Correct !

A-Team Boom verzorging hebben we een goede ervaring mee Andre Spaans. Top bedrijf.

Meedere bedrijven selecteren is niet mogelijk, of ik doe iets verkeerd.

Bedrijven reageren niet.

Ik kreeg serieuze en uiteenlopende offertes

De partij die ik koos bleek professioneel en prima in afstemming met mij

Snelle reactie en actie.

Alleen 1 bedrijf wat mij ook werd aanbevolen, die deed niet meer aan de energielabel? Dat werd mij gezegd, en vond het raar dat het er nog instaat bij trustoo! Dus heb ik voor ideaal housing gekozen. Dat was de enige. Maar heel erg tevreden vriendelijke man. Voelde me ook erg prettig. Dus hij krijgt een 10 voor mij

De hulp gevonden waar ik naar op zoek was

Via Trustoo in contact gekomen met bedrijven. Helaas van de 4 bedrijven aangemerkt zijn er 2 die totaal geen reactie terug hebben gegeven ondanks herinnering automatisch verzonden. Ik hoop dan ook dat jullie bij aanbevelingen gaan kijken naar deze bedrijven. Als geen interesse in mijn opdracht dan zou dat ook een reactie kunnen zijn minimaal vanuit deze bedrijven. Niets melden vind ik niet kunnen.

2 van de vier doen geen dakreiniging

Dit is een goede hulp!

Gelijk goede match

Tevreden

Prima eerste reactie

Eerst reactie in zeer korte tijd laatst na twee dagen

Snelle reactie

Gistermorgen een verzoek ingediend voor een schoorsteenveger en diezelfde dag al 3 reacties ontvangen.

Een zeer nuttig bedrijf.

Trustoo geeft zeer nuttige informatie omtrent het zoeken van formele instanties. Ook wat betreft nazorg is de kwaliteit hoog.

top

lekker snel en makkelijk

Vriendelijke man, doet wat hij moet doen

Superhandige tool

Mooie tool om snel te kunnen vergelijken. Alle belangrijke gegevens onder elkaar en bij de hand.

Fantastisch

Super luid en duidelijk, doe ook wat hij zegt en snel, topper;)!!

Een afspraak was snel gemaakt

Prettig gesprek en alle wensen doorgesproken

Mooie ervaring.

De juiste bedrijven zijn bij Trustoo aangesloten

Goed geholpen snel

all the party are not aware of they being present on this platform

out of 4 only 1 responded to the query... this very less compare to the 3star rating which i am giving. however the 1 person did respond well a my need was attended well. thanks!!

• Would you recommend us? Yes

HQ belde 16 uur van te voren af. Hij gaat de cv ketel helemaal niet meer installeren

Overleg gehad met HQ en een afspraak gekregen voor de installatie. 16 voor de afspraak heeft HQ aan dat de cv ketel niet te installeren is bij ons. We hebben eerder een installateur thuis laten komen die gewoon zei dat de nieuwe cv ketel geplaatst kon worden. Waardeloos als je een afspraak hebt met HQ en uiteindelijk zegt hij alles af !!!!

Snelle en adequate reactie!

De aanvraag werd snel en serieus opgepakt, hetgeen als snel resulteerde in een "match'

Uiteindelijk notaris gekregen

In eerste instantie geen reactie op offerte aanvraag gekregen na achteraan bellen toch notaris gekregen, tot nu toe redelijk tevreden.

Company details

140 Teleportboulevard