Goed, correct, ik ben tevreden

De uren werden gerespecteerd ,er werd vooraf rekening gehouden met de dagen/uren dat je beschikbaar was, en alvast bedankt voor de extra inspanning , om ons op te bellen als er een plaatsje vrij kwam voor het examen. Als ik een kleine opmerking zou moeten geven is het de bereikbaarheid via de telefoon, dat was moeilijk. Maar via mail kwam alles ook door .

Top !!!!

Goede instructeurs en verstaan hun vak en leggen alles goed uit. Goede sfeer ook, dit maakt de rijlessen ook aangenamer en relaxter. Hierbij wens ik het hele team succes en een vrolijke kerst en gelukkig Nieuwjaar. Doeïiiiï

Vlotte werking

Goede ervaring

totaal onverantwoord bezig in coronatijden

De baas trekt zich niets aan van coronaregels, zegt zelf mondmaskers uit te doen terwijl je op minder dan een halve meter uit elkaar zit en dan nog nog 4 mensen samen in 1 auto nemen zonder mondmasker. 150 euro betalen om in gevaar gebracht te worden, TOTAAL GEEN AANRADER! Best dat sommige instructeurs wat meer verstand hebben dan hun baas.

.Machtig, geweldig, Ronny,Dieter,francis super vriendelijk bedankt voor de service

Tof

Ik heb er veel bij geleerd

Heel vriendelijk en ze nemen de tijd om je op te leren .

Uitstekende lessen

Top lessen in een gemoedelijke sfeer.

Genieten van het rijden

De instructeurs stellen je op je gemak en dat maakt het rijden aangenaam zonder enige druk die op je rust.

Leerrijk

Ik heb veel bijgeleerd na mijn 20uren les maar heb niet het gevoel dat ik al zelfstandig alleen kan gaan rijden.. ik ben hiervoor nog te onzeker

Positif

Hello Ik was heel contente en ik heb goed geleerd Alles was perfect en de moniteur was heel goed Dikke merci

Hulpful en vriendelijk

Was hulpful en vriendelijk.

Heel vriendelijk personeel die mij goed geholpen hebben bij het leren rijden.

Altijd iedereen netjes op tijd en met goed advies, merci jan!

Heel degelijk opleidingstraject

De infrastructuur en de begeleiders zijn heel goed. Professioneel materiaal altijd aanwezig. Soms is de planning een werkpunt maar ze zijn daar mee bezig om dat nog te optimaliseren. Als ik hoor hoe het er in andere opleidingscentra aan toe gaat is Topper AM bij de beste in West-Vlaanderen.

Je leert heel veel bij

Als je iets niet begrijpt wordt het goed uitgelegd zodat je het kan onthouden voor de volgende keer en er worden ook tips gegeven over hoe je het best kan onthouden als je een afstand groot genoeg moet houden van je voorligger.

Een en al lof voor de gepersonaliseerde begeleiding van de instructeur.

Mijn positieve ervaring is als volgt: veel bevestiging en bemoediging ontvangen van de instructeur, evenals veel tips - ter opfrissing - van het verkeersreglement. Hij was ook heel geduldig. Kortom en ik val in herhaling: alle lof voor hem!

Héél goed!

Mijn instructeur heeft mij heel goed voorbereid op het rijexamen. Was vriendelijk en geduldig. Ik was er meteen door. Dank u Topper voor alle tips en tricks.

To the point, goeie instructeur

Ronny is streng waar het moet, maar eens op de baan een rustgevende factor. Ik heb de ideale instructeur mogen ervaren.

Goeie lessen met goede instructeurs.

het was een unieke, leerrijke en grappige ervaring waar ik van genoten heb ondanks de zenuwen.

Zeer goede ervaring

Vriendelijk en veel ervaring op rijgebied bedankt

Duidelijke vlotte rijlessen!

Aangename lesgevers, goede uitleg. De lesgevers sturen op een leuke manier bij en helpen met het vertrouwen krijgen in jezelf en het besturen van je motorfiets.

Zeer te vreden

Ik kreeg in het begin genoeg uitleg. Als ik in het begin nog niet klaar was om iets te doen in het druk verkeer namen ze over en lieten me het op een andere kalmere plaats nog eens proberen (Bijvoorbeeld starten op een stijle helling). Hoe meer ervaring ik had, hoe minder uitleg dat ik kreeg. Als ik een fout maakte spraken ze me er wel onmiddellijk op aan wat ik super goed vond.

Op heel korte tijd heb ik enorm veel geleerd en super vriendelijk ik raad het iedereen aan ik voelde me meteen goed bij deze rijschool

Komvest 23

8000 Brugge