Erg relaxed om met circle op vakantie te zijn.

Het was weer een mooie ervaring. Top sun en f unners en managers die goed konden meeveren na de wensen van de gasten

• Waar ken je ons van? Internet
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Kamperland (Nederland)

Fijne vakantie met fijne groep mensen

Reisleiding zorgt voor een klimaat waarin de groep mensen elkaar kunnen vinden.

• Waar ken je ons van? internet
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Kamperland (Nederland)

Mooi concept voor kinderen en ouders

Leuke club mensen, we hebben veel gelachen met elkaar en met de kinderen. Er werd heel veel georganiseerd voor de kinderen en niks moest, alles kon.

• Waar ken je ons van? Vrienden
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Nommerlayen (Luxemburg)

Wij hebben een supergezellige vakantie gehad.

Wat een leuke groep hadden wij. En wat stonden de begeleiders vanuit Cirkel klaar om de ons en de kinderen een geweldige tijd te geven. Ze hebben met de kinderen leuke activiteiten gedaan. de activiteiten door derden waren ook leuk maar best prijzig. De accommodatie: mobile home was vies en vochtig en gedateerd. We hebben eerst moeten poetsen. Dat was een tegenvaller Maar doordat de rest super was, toch 4 sterren

• Aanbod N.v.t.
  • Website
  • Waar ken je ons van? single reizen
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Polleur (België)

Bovenverwachting leuk!

Erg leuk concept voor zowel de kinderen als de ouders. Niet in de laatste plaats door de enthousiaste inzet van het lokale Cirkel team! De Sun&Fun dames nemen de kids (10, 11, 13 jaar) b.v. mee in allerlei leuke activiteiten. Die vonden het fantastisch en hebben vanaf dag één vrienden gemaakt met het hele Cirkel 'veld'. Dat geldt eigenlijk dat ook voor de ouders. Het blijkt veel leuker om samen een biertje te doen of iets te ondernemen. Uiteraard blijft alles optioneel en is er zeker ruimte voor eigen initiatief. Maar dat boekje lezen is er niet van gekomen en de tablet is in zijn tas gebleven en dat zegt wel iets ;) Alles bij elkaar zeker een aanrader!

• Aanbod N.v.t.
  • Waar ken je ons van? Website
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Nommerlayen (Luxemburg)

We hebben het fijn gehad

Locatie was helaas minder fijn, op zowat alle velden een speeltoestel maar niet op de onze. Sanitair was niet dichtbij, en alle recreatie (zwembad grote buitenspeeltuin cafetaria manege) waren aan de andere kant van de camping. Sun&funners Renate en Fabienne deden hun best maar kwamen niet erg gemotiveerd over, coördinator David had het goed voor elkaar, zeker gezien dit zijn eerste keer was.

• Waar ken je ons van? Internet
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Ommen (Nederland)

Super!

Super animatie, goede begeleiding, leuke mede reizigers! Oja en een super verzorgde BBQ!

• Waar ken je ons van? Vriendin en internet
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Polleur (België)

Geen

• Waar ben je met ons op vakantie geweest? Pampeago
  • Waar ken je ons van? Ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

samenstelling groep klopt niet met website, reis duurde wat erg lang zonder duidelijke reden

• Activiteiten N.v.t.
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Pampeago
  • Waar ken je ons van? internet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Superleuke reis met twee fantastische reisbegeleiders. Ze maakten de reis leuk voor ouders en kinderen. Natuurlijk droegen wij daar zelf ook aan bij. Klein puntje was dat zij in een andere accommodatie waren ondergebracht dan wij, en iedere ochtend en avond een aardig stuk moesten lopen. Maar ook dat deden zij zonder morren. Het zou fijn zijn - ook voor het comfort van de reisbegeleiders en het in noodgevallen snel ter plaatse zijn, als zij ook gewoon in een hotelkamer van hetzelfde hotel zouden worden ondergebracht. Dat is m.i. belangrijker dan de aansluiting met Cirkelmensen van andere groepen.

• Waar ben je met ons op vakantie geweest? Saalbach-Hinterglemm
  • Waar ken je ons van? internet zoeken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Leuke skivakantie met 2 top reisbegeleiders. Wel onwijs jammer dat de informatie over de groepsamenstelling totaal niet klopte! De groep zou uit 22 leden bestaan echter waren dat er maar 10, meer dan de helft minder! Ik voelde mij hierdoor wel een beetje bedonderd. Gelukkig was de rest wel goed waardoor ik prima heb kunnen skiën met mijn dochter, maar met grotere groep had het gezelliger geweest.

• Waar ben je met ons op vakantie geweest? Mitterlengau

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was heel leuk. Prima geregeld. Alleen skipassen voor hele dolemieten gebied niet voor iedereen noodzakelijk.

• Waar ben je met ons op vakantie geweest? Cavalese

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hotel was zeer goed, met goede kamers en heerlijk eten. Heel gemoedelijk. De reisleiders Sander en Tom hebben het echt top gedaan. Ondanks hun relatief jonge leeftijd namen ze goed hun verantwoordelijkheid. Alles werd goed geregeld en de kinderen werden op een leuke manier opgevangen. Met hen zou ik zo weer een Cirkel-wintersport aandurven!

• Waar ben je met ons op vakantie geweest? Saalbach