Super goede deals

Wij hebben al meerdere malen gebruik gemaakt van Trustoo en het bevalt ons uitstekend, goede en snelle reacties en het is betaalbaar, prima!

gemengd

Een aantal cateraars benaderd. Slechts één reactie, ondanks telefonische benadering tussentijds. Kennelijk heeft men niet veel belangstelling en gaat het te goed met de sector. Of deze bedrijven tot de top tien horen betwijfel ik. Zo behandel je geen potentiële klanten !

Snelle reactie

Niet te moeilijk en snel iemand kunnen kiezen

Uitsluitend

Zeer snelle reactie en scherpe aanbiedingen!

Snelle reactie bedrijven

Is vrij gemakkelijk om bedrijven te vinden voor je werkzaamheden

De selectie van Trustoo is heel erg goed, er komen 4 uitstekende bedrijven naar voren waardoor er echt een goede keus gemaakt kan worden. Met andere woorden: prima en voor herhaling vatbaar!

Ik heb alles naar wens kunnen doen

Duidelijke, snelle informatie op maat.

Prettige informatie mbt keuzemogelijkheden. Ook de vervolgberichten vond ik prettig. Ben snel tot afspraak met mijn keuze gekomen.

Snelle reacties ontvangen van de potentiële aanbieders via Trustoo.

De snelle communicatie via het beeldscherm was opvallend maar vooral positief

Geweldig.

Ben geweldig geholpen. Kreeg goede uitleg

Erg goed

Wij hebben onze relatie weer op de rit gekregen dankzij een goede relatie therapeut. Wij zijn goed begeleid en hebben nieuwe tools gekregen om onze relatie voort te zetten. Een echte aanrader !

Werkt snel en goed

Binnen enkele dagen diverse geschikte aanbieders die interessante aanbiedingen deden

Reageren snel en behulpzaam.

Ik ben tevreden.

Snelle reacties

Snelle reacties

Eenvoudige en duidelijke tool bij zieken naar een taxateur

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website en goede communicatie via de mail en via het eigen klantenportaal. Overzichtelijk en ook behulpzaam met makkelijke middelen als automatische berichten sturen naar de contactpersonen. Top !

Snel een aantal bedrijven in beeld krijgen.

De drie bedrijven die ik benaderd heb reageerden snel en klantvriendelijk. Op deze manier kon ik een indruk krijgen wat ze te bieden hadden en wat een reeële prijs is voor deze klus. En heb tenslotte een keuze kunnen maken. Handig!

Handig

Handig en snel.

Hele slechte ervaring gehad met VLC

Aanbieder kwam z’n afspraken niet na.

Overzichtelijk

Werden verschillende bedrijven vermeld , waar ik keuze uit kon maken . makkelijk en overzichtelijk.

Goed bedrijf

GOED BEDRIJF

Great experience

The consultant contacted me in a couple of minutes after I've submitted my evaluator request. Great experience, he completed the work in a couple of days after wasting 2.5 weeks with a different evaluator.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk diverse offertes gekregen voor een bouwtechnische keuring. Geen rompslomp!

Vaak een summier aanbod

Er is vaak een summier aanbod van gegadigden voor een opdracht. Dit maakt het vaak niet mogelijk aanbiedingen goed te vergelijken en een overwogen keuze te maken. Je zult dus ook buiten Trustoo moeten zoeken.

Goed , duidelijk en overzichtelijk

Goede hulp tool

Snelle reactie

Ik heb een snelle, nette reactie ontvangen en direct een afspraak gemaakt. Heel tevreden!

Company details

140 Teleportboulevard