Het was gezellig !

Gezellig...veel te doen voor de kinderen. Mooie locatie aan het water.

Was super

Het Cirkel gedeelte was super. Wij hebben het super gehad. Wel jammer dat het ver weg van het toilet gebouw was. Ook apart dat deze s’nachts en overdag een aantal uur gesloten was. Waardoor als je wou douchen een behoorlijk eind zou moeten lopen. Het Cirkel gedeelte en activiteiten waren erg leuk. De groep was ook super. Dat maakt het natuurlijk ook makkelijker.

• Waar ben je met ons op vakantie geweest? Nommerlayen (Luxemburg)

Lekker vakantie vieren, met mensen in dezelfde situaties.

• Reisleiding N.v.t.
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Panningen (Nederland)

We zijn bijzonder hartelijk ontvangen en enorm verwend de hele week.

Zeer zeer prettige, zorgzame coördinator (Geja) die vanuit haar persoonlijkheid terughoudend is (zich niet opdringt) maar ondertussen alles regelt en zonder problemen last verlopen. Erg prettig. Animatieteam was enthousiast en actief. Voldoende ruimte ook om eigen plan te trekken. Camping naar mijn smaak te groots en massaal. Fijn dat we aan rand konden staan en ons hierdoor wat afzonderen.

• Website
  • Waar ken je ons van? Eerder mee geweest. 1 keer.

Teleurstellende ervaring met Cirkelteam

Na een aantal positieve ervaringen met Cirkel en Estivant, nu een teleurstellende ervaring met Cirkel. Het cirkelteam was weinig/tot niet enthousiasmerend. Informatie over activiteiten was summier. Sun en funactiviteiten kwamen niet van de grond. Ik had niet het gevoel dat het team er zin in had.....Echt teleurstellend! Gelukkig was het animatieteam van de camping FANTASTISCH, mede hierdoor hebben we er een leuke week van kunnen maken!

• Website N.v.t.
  • Waar ken je ons van? meerdere keren meegeweest met Cirkel, Estivant
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Elba (Italië)

Niet geweldig

Zeer slechte staat van stacaravan. Cq gasleidingen en gas lucht ???!!!

• Waar ken je ons van? Cirkel vakanties

Een geslaagde vakantie

Ik heb samen met mijn zoon een geslaagde vakantie gehad onlangs het wisselvallige weer. Een goede sfeer in de groep, veel vermaak voor kinderen. Helaas waren er technische mankementen aan ons tent, wat het comfort hiervan beïnvloeden. Het animatieteam was niet op elkaar ingespeeld en vormde niet een echt team waardoor communicatie soms ver te zoeken was en activiteiten rommelig verliepen.

Prima vakantie gehad

Prima vakantie op schone camping gelegen aan het water. Leuke groep mensen. Wat ik fijn vond is dat ik op het laatst nog een linnen pakket kon bestellen. Mindere punten waren de wat onduidelijk georganiseerde activiteiten en de te kleine partytent op het veld. Ik wil aanbevelen: Wat meer aandacht voor randvoorwaarden mbt het sun en fun team.

• Waar ken je ons van? Vorige vakantie

Teleurstellend tov vorig jaar

Sun en fun pas laatste dagen op redelijk niveau. Ontvangst rommelig Voor volgend jaar twijfelachtig of cirkel mijn reis weer verzorgen mag

• Waar ken je ons van? Vorige vakantie

Gezellig

Gezellig vd kids Openbaar vervoer is iets te duur Eten en animatie vd kids goed

• Waar ken je ons van? Via internet

***

Een leuke vakantie hangt af van een goed gemotiveerd animatieteam en coordinator daarnaast het contact met de overige tentbewoners. Voor de Cirkel activiteiten hangt een te hoog prijs kaartje aan. Bijv: Welkomstdiner 10,- pp. kids t/m 10jr 6,-. Kids Party Night: 6,- pp pannekoek/patat. BBQ 20,- pp (ouder/kids tot 18jr) 15,- (kids 11-17j) 10,- (kids 0-10jr) op deze leeftijd eten kids amper een hamburger en wat stokbrood. Pizza bodem beleggen/eten: 10,- pp. Tip: voor de kids een kleinere pizza bodem zodat niet de helft wordt weggegooid en een lagere prijs kan worden gehanteerd. De prijs voor de activiteiten van de camping zelf is prima. Cirkel Vakanties moet de coordinators betere tools geven om de activiteiten goed te kunnen registreren ipv een simpele exelsheet waar veel fouten in worden gemaakt. De activiteiten moest je aan het begin van de week reserveren en direct betalen. De mensen werden hierdoor vaak overrompeld. Waarom kan je niet een dag van te voren een activiteit opgeven? Een aantal gezinnen verbleven 2wk op de camping maar het activiteiten programma was hetzelfde als de eerste week. Niet leuk!! De schoonmaak/checken van de tenten gaat een beetje met de franse slag. Onze tent was bijv. niet schoon. Overal grassprieten en water. Zelf maar schoongemaakt.

• Website
  • Waar ken je ons van? google
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Kamperland (Nederland)

Leuk gezelschap, mooi initiatief, matige camping

Het was een leuke vakantie met leuk gezelschap. De camping is leuk, met zwembad en strand dichtbij. Veel plekken langs de weg, veel auto's die heen en weer rijden over de camping waardoor je goed moet opletten met kleine kinderen. De reisleiding is aardig, maar lijkt weinig misschien wel onvoldoende gefaciliteerd te worden vanuit de organisatie. Drie sun&funners op vol geboekte camping te weinig zeker als je ook kleinere kinderen hebt. Lekkende tent waaraan niets gedaan is. Goed concept, leuk gezelschap, matige ondersteuning en camping.

• Waar ken je ons van? Google/internet

Geen ontzorg concept

Doordat de bungalows in Ommen heel ver van het tentenveld lagen hebben we nauwelijks contact gehad met de andere gezinnen. Daarnaast was er weinig aanbod qua Sun&Fun voor mijn kids van 11 en 9

• Waar ken je ons van? Eerdere vakantie
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Ommen (Nederland)

Waardeloos

Het holt hard achteruit met Cirkel. Heeft weinig toegevoegde waarde en als je mensen aanneemt om de leiding te hebben, screen ze dan op geschiktheid. Er zat weinig initiatief in deze persoon, leek een beetje op een kluizenaar die zich afzonderde van de groep en er continue mee bezig was om hun ‘kamp’ af te zonderen van de rest. Voor mij de volgende keer Estivant!

• Waar ken je ons van? Eerder mee op vakantie geweest playa D’Aro
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Palamós (Spanje)

Wij hebben echt een topvakantie gehad

Goed geregeld, kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Papa ook.

• Waar ken je ons van? Google
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Panningen (Nederland)

Rommelig, inzet van Dominique en haar team was wel goed.

Matig

• Waar ben je met ons op vakantie geweest? Soulac (Frankrijk)

Een geweldige vakantie op een top-locatie.

Goede opstelling van de tenten. Team was onbekwaam. In de buurt was niet veel te doen.

10 voor t concept, 8 voor uitvoering, 7 voor locatie

Het concept werkt geweldig; gezinnen met 1 ouder samen op een veldje. Slim: tenten zo ingedeeld dat in de tent naast je leeftijdgenootjes van je kind(eren) zitten. Contact gegarandeerd. Kinderen maken natuurlijk contact en hebben het heel snel naar hun zin, zeker met een speeltuintje op je veld. En de ouders kunnen ook makkelijk contact maken voor een babbeltje of een borreltje. De tenten zijn goed gequipeerd, dus ook als je niet zon kampeerder bent zoals ik is t prima te doen. Cirkel heeft 4 crewleden beschikbaar die t ook echt leuk vinden met kids op te trekken. Puntje van aandacht: de allerkleinsten worden meegenomen in de gehele groep maar luiers verwisselen hoort niet echt bij t repertoire zodat t voor mijn dochter van 2,5 toch een beetje improviseren was en ik wel echt in de buurt te blijven had. Voor een vakantie die wordt geadverteerd als geschikt voor de allerkleinsten wel een aandachtspuntje. Net als t feit dat de wc’s echt 5 min lopen zijn; ik kan mijn peuter niet zomaar 15 mins aan haar lot overlaten dus wat doe je dan? Maar met toch nog goed weer vond ik t al met al een superervaring en komen we zeker nog s!

• Waar ken je ons van? Mambo
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Ommen (Nederland)

Fijne vakantie, leuke mensen, prima camping

Prima vakantie op een prima camping. Genoeg faciliteiten, mooie ligging. Wel was de ligging van het cirkelveld matig. Doordat de tenten direct naast de enige weg naar de uitgang staan, was er vrij veel verkeer. Dit was met name in de ochtend erg hinderlijk. Ook was de afstand naar het zwembad/strand/winkel etc vrij groot. Animatieteam was erg jong, maar ze deden het leuk.

Het kan beter

Mijn eerste ervaring met cirkel Sun en fun team erg jong was rommelig De eerste dagen kort sun en fun later in de week langere dagen dit had beter Andersom kunnen zijn als de kids elkaar kennen zoeken ze zelf elkaar

Geweldige vakantie !

een hele fijne ontspannen vakantie gehad waar zowel ik als mijn zoon van genoten hebben. Tijd voor ons samen, gezellige mensen en kinderen om ons heen, en een Cirkel team dat kan ontzorgen als dat nodig is.

Geweldige vakantie gehad

Mijn kinderen en ik hebben genoten van een geweldige eenoudervakantie. Dat lag in de eerste plaats aan een hele leuke groep mensen die mee was, maar vanuit Cirkel was een heel leuk en goed animatieteam meegereisd. Minpunt was dat de accomodaties niet schoongemaakt waren.

• Waar ken je ons van? Media

Leuk!

Geja is een zeer vriendelijke en capabele organisator. Verbindende factor in het kamp. Motiverend en stimulerend op een ongedwongen manier. Maakt het sfeervol en gezellig voor de ouders.

• Website
  • Waar ken je ons van? collega's

Echte vakantie!

Van A - tot Z, goed verzorgt. De kinderen hadden plezier door te spelen met de andere kinderen, terwijl ik met mede lotgenoten een drankje kon doen. Niets moet, van alles kan. Ook leuke excursies gedaan.

• Waar ken je ons van? Google
  • Waar ben je met ons op vakantie geweest? Landal Hoog Vaals (Nederland)

Op een paar dingetjes na, hele leuke vakantie gehad!

Voor mij was dit de 2e keer met Cirkel mee, dus ik heb nog niet heel veel Cirkel-ervaring. Het was weer heel anders dan Luxenburg. Een veel grotere groep, wat zowel een voordeel als een nadeel heeft. Je kan nu iets meer kiezen met wie je omgaat, " nadeel" de mensen helemaal achter in het veld heb ik niet zoveel gesproken. Voordeel om op dinsdag aan te kunnen komen, nadeeltje dat je net gewend bent aan de mensen van de zaterdagploeg en dan gaan ze weer weg, jammer genoeg. Andserom is dat voor de nieuwe mensen ook zo. Wij gaan dan weer weg. Je hebt behalve met de mensen die ook op dinsdag aankomen niet echt een groep. We hadden behalve de laatste dagen, schitterend weer, dat is ook echt fijn! Er werd veel georganiseerd door het team, heel leuk, mijn kinderen en ik hebben ook aan alles meegedaan! Zeker de bbq was fantastisch! En het klimbos vond ik erg leuk! Ik vond het jammer dat mijn tent kapot was. Het team noteerde het maar deed er niet zo heel veel mee. Ik begrijp dat hij te strak was neergezet maar ze hadden aan een kant nietjes gedaan dat hadden ze aan de andere kant ook nog even moeten doen. Nu was ik bang dat het binnen zou regenen wat het ook een beetje had gedaan. Verder waren de sun en funners prima en de coordinator beter dan vorig jaar. Voor een 4 sterrencamping vond ik de wc's wel erg smerig. Maar daar kan Cirkel weinig aan doen. Het zwembad en strand vond ik leuk en we hadden een gezellige groep! Belangrijkste: de kinderen hebben genoten!

• Reisleiding N.v.t.
  • Website
  • Waar ken je ons van? een kennisje