Zeer Goed

Zeer Goed

Super ekipa

• Poleciłbyś nas? Tak

Instructeur was top

Alles goed uitgelegd ,van buiten tot binnen zolang er niets hinderd . Soms achteruit was een hel maar dat lukte me wel . Komt in orde traag en goed met dank van jullie grt Jonathan

Professionele begeleiding voor mijn eerste motorervaring

'Top'-begeleiding voor mijn eerste motorervaring. Het examen privaat domein verliep vlekkeloos na een doorgedreven training. Het gedeelte openbare weg hoop ik begin volgend jaar tot een goed eind te brengen.

Hele aangename ervaring.

Super begeleiding, zeer vriendelijk

Ik kreeg 20 uur rijlessen van 3 verschillende instructeurs. De begeleiding was uitstekend. Ik kreeg steeds zeer duidelijke instructies en de begeleiders waren zeer vriendelijk.

Goede begeleiding

Een goede en rustige begeleiding. Ik was niet nerveus om me in het verkeer te begeven.

Een top ervaring

Goede ervaren instructeurs

Ik heb goede instructeurs gehad om te leren rijden. Heel tevreden!

Ik had met Johan Sercu een zeer goede instructeur in huis.

Goede organisatie en communicatie en top-lesgevers.

Ik heb zeer veel bijgeleerd en raad het iedereen aan!

Ik ben zeer blij dat ik lessen heb gevolgd bij Topper A.M.! Ik heb zeer veel bijgeleerd en deze lessen hebben mijn rij-proces alleen maar bevorderd. Ik zou het iedereen aanraden!

Streng maar goed

Ik heb 20 uur gevolgd en ben zeer goed begeleid, topper A.M. is zeker een aanrader om te beginnen met rijden. Ook een zeer aangename en goede rij-instructeur !

Professioneel

Professionele begeleiding!

Positief

Vlotte lesgeefster, veel bijgeleerd !

Niet geslaagd

Ik ben 2x niet geslaagd. Mijn examen was gepland maar door Corona veel te laat wat geen schande is maar dan geeft topper plots geen plaats en vervalt mijn voorlopig rijbewijs bijna en nu moet ik mijn 6u bij een andere rijschool aanvangen. Echt jammer dat ze voor die leerlingen geen plaats kunnen maken.

Begeleiding is ongeduldig

Begeleiding werd ongeduldig bij fouten en mensen aan de balie zijn onbeleefd aan de telefoon

Zeer vriendelijke en rustige mensen, ze leggen alles mooi uit en soms ook voorbeelden met kaartjes

Duidelijke vlotte instructie. Geruststellend

Duidelijke vlotte instructie. Geruststellend

Zeker een aanrader

Zeer goede instructeurs!

Mensen met veel geduld. Hoop op verdere goede dienstverlening. Mijn zgz laatste geplande les van dd 2 juli kon niet dd orgaan door acute opname van dhr Francis die morgen. De les voordien op 29 juni reed ik met eigen scooter tricity 300cc, DOCH met een te hoog zadel. Het verlaagd zadel dat ik bestelde moest reeds op 22 juni toekomen.... Helaas het is er nog steeds niet!!! Zal mijn volgende les(sen) maar nemen MET het VERLAAGD ZADEL. BUITEN DE 2 UREN LES DIE IK NOG TE GOED HEB, GA IK NOG BIJKOMENDE LESSEN NEMEN. U HOORT NOG WEL VAN MIJ! Alvast bedankt, rita rienckens Koninginlaan 12 Bus 0201 8370 Blankenberge

Zeer fijne leservaring.

De redelijk moeilijke saaie materie wordt zeer verstaanbaar en luchtig uitgelegd.

soms vermoeiend, maar zeer leerrijk!

Zou het zeker aanraden bij anderen. zeer goede uitleg, resulteerde in een geslaagd examen .

Alles wat je moet weten zeer goed aangeleerd!!

Alles tot in de puntjes professioneel! Aangename en vriendelijke mensen!

Komvest 23

8000 Brugge