Snel!

Al na uurtje gebeld door het eerste bedrijf en kort daarna door een tweede. Inmiddels een keuze gemaakt en aanstaande zaterdag wordt onze laadpaal geïnstalleerd. Dat is nog eens snel!

fijn dat jullie communicatie opstarten

minder is het ontvangen van veel vervolg mails.

Zeer handige app.

Kost weinig moeite om een geschikte kandidaat te vinden.

prima en snel een partij gevonden.

na een eenvoudige keuze, snel contact gehad met 3tal bedrijven . Ze reageerden allen snel en binnen korte tijd kwam bezoek/offerte en is keuze gemaakt.

juiste persoon voor de juiste klus op een snelle manier

De juiste persoon en een perfecte afhandeling

Succesvol

Binnen no time had ik al vele reacties, zelfs al geholpen binnen twee uurtjes….

Duidelijke info

Het heeft mij net dat zetje gegeven wat ik nodig had....

Makkelijk dat iemand al verhuisbedrijven voorstelt.

Fijn om op deze manier contact te leggen met bedrijven.

Het is lastig om tussen de vele opties fie online te vinden zijn, een keuze te maken. De bemiddeling van trustoo, maakt het eenvoudig

Snel en prima contact

Gemakkelijk meerdere kansen op een goed contact.

Stipt en adekwaat

Vrij snel werden mij een aantal bedrijven doorgegeven, waarvan ik met 1 een afspraak heb gemaakt. Het zal blijken of dit een goeie keus us geweest.

handig

handige tool!

Trustoo maakt het makkelijk

Trustoo heeft het voor mij stukje gemakkelijker gemaakt een keuze te kunnen maken voor een bedrijf.

er heeft maar 1 gereageerd.

eerste notaris reageerde vlot

Hebben er van de 4 twee gereageerd . Waarvan ik er een heb gevonden Voor een hele goede prijs, kwaliteit en service ,

geen offertes maar bellers

Trustoo belooft drie offertes voor een verhuizing. In de plaats daarvan word je gebeld door meerdere verhuisbedrijven die een offerte willen uitbrengen. Het is zeker niet gezegd dat het de beste bedrijven zijn en ook is dit niet wat Turstoo belooft.

Heb bedrijven door gekregen en jullie hebben ons goed geholpen

Heel gemakkelijk en snel.

Helemaal goed!

Ging snel met contact leggen

Keurig

Keurig netjes

Handig en snel

Handig om via Trustoo bedrijven te kunnen aanschrijven en er waren enkele snelle en juiste reacties van twee bedrijven. Dus snel zaken kunnen doen.

Eenvoudig en snel

Keurig bediend,en de reacties kwamen razendsnel.

Goede organisatie

Prima gegaan en erg duidelijk

Nvt

Praktische site om juiste fotograaf te vinden

Snel en makkelijk contact met fotograaf op locatie. Afspraak snel geregeld. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van contact via mail.

Teleportboulevard 140

1043EJ Amsterdam

020 26 21 267

Over Trustoo

Trustoo is hét platform voor het vinden van een lokale dienstverlener. Wij hebben alle informatie verzameld over de bedrijven en een top 10 samengesteld per regio. Zo kan jij in één oogopslag de beste bedrijven vinden en contacteren. Kijk op Trustoo.nl voor meer informatie