sympathieke leerkracht/titularis

beste, De titularis met name DE HEER Frits De Loddere is een aangenaam persoonlijkheid, correct en met de tintje humor.

Ik vond het een zeer leerrijke en goede ervaring.

Ik heb heel veel bijgeleerd tijdens de lessen en ik werd heel goed begeleid. Alles werd goed opgebouwd en de lessen waren zeer duidelijk.

Top lessen!!!

Positief! :)

professionele aanpak, rustige begeleiding

heel positief

Goede voorbereiding om zelfstandig te leren rijden.

Goede ervaring met deze rijschool.

Niet iedere rijleraar heeft even veel geduld.

1ste les heel tevreden, leraar was enorm vriendelijk en had veel geduld en er iets eens minder lukte. Kreeg ook enorm veel tips en tricks! 2de les had ik enorm veel zin in om te gaan rijden tot ik in de auto zat. Ik deed iets verkeerd leraar zuchten en blazen, na 30 minuten was ik het beu! 3de les (dezelfde leraar als les 2), ik had enorm veel zin om af te bellen kon me niet schelen dat me geld weg was maar toch maar naar de les gegaan.

Duidelijke, goede begeleiding.

Vriendelijke instructeur, duidelijke lessen, goede uitleg voor manoeuvres.

Zeer efficiënt

Goede duidelijke efficiënte voorbereiding op het praktisch examen. Bedankt

Leraar die alles doet om het uit te leggen

Leraar gehad die rustig was en zelfs kaartjes had om alles proberen uit te leggen . Dank je Johan

Fantastisch

Zeer goede leerschool alleen zat lesgeefster vaak op haar telefoon tijdens de lessen

Zeer goeie rijinstructeur.

Hij gaf zeer goeie uitleg en tips. Hij heeft mij veel nieuwe dingen bijgeleerd op theoretische en praktische vlak.

Heel aangenaam

Heel aangenaam instucteur is vlot en goed

Fantastisch!

Van 0 naar 1000000 in een maand tijd door jullie super deskundige instructoren!

Vlotte samenwerking BE

Davy is een top instructeur. Professioneel materiaal en begeleiding.

Goeie leerschool

Je leert veel en zeer goede leerkrachten, ze geven je veel vertrouwen.

Top!

Goede instructeurs, duidelijk en met kennis van zaken. Enkel afspraken ivm betaling kunnen duidelijker.

Beste rijschool in de streek !

Ik heb zowel mijn brommerrijbewijs als mijn auto en motorrijbewijs behaald via Topper A.M. Telkens was ik ook meteen bij de eerste poging geslaagd voor mijn praktisch examen. Dit door de goede en praktische tips tijdens de praktijklessen, door de ervaren en persoonlijke aanpak van de instructeurs.

Top!

Ik had veel schrik om te rijden met de auto maar de rij-instructeurs (Luc en Ronny) gaven mij veel vertrouwen.

Altijd meteen de nodige uitleg, goede service, zeer aangename samenwerking.

Ik heb niks slecht te melden.

3x 2uur rijles gehad waarbij ik veel heb bijgeleerd. Alvast bedankt om jullie instructeurs zo goed op te leiden!

Topper is en Top Rijschool 👍

Hierbij wil ik rijschool Topper bedanken voor de goede rij instructies om mijn C-E rijbewijs te behalen. Dankzij uw instructeurs ben ik geslaagd voor het examen.

Goed en correct

Bij aanvang van de rijlessen was ik heel nerveus. De rijinstructeur heeft mij dan altijd zo goed mogelijk op mijn gemak proberen te brengen. Er werd ook aandacht besteed aan dingen die ik minder goed kon. Maar volgens mij heb ik een mooie basis meegekregen.

Vlotte afspraken en degelijl aanpak

Vlotte afspraken en degelijl aanpak

Uitstekende hulp met super begeleider Valerie!

Dankzij Valerie wist ik perfect hoe ik me het best kon voorbereiden aan het praktijkexamen. Ze was altijd enorm vriendelijk behulpzaam.

Je kan het allemaal in 20u dankzij meneer Paul & Stefaan!

Mijn leerkrachten namelijk meneer Paul & Stefaan waren heel geduldig en heel vriendelijk! Ze konden alles rustig uitleggen waardoor lessen heer gezellig waren. Beste leerkrachten ooit! Vooral bedankt aan meneer Paul voor goede tips! Helaas voorlaatste les had ik meneer Jan C. die zat constant te roepen ipv van normale uitleg. Ik kan veel verdragen maar op dat moment wou ik uit de auto weglopen na ca. 20 min rijden. Heel arrogant & gaf duidelijkheid dat ik maar domme vrouw achter de stuur ben. Dat is rijschool waar normaal is dat wij soms fouten doen en hier zijn om te leren. In vergelijking met lessen en meneer Paul, die een engel was, dit was een hell. Gelukkig was het maar 1 les. Voor rest zeker te aanbevolen!!!

Komvest 23

8000 Brugge