heeft de boom gesnoeid

heel erg goed

De bedrijven die gereageerd hebben waren heel correct ik vind het een prima site

Snel en goede aanbevelingen

Na een paar minuten kreeg ik 4 bedrijven aangeboden. Met alle vier onderhandeld en daar uit de beste voor mij gekozen.

Ik heb 4 makelaars ontvangen die allemaal goed onderlegd waren

Top snel reactie

Top snel reactie

Gebruikersvriendelijke website

Invullen voor mijn aanvraag ging erg makkelijk. Ik was erg blij dat er snel reacties kwamen op mijn vraag. De klus is ook naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Ik heb de service gevonden die ik zocht

Prima bedrijf gevonden die kon voorzien in onze aanvraag

Prima bedrijf gevonden die kon voorzien in onze aanvraag voor het plaatsen van onze laadpaal. Goede communicatie en netjes gewerkt.

heeft gewerkt voor mij

snelle reacties van bedrijven, ook snelle offertes. Nu vertrouwen hebben in de keus die ik gemaakt heb

Goede ervaring.

Eerste keer dat ik gebruik maak van deze site, en het ging echt heel makkelijk. Bedankt ;)

Trustoo gaf voldoende potentiële leveranciers. Wij hebben een goede keuze kunnen maken.

Een prima eerste ervaring.

Dit vereenvoudigde de keuze voor mij.

Super goede deals

Wij hebben al meerdere malen gebruik gemaakt van Trustoo en het bevalt ons uitstekend, goede en snelle reacties en het is betaalbaar, prima!

gemengd

Een aantal cateraars benaderd. Slechts één reactie, ondanks telefonische benadering tussentijds. Kennelijk heeft men niet veel belangstelling en gaat het te goed met de sector. Of deze bedrijven tot de top tien horen betwijfel ik. Zo behandel je geen potentiële klanten !

Snelle reactie

Niet te moeilijk en snel iemand kunnen kiezen

Uitsluitend

Zeer snelle reactie en scherpe aanbiedingen!

Snelle reactie bedrijven

Is vrij gemakkelijk om bedrijven te vinden voor je werkzaamheden

De selectie van Trustoo is heel erg goed, er komen 4 uitstekende bedrijven naar voren waardoor er echt een goede keus gemaakt kan worden. Met andere woorden: prima en voor herhaling vatbaar!

Ik heb alles naar wens kunnen doen

Company details

140 Teleportboulevard