Ik heb veel bijgeleerd.

Het was interessant.

Ik heb in het verleden les gevolgd bij vab en daar had ik enorm weinig geleerd bij jullie heb ik super veel geleerd

Overwegend positief

Werd goed onthaald en had het gevoel welkom te zijn. Instructies tijdens de rijlessen waren duidelijk en ik kon altijd terecht bij de instructrices met vragen.

ondanks ik niet graag rij toch leuk om met Valerie te rijden

voor mij is rijden een moeten, leuk vind ik het niet en zal het waarschijnlijk ook niet worden. toch heb ik de 20 uren overleefd en had ik nadien toch nog een goed gevoel, ik heb mijn auto beter onder controle en zit ik niet meer zo gespannen achter het stuur. wanneer ik mijn rijbewijs behaal dat zal een ander verhaal worden ik heb nog efkes tijd en zal nu onder druk van mijn mama nog veel moeten oefenen. bedankt voor het vele geduld je was een top instructeur

Top!

Super rijschool is echt top, binnen 2 jaar kijkt mijn zoon ook voor zijn rijbewijs. Het zal ook bij jullie zijn.

Professioneel, vriendelijk, met andere woorden top!

Rustige lesgevers

Motiveren doen ze niet

Ik was wat onwennig met de auto's van de rijschool en de manier waarop de instructeurs tegen mij praatte was allesbehalve motiverend ik voelde mij hierdoor enorm onzeker.

Ik vond het jammer dat ik 3 keer een andere rij-instructeur had.

Ik vond het jammer dat ik 3 keer een andere rij-instructeur had.

Veel geleerd in die paar uur les

Lessen gingen zeer vlot, alles werd goed uitgelegd en voor getoond. Communicatie tussen de verschillende instructeurs was goed. Ene instructeur ging verder op het laatste wat gezien werd met de vorige instructeur. Ideale verdeling van lessen op de openbare weg en op het terrein. Ideale rijschool voor het behalen van mijn motorrijbewijs.

Volledig

Vriendelijk onthaal, ik werd vlot geholpen. Instructeur gaf veel uitleg en handige tips. Ondanks de gebruikelijke stress, kon ik me op mijn gemak voelen. Zeker bijgeleerd!

heel positief, goede begeleiding

vlot, aangenaam

super leerkracht kun je eens mee lachen en hij leert het je goed bij

super

Zeer goede ervaring

Zeer goede lesgever legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor alles goed uit te leggen als je vragen hebt

Goede lessen met goede examentips

De lessen waren voor mij duidelijk uitgelegd. De lesgever bracht het op een goede manier aan, stak er tempo, humor en realiteitsbeelden in. Het tempo ging soms iets te snel waardoor ik niet snel genoeg alles kon noteren. Daarom geen 5 sterren maar 4. Gelukkig is er een YouTube kanaal waar alles na te kijken is. Tussendoor worden er heel wat tips gegeven voor het examen en oefenen we mogelijke examenvragen. Mijn ervaring met topper is me goed bevallen.

Het was een ervaring rijker

Het was zeer leerzaam en heb nog veel bijgeleerd

Aangenaam en vlotte samenwerking. Goede instructeurs. Zeker een aanrader!! Ik zou geen andere rijschool aanbevelen!!

super

zeer tevreden , vriendelijk !!

Onmisbaar als je wil slagen voor het praktijkexamen!

Zonder de deskundige kennis van de rij-instructeur zou ik zeker niet in één keer geslaagd zijn op het praktijkexamen. Op een sympathieke manier heeft hij mij alle tips & tricks uitgelegd, zodat ik optimaal voorbereid was.

Top school!

Veel geleerd en op de juiste manier

Fantastic

It all depends on how well you connect with the instructor,my second was the best,gave me all the confidence and praises and made me improve rapidly.Mr. Geert is the best human being the world need more of them.

Veel geleerd 😊

goeie begeleiding

Alles ok!

De afspraken werden ieder keer op voorhand verwittigd . Dat is zeer goed

Mijn Dochter Claire was de klant . Ze heeft al met Haar persoonlijk adres geantwoord

Toopie

Very professional,the best teacher i met Valerie de Lust.

• Would you recommend us? Yes

Deze rijschool is een aanrader

Zeer goed georganiseerde rijschool met deskundige en goede begeleider, die al het mogelijke deed voor een goede opleiding.

Komvest 23

8000 Brugge