Professionele begeleiding

Er werd tijd genomen om gerichter te werken op de oefeningen waar het moeilijker ging. De tips die werden gegeven waren enorm handig en zal ik blijven gebruiken in de toekomst.

Zeer goede begeleider zou nooit een andere rijschool willen of aanraden

Professionele, vriendelijke mensen

Vriendelijke begeleiders, geven veel tips&tricks.

Leerrijk en informatief!

Ik heb na lange tijd eindelijk de beslissing genomen om voor mijn rijbewijs te gaan, startend met theorielessen uiteraard. Ik ben zeer blij dat ik gekozen heb voor topper. De 3u per dag vlogen voorbij en ik heb buiten alle regels ook veel handige tips geleerd. Ik kijk al uit naar de praktische rijles zodra ik mijn theorie examen heb afgelegd!

Reeds geslaagd

Super veel geduld

Als ze mij kunnen leren rijden, kunnen ze het met iedereen!

Fantastische rijschool.

Altijd hulp gekregen en ervaring bij geleerd zoals het hoort

Gewoon prachtig

Goeie instructeur. Men voelt zich meteen gerustgesteld en alles verloopt vlotjes. Alles werd in detail meegedeeld en aangeleerd. Er zijn gewoon geen negatieve punten te vernoemen. Bedankt voor de goeie rijlessen !!!!

Top lessen met geert !

Geert was een rustige en aangename rij instructeur. Op het gemak en met zin voor humor. Leren rijden.

Begeleider Marc Diriecks is de beste!

uitstekend,

2de maal dat ik gebruik maak van diensten van Rijschool Topper, 1x voor rijbewijs motor, en recent rijbewijs BE. goed materiaal, goeie leraars. mijn medewerkers stuur ik in de toekomst voor opleidingen ook naar rijschool Topper.

Daan is een top instructeur!

Om al enige ervaring te hebben met aanhangwagens heeft Daan mij toch de juiste techniek kunnen aanleren voor het correct inparkeren en zeker het aan- en afkoppelen van de aanhangwagen in de juiste volgorde... hé Daan ;-)

Goede uitleg

Ik heb een theoriecursus gevolgd via Topper AM waarin alles heel goed werd uitgelegd. De leeraar zei er ook telkens bij wat zeker heel belangrijk was voor het examen (theorie én praktijk)

Zeer goede ervaring

Mij vertrouwen gegeven!

Na mijn ongeval was ik bang om verder te doen, maar jullie hebben mijn vertrouwen terug gegeven! Op zo’n korte tijd heel veel geleerd van jullie!

Perfecte communicatie en afspraken

Perfecte communicatie en afspraken, heel vriendelijk personeel!

Super, altijd de tijd nemen om alles duidelijk uit te leggen

Heel vriendelijke mensen en veel geleerd op korte tijd

Werelds

Goeie instructeur. Toffe auto. Veel geleerd.

Zeer capabel team

Mijn vertrouwen herwonnen via deze rijschool. Correcte ondersteuning

Mijn ervaring was prima bij praktijkles en instructeur was goed .

leerrijke ervaring met een gepasioneerde rij instructeur

was tevreden en heb op 20 uur tijd veel geleerd en nu veel oefenen zodat ik mijn rijbewijs haal .

Perfect!

Perfect!

Heel tevreden over de lessen

Zeer positief, zou het iedereen aanraden.

Zeer tevreden, ik had een fantastische rij instructeur. Ik ben tijdens mijn eerste examen geslaagd!

Komvest 23

8000 Brugge