Aangename correcte ervaring

- streng maar correct - goede uitleg - begeleiders staan open voor vragen - correcte tijdstippen - aangenaam

Uitstekende service

Alles was perfect en met de smile!

Fritz is een echte topper!

Om als begeleider mijn zoon te leren rijden, volgde ik het vormingsmoment bij Fritz De Loddere. Gedurende 3 uur kreeg ik heel veel nuttige info van een zeer gedreven en ervaren leraar met grote kennis. Positief vond ik ook dat er veel praktijkvoorbeelden en filmpjes aan bod kwamen. Achteraf kreeg ik op verzoek ook tal van nuttige links en bijkomend advies. Kortom een heel fijne en leerrijke ervaring!

Super ervaring!

Voor een eerste ervaring met rijden op de baan was dit zeer aangenaam!

Buitengewoon

Ik raad iedereen aan te leren rijden met een rijschool. De trucjes ze je leren helpen enorm op de baan. Ik was er direct door voor men praktisch examen.

Geweldige ervaring en het wachten waard!

12h rijles die werd gegeven door twee echt geroutineerde en geduldige lesgevers die hun moto op en top beheersen. Plus: op hun eigen wijze liften ze je en verleggen ze je grenzen, traploos.

Ik had rijangst maar daar was ik snel over

Ik besloot om via toppers rijlessen voor automaat te volgen en vroeg specifiek of ze rekening konden houden met mijn rijangst. Vanaf dag 1 voelde ik me al veilig bij de instructeur, na een tijdje begon ik zelfs met plezier te gaan naar de lessen en nu kan ik alleen op de baan met nog weinig angst voor rijden. Ik ben zeer content!

Ongelooflijk wat ze in die weinig uurtjes bij brachten !

Leuk

Slecht

Ik had twee uur rijles bij jullie geboekt, maar heb er helaas niets van bijgeleerd. De instructeur was voortdurend met zijn gsm bezig en reageerde agressief wanneer ik een fout maakte. Hij greep herhaaldelijk zelf in aan het stuur, wat tot een bijna-ongeluk leidde. Dit zorgde voor een onveilige en onaangename leerervaring.

Goede lessen.

Goeie manier van lesgeven

leerrijk

ik had Johan als rijinstructeur bij Topper Heist. Hij legde alles enorm goed uit en heb zonder twijfel geen seconde spijt van de rijschool Topper te kiezen.

Super leervol

Het is echt een aanrader voor mensen die moeite hebben met het studeren van het theorie examen voor de auto of voor de andere rijbewijzen

Efficiënt

Vlot, efficiënt, oplossingsgericht, heel goed bereikbaar

Zeker aan te raden ! Goede begeleiding !

Zeker aan te raden ! Goede begeleiding !

Mijn ervaring was goed gegaan

Vriendelijke begeleiders

Woensdag 2/07/2025 had mijn dochter nog rijles met een hele lieve, vriendelijke begeleidster. Ze werd op haar gemak gesteld en kreeg veel tips.

Beste rijschool

Via de topper heb ik mijn rijbewijs. Ze zijn zeker wel vriendelijk en professionele mensen.

Te vreden

Goede leerkracht en top service

Uitstekende rijlessen!

Ik heb mijn rijlessen goed ervaren. Mijn instructeurs legde alles rustig en duidelijk uit, en gaf me het vertrouwen om stap voor stap te verbeteren. Echt een aanrader voor iedereen die op een goede manier wil autorijden.

Redelijk veel uitleg en handelingen

Ging heel rap met de persoon die me heeft opgeleerd wel een paar puntjes waar ik moet aan werken maar echt uitstekende voor mensen die nog nooit in een auto hebben gereden en veel geduld dat ze hebben voor je

Heel leuke ervaring!

Ik had twee heel goeie en leuke instructeurs die mij heel goed begeleid hebben! Het enigste minpuntje, was de prijs voor de 20 uur lessen. Die is een beetje gestegen in de afgelopen 2 jaar, wat wel jammer is.

Super vlot

Zeer familiaal gevoel tijdens ontvangst en de lessen.

Zeer tevreden over mijn ervaring!

Heel tevreden over mijn ervaring bij Rijschool Topper in Brugge! Ik had nog geen enkele rijervaring toen ik begon, maar dankzij instructeur Ronny ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen manoeuvres. Ronny gaf me altijd vertrouwen en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Ik zou deze rijschool absoluut aanraden!

Top!!!!!

Is een top team

Zeer waardevolle opleiding

Ik heb de rijlessen als zeer aangenaam en waardevol ervaren. De instructeur (Francis) bracht zijn rust en kalmte op mij over wanneer ik stress had om bepaalde maneuvers te kunnen uitvoeren. Hij heeft ook veel zaken gedemonstreerd in plaats van gewoon te vertellen, dat vond ik ook zeer waardevol. Kortom, alleen maar goeie ervaringen met een topinstructeur!

Komvest 23

8000 Brugge