Interessant

Veel tips en nieuwigheden om verder vlot door het verkeer te rijden.

Ik vond de begeleider niet bemoedigend en zeer kort

Ik vond de begeleider niet bemoedigend en zeer kort

correct

Alles verliep zoals afgesproken

aangenaam en vlot

vlotte opvolging en goede instructeurs

Super goede rijinstructeur!

Ik dacht eerst dat ik niet veel ging bij leren in 2 uur tijd maar dat heb ik wel gedaan ik kreeg heel veel uitleg en tips voor mijn examen.

heel rustige mensen met veel geduld.

Ze leggen alles super rustig uit en geven je de tijd om alles rustig te kunnen toepassen . Heel vriendelijk.

Enthousiaste en passionele lesgever.

Opleiding begeleider / vormingsmoment gevolgd. Rijinstructeur Fritz was er niet alleen tijdens de les met vol overgave, maar stond ook nadien voor begeleider en leerling klaar met duidelijke raad en zelfs peptalk. Een aangename verrassing!

Onvoldoende specifieke onderdelen van het rijexamen gezien.

Ik heb 20u les gevolgd en heb 2 maand later mijn examen gedaan rijbewijs B. Hier was ik niet op geslaagd. Ik heb iedere les zelf moeten vragen om dingen te leren of meneer ging het vergeten. Met GPS rijden wat nu een verplicht onderdeel is van het examen heb ik één keer in 20u gedaan omdat ik het zelf heb gevraagd. Idem het openen van de motorkap moest ik zelf vragen om te doen. Voor 20u vind ik dat ik veel te veel zelf hebben moeten vragen om mij dingen aan te leren. Na het GPS gedeelte op het examen mocht ik dan ook meteen terugkeren. Deze instructeur raad ik dus af, heb natuurlijk 20u dezelfde gehad en kan dus niet oordelen over andere instructeurs.

Positief.

Francis en Ronny zijn twee topinstructeurs!

Super goed

Het was een van de beste ervaringen uit mijn leven en de leraren zijn goed en ook vriendelijk.

Top instructeurs!!

Heel tevreden over alles!

Alles was dik inorde

Ik had een hele goede en vriendelijke rijinstructeur.

Wauwie

Ik heb veel bijgeleerd en de lesgeefster was super vriendelijk!

Veel geleerd

Veel geleerd en goed uitgelegd op korte termijn.

Top organisatie!

Zeer vriendelijk. Doen alles voor een hele vlotte planning. Zeer goede lesgevers.

Kennis van zaken

Goede opleiding die ervoor zorgde dat ik door mijn manoeuvres geraakte. Nu veel rijden en dan mijn examen op de baan doen. Francis en Ronny zijn echt mannen die veel nuttige tips geven.

Ik begon zeer zenuwachtig aan de lessen maar de instructeur stelde mij dadelijk gerust en gaf mij ook vertrouwen met de motor alles was ook heel duidelijk uitgelegd Ik kom zeker terug naar jullie om mijn a2 af te leggen

Zeer goeie ervaring en begeleiding

Hartelijk dank aan Charlotte voor de lessen en tips! Duidelijk zichtbaar dat er liefde in de job zit!

Op korte tijd leerde ik heel veel bij.

Ik merkte dat ik direct tijdens het rijden, waar het beter kon, feedback werd gegeven, hoe ik het beter kon doen.

Heel goed

Heel goeie lessen en instructeurs

Grondig, duidelijk en zeer goed opbouwend

Als iemand die van nul moest beginnen kan ik zeggen dat ik een bijzonder aangename tijd aan het leertraject heb gehad. Ik ben uitstekend voorbereid als toekomstige weggebruiker.

Prima ervaring.

Afspraken werden vriendelijk en correct gemaakt vergeleken met andere scholen. Weinig lessen beschikbaar was het enige minpuntje. De begeleider was een beleefde en rustige man. Aanbevolen !!

Derikt er door voor theorie mercie voor de les

Goed lesgever Gemotiveerd om de lessen zo goed mogelijk door te neem

Het was heel goed

De personeel was heel vriendelijk in maldegem

Zeer goede lesgever!

Heel duidelijke powerpoint, duidelijke uitleg en genoeg ruimte voor vragen.

Komvest 23

8000 Brugge