Vriendelijke instructeur....Veel bijgeleerd

Positieve ervaring.

Hele fijne ervaring

Samen het examen overlopen. Daarna met gemak een examen afgelegd. Heel wat tips en tricks gekregen van de instructeur om ervoor te zorgen dat ik er door was.

Goede begeleiding door professional, geduldige warme lesgevers!

Als 56-jarige met moto leren rijden met zo goed als geen ervaring is geen evidentie en vraagt de nodige tijd. De begeleiders van Topper gaven mij het zelfvertrouwen door hun eindeloze geduld en hun geloof in mij. Beide lesgevers zijn gedreven en vol enthousiasme. Ik zou direct weer voor Topper kiezen.

Ik zou nergens anders rijles volgen

De lessen waren goed, altijd op tijden die mij best waren. Lesgevers waren vriendelijk en wisten goed hoe ze dingen moesten uitleggen. Ik raad Topper echt aan!

Het was zeker in orde.

Goede service van het kantoor en van de instructeurs. Als een afspreek weg viel, door hun of door mij, zorgden ze dat er zo snel mogelijk en binnen het afgesproken termijn een nieuwe werd geregeld. Mijn oorspronkelijke instructrice was in ziekte gevallen waardoor ik 5 verschillende instructeurs heb gehad over mijn 20 uur.

Zéér tevreden

Geweldige opleiding!

Heel veel bijgeleerd en een heel geduldig en rustige instructeur! (Stefan)

Fritz De Loddere was een zeer goeie lesgever!

Helder en grondig.

In een maatschappij waar het steeds duurder en moeilijker wordt om met de auto te kunnen rijden, heeft Topper me enorm geholpên.

Perfect voor beginners

Heel goeie leerkracht ze is de beste ze leert je echt alles en makkelijk aan terwijl je op je gemak bent

Goede rijschool en altijd de beste slaag kansen

In korte tijd heel goed klaar gestoomd voor rijexamen en met de grootste slaagkansen. Goede en vriendelijke rijinstructeurs met veel ervaring

Een zeer goede aanzet om vol vertrouwen als begeleider aan de slag te gaan.

Niettegenstaande dit een verplichte vorming is - opgelegd door de overheid - die talrijke generaties van ouders voor mij niet moesten volgen en die niettemin ook goede chauffeurs hebben voortgebracht, gaf dit vormingsmoment wel een enorme meerwaarde. De drie uren vlogen voorbij door de aangename manier van lesgeven van Fritz. Die drie uren waren een goede combinatie van basistips en het geven van info waar je als begeleider zelf verder mee aan de slag kan in het begeleiden van een nieuwe jonge bestuurder. Ik ben ervan overtuigd dat het volgen van deze vorming via een ervaren lesgever beter is dan het louter online volgen van dit vormingsmoment.

Vlot maar toch geduldig.

Voor mijn rijlessen had ik Valerie De Lust en Peter Verstraete. Mijn lessen waren goed ingedeeld en zeer duidelijk wat het leren rijden makkelijker maakte. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en geduldigheid van de lesgevers. Zeker aan te raden!

Zeer lieve geduldige mensen.

Ze leren je alles wat je nodig hebt voor veilig op de baan te kunnen en werken op joh tempo.

Gekregen waarvoor ik gekomen ben

Ben gekomen om te leren rijden met praktische tips en tricks nadat ik toch een angst had opgedaan in het verleden. De professionele instructeurs hebben me snel over die angst geholpen. Ze hebben me het zelfvertrouwen en de knowhow gegeven om de baan op te gaan.

geweldig

Het waren zeer goeie lessen met een duidelijke uitleg en tips! De lessen hebben me heel goed geholpen en trucjes die ik dan kon toepassen op mijn examen.

Uitstekende lesgever.

Een rustige en uitstekende lesgever. Veel geleerd.

Boeiend en leerijk vormingsmoment.

Vlot en duidelijk vormingsmoment. Heel informatief voor toekomstige coaches.

Heel aangenaam. Veel bijgeleerd in slechts enkele lessen!

In 6u les alle basiskennis gekregen waarop nu verdergeoefend kan worden.

Geweldige rij instructeurs en service!

Doe zo verder!

Zeer goed, afhankelijk van de instructeur

Ik heb vaak Bart Dejonckeere gehad als instructeur hij was super goed zeer zeer empathisch en een fantastische goeie instructeur! Ik heb 2x Jan Callewaert gehad en hij viel tegen was zelf gemeen in bepaalde uitspraken en niet vriendelijk!

Toppers!

Zeer goed begeleid, correcte dienstverlening. Frederik en zijn team begeleiden je zeer goed leren je de kneepjes van het vak en zorgen vooral dat jij je comfortabel en op je gemak voelt.

top

vlotte lessen en vlot examen gehaald topper(s)

Ik heb niks geleerd

Ik heb niks geleerd omdat ales daar rasees mensen werken zijn alleen over geld denken en heel lelijk mesen zijn hebben dom hoofd ik ga zagen aan de mesen moet niet gaan naar topper omdat daar edereen denken aan geld

Komvest 23

8000 Brugge