Fantastisch

Perfecte begeleiding gekregen

Je leert tips en tricks

Slechte stoelen maar wel leuk als je met de medeleerlingen kan praten enzo

Goeie lessen, leert heel erg veel bij! Van 1ste keer door mijn examen!

Topper A.M is gewoon TOP !!

Topper A.M is gewoon ook top . Vriendelijk en ze hebben mij zeer snel geholpen . Zeer aangename en vriendelijke leraar . En dan uiteindelijk er nog eens door van de 1ste keer voor examen ook. Mercikes

Topper verdient de naam voor de volle 100%

Ik ben bij Topper terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een rijschool om mijn rijbewijs A1 af te leggen. De instructeur vroeg zich af waarom ik gezien mijn leeftijd niet meteen voor een A rijbewijs ging. Dankzij deze instructeur heb ik dus niet alleen tijd, maar ook geld bespaard in de toekomst want nu kan ik met elke type motor rijden. Ik verwachtte mij aan een serieuze en strenge sfeer, maar was aangenaam verrast tijdens de lessen. Ik was een complete leek wat motorrijden betreft en op een speelse, maar correcte manier hebben ze mij leren motorrijden. Er werd mij continu meegedeeld waar ik op moest letten tijdens het rijden. Waardoor ik dan ook in 1 slag mijn rijbewijs behaald heb. Dit lijkt allemaal evident dat een rijschool dit allemaal doet, want het is tenslotte hun job maar dit is de eerste rijschool waar ik zo’n positieve ervaring bij heb dat ik de moeite neem om een review na te laten. Ik kan deze rijschool en hun instructeurs dus alleen maar aanraden. Met vriendelijke groeten Jens Debergh

Mijn less is erg goed. Ik ben helemaal terveden met Topper am rijbewijs.

Leren rijden was een hele opgave

Na een eerste negative ervaring ben ik heel goed opgevangen geweest door Valerie

Top instructeur

Uitstekende ervaring dankzij instructeur Khan. Hij bleef ten allen tijde rustig en wist me op tijd te kalmeren als ik stress had.

Heel te vreden

De instructeur’s deden hun best in deze moeilijke tijd om de leerlingen zo goed en veilig mogelijk les geven

Het was het zeker waard!

Nvt

Goede, duidelijke lessen met toffe, vriendelijke instucteurs

Ik heb mijn 20u met plezier gevolgd. Werd telkens enorm op m’n gemak gesteld.

Ik had een goeie lesgever.

Het was leuk met A.M rijschool.

Perfecte begeleiding van begin tot eind

Goeie tips, aangename instructeurs, aanrader.

Zeer leuk dat ze bellen als er plaats vrijkomt zodat je vroeger kan dan de afgelopen datum.

Top lesgevers

Top lesgevers die met tips en trucs het parkeren met aanhangwagen een stuk eenvoudiger maakt.

Gwn geweldig

Alles waar je hulp of vragen over had helpen ze je ermee. Als je iets wil herhalen om zeker te zijn is het geen probleem voor de leraar. Ik heb daar 20 uur les gevolgd en von het jammer dat er een eind aan kwam .

Slechte werking materiaal

Beste Graag eens grondig de brommers laten nakijken zodat de snelheidsmeter toch juist werken!!! De jongeren hebben al zenuwen genoeg om dan nog eens te moeten weten uit hun eigen hoeveel ze rijden. Voor de rest prima instructeurs die hun werk uitstekend doen! Mvg

Meer rijervaring laten doen in het gebied waar het examen afgenomen wordt!

Beste, Mijn ervaring met jullie is niet zo positief. Wanneer mijn dochter niet slaagde voor haar ex in Eeklo was er geen enkel overleg met de rijinstructeur... Wij hebben zelf contact opgenomen met het ex centrum.... De vraag is waarom heeft Valerie niet ingegrepen of tussengekomen bij de beslissing...zij wist toch immers na 14 u rijles hoe mijn dochter haar rijervaring was... De week voor het ex heeft zij zelf gereden met Paul...ook hij zei dat ze klaar was voor het ex... Jullie mogen steeds contact met me opnemen voor verdere uitleg...

Geruststellend, leerzaam en vlot

Perfect!!

Heel vlotte afhandeling. Uitstekende begeleiding voor mij. Absoluut aan te raden rijschool. Mijn mama heeft in de tijd ook bij jullie leren rijden

heel intressant

doordat ik geen ervaring had, was het soms moeilijk maar door de goede begeleiding en tips werd het toch wat gemakkelijker

Vriendelijk en geven veel vertrouwen

Een zeer positieven ervaring. Vlot, correct, zeer aangename instructeurs.

Fantastich, super leraar

Heel goeie leraar fantastisch

Prachtig!

Zo tevreden van mijn rijlessen bij Topper A.M.! Niet enkel de lessen zelf, maar ook de organisatie (planning, reminders,...) was top! Lesgever had heel veel geduld en was een zeer aangenaam persoon om les van te krijgen. Prachtige ervaring dus!

Komvest 23

8000 Brugge