Snel een bedrijf gevonden

Via Trustoo snel een schoonmaak bedrijf kunnen vinden. Wij hadden snel een bedrijf nodig en alles was binnen een dag geregeld. Alles top.

Snelle service

Op korte termijn waren te reacties van bedrijven! Top!

Snelle aktie

Snelle aktie

duidelijk,overzichtelijk

koste weinig moeite

snel

fijn dat ik binnen een week meerder offertes binnenkreeg

Prima platform om snel de juiste vakmensen te vinden

Snel en efficiënt

Alles tevreden.

Wij zijn heel tevreden met Trustoo en de juiste partij. Voor ons mooi werk afgeleverd.

Efficient, lijkt eerlijk

Efficient, lijkt eerlijk

Goede en snelle communicatie met het bedrijf. Snelle mails ter bevestiging.

Op zich prima

Het is heel lastig om een goed bedrijg te vinden. Er zijn een hoop cowboys in het land. Sommige zijn erg opdringerig.

Snelle reacties van meerdere bedrijven

In een oogopslag ontdek je meerdere bedrijven binnen jouw doelgroep. Heel handig, scheelt een hoop uitzoekwerk. Bedrijven reageren snel

Goede ondersteuning

Help prima bij de keuze.

Snel iemand gevonden zeer tevreden

Makkelijk en toegankelijk

Ik was opzoek naar een verhuisbedrijf. Snelle reactie , makkelijk contract kunnen leggen

snelle reacties aanvaardbare prijzen

Het ziet er allemaal gemakkelijk en goed uit. Alleen jammer dat de aannemers niet de volledige omschrijvingen lezen. Aantal vierkante meters bijvoorbeeld. Hiervoor kreeg ik iedere keer standaard vragen volgens mij wat niet nodig hoeft te zijn. De automatische antwoorden werken soms een beetje frustrerend.

Snel!

Al na uurtje gebeld door het eerste bedrijf en kort daarna door een tweede. Inmiddels een keuze gemaakt en aanstaande zaterdag wordt onze laadpaal geïnstalleerd. Dat is nog eens snel!

fijn dat jullie communicatie opstarten

minder is het ontvangen van veel vervolg mails.

Zeer handige app.

Kost weinig moeite om een geschikte kandidaat te vinden.

prima en snel een partij gevonden.

na een eenvoudige keuze, snel contact gehad met 3tal bedrijven . Ze reageerden allen snel en binnen korte tijd kwam bezoek/offerte en is keuze gemaakt.

juiste persoon voor de juiste klus op een snelle manier

De juiste persoon en een perfecte afhandeling

Succesvol

Binnen no time had ik al vele reacties, zelfs al geholpen binnen twee uurtjes….

Duidelijke info

Het heeft mij net dat zetje gegeven wat ik nodig had....

Makkelijk dat iemand al verhuisbedrijven voorstelt.

Fijn om op deze manier contact te leggen met bedrijven.

Het is lastig om tussen de vele opties fie online te vinden zijn, een keuze te maken. De bemiddeling van trustoo, maakt het eenvoudig

Snel en prima contact

Gemakkelijk meerdere kansen op een goed contact.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie