De rij instructeur weet goed hoe hij met mij moest omgaan omdat ik met mijn autisme soms wel wat problemen heb, het was aangenaam

Goede en duidelijke begeleiding zowel op de baan

Ook al slaag je niet blijven ze je goed begeleid zo wel op het terrein als op de baan heel vriendelijke mensen echt top!!!

Als ik Khan kan aanbevelen voor beginnende bestuurders direct.

Heel goede ervaring gehad vooral met Khan die rustig en kalm alles uitlegt.

Teleurstellend

Ik heb mijn 20u rijlessen gedaan bij deze rijschool dit ging prima...heel leuke ervaring met toffe instructeurs...heb mijn voorlopig rijbewijs mogen ontvangen in Januari 2020. Toen sloeg corona toe.... Een heel gedoe om het rijexamen af te kunnen leggen,constant werd alles verschoven tot ik uiteindelijk op 27/12/2021 mijn examen kon afleggen...... Uit respect naar de rijschool toe ben ik geduldig geweest en ben ik niet naar een andere rijschool gegaan om mijn praktijk examen af te leggen.... De ervaring met mijn praktijk examen was schandalig! Ik ben uiteindelijk gebuisd op de kleinste dingetjes...En had niet het gevoel dat ze me überhaupt van plan waren door te laten.... Na het examen ben ik dan nog gekleineerd geweest door de instructeur.... Ik kreeg als opmerkingen; "Goh,die koppelingrijders altijd" "En hoe ga je nu op je werk geraken? Met de trein?" "Ga maar in de Kempen je examen volgende keer gaan afleggen..daar rijden amper auto's zo kan je geen fouten maken" Deze uitspraken zijn gewoon pure pesterijen! Resultaat.... Nu niet geslaagd....2j verder door corona.... rijbewijs vervallen.... En kan nu weer 6u lessen bijnemen voordat ik terug mijn examen kan afleggen! Wees maar zeker dat dit niet bij jullie zal zijn! + Blijkbaar maar 30% dat van de 1ste keer slaagt bij A.M topper.

Zeer tevreden!

De rij-instructeurs zijn enorm vriendelijk en geduldig. Ze gaan je telkens helpen, geven duidelijke instructies en sturen steeds bij waar nodig. In lessen waar je per twee les krijgt (moto) gaat dit wel een beetje verloren omdat de aandacht natuurlijk wordt verdeeld. Dit is iets wat voor mij wat minder was omwille van het feit dat ik veel hulp nodig had, gelukkig had ik maar 1x les met twee. Ik voel me zeer goed geholpen, was goed voorbereid op mijn examen. Ze zijn ook zeer eerlijk, als ze denken dat je meer lessen nodig hebt zullen ze dit aanraden en zitten ze er ook niet naast. Ik nam 2 extra lessen. Ben geslaagd voor het parcours, niet voor het examen op de baan. Maar ik ben enorm tevreden, het parcours was voor mij een groot struikelblok. Nu kan ik verder rijden met een voorlopig rijbewijs om dan het examen op de baan af te leggen wanneer ik er helemaal klaar voor ben.

Laatste 2 uur voor rijexamen een flop.

Ik had 22uur rijlessen gevolgd bij Topper. Al bij al liepen deze echt goed. Ik kreeg tips mee, er werd goed omgegaan met mijn angst om te rijden… maar de laatste 2uur voor mijn rijexamen had ik een rij instructeur die duidelijk niet voor het vak gemaakt was. Opmerkingen zoals “Heb jij dit wel geoefend?” En beschuldigingen als “amai ging jij veel gaan rijden? Je moet wel iedere dag oefenen he.” waren allesbehalve geruststellend. Zuchten in straten waar ik iets verkeerd deed, met zijn ogen rollen, een iets luidere toon aannemen waren allemaal van toepassing op een rijles waar ik 200 euro voor betaald heb. Zelfs al was ik de meest rampzalige chauffeur ooit, vind ik dit persoonlijk geen gedrag dat gesteld mag worden…. Ik blijf klant. Ik gaf aan dat ik stress had en dat dit aan de basis lag voor het rijgedrag dat ik stelde, maar dat zorgde niet voor meer begrip. Ik startte daardoor mijn rijexamen met enorm veel stress, bijzonder jammer. In plaats van dat deze les me geruststelde, leek het alsof hij al voorspeld had dat ik sowieso niet geslaagd zou zijn. Erg spijtige ervaring dus. Ik zal ook nooit meer lessen nemen daardoor bij Topper.

Goed !

Beste, Een TIP ! Op jullie factuur staat dat er tussenkomst kan zijn door de KMO-portefeuille ... Deze info komt telaat. De factuur krijg je na de opleiding. Om tussenkomst te krijgen van de KMO-portefeuille moet het dossier ingediend worden binnen de 14 dagen na de start van de opleiding. De kwaliteit van de opleiding is goed, geen opmerking hierover ! mvg Adriaan Strubbe

Goede leerraar

Ik werd zeer goed begeleid bij topper!

In het begin was ik heel onzeker. De begeleiders slaagden erin om mij positief te stimuleren.

zeer degelijke uitleg en vriendelijk

Een absolute meerwaarde om de lessen te volgen. Het eerste examen was helaas een flop, maar dat lag in geen geval aan de lesgevers en/of kwaliteit, enkel en alleen aan de absurde Belgische regelneverij.

Zeer goede begeleiding. Zeker een aanrader

Niet goed

Ik begreep de lesgever niet, communicatie in nederlands was zeer moeilijk. Hierdoor begreep ik veel van zijn uitleg niet ik neem zeker geen rijlessen meer met jullie.

goeie rijschool, een aanrader

goede service en leerschool, jammer van de lange wachttijden. Zeker als men zelfstandig is.

Topteam!

Top instructeur! Stak mij een enorm hart onder de riem. Thank you Francis!!!

vlotte en vriendelijke lessen

vlotte rijlessen met vriendelijke instructeur, veel van bijgehouden

Zeer content toch wat bijgeleerd

Super goede begeleiding.

Ik had twee verschillende rijinstructeurs en beide gaven ze me goede tips en instructies. Ze lieten mij ook enorm op mijn gemak voelen.

Super begeleid geweest!

Er werden goeie tips gegeven, ze bleven steeds rustig!

Slechte feedback

Tijdens de rijlessen kreeg ik bijna uitsluitend positieve feedback op alles wat ik deed op de openbare weg met de auto. Maar tijdens het examen was ik plots de slechtste chauffeur die er kon zijn, volgens zowel de examinator als de instructeur van deze rijschool. Ik vind het zeer jammer dat ze me nooit van dit soort belangrijke opmerkingen heeft gegeven zodat ik eraan had kunnen werken en misschien wel had kunnen slagen.

Goede opleiding met mooie moderne auto’s gevarieerde ritten en alles wordt goed uitgelegd

Top zoals we gewent zijn

zeer tevreden van, de beste rijschool in Brugge en omstreken

Rustig en veel bijgeleerd!

Tijdens mijn rijlessen bij Topper A.M. heb ik in zes uur heel wat dingen bijgeleerd. De instructeur was ook heel vriendelijk en zeer rustig in zijn uitleg. Ik voelde mij doorheen deze zes uur op mijn gemak en nooit opgejaagd wat ik daarvoor wel had in het verkeer. Zeker een aanrader!

Top lessen en top begeleiding

Het was uitstekend

Ik heb erg veel bij geleerd van Geert D’Haese hij was een geweldige leerinstructeur, het topper A.M is een zeer goede school om te leren rijden als er een instructeur zien was hadden ze direct een oplossing en nieuwe datums plannen ik zou deze school zeker opnieuw aan vragen voor me verder lessen het is ook goed koper dan de meeste rijscholen Heel erg bedankt voor deze lessen!!!

Heel veel geleerd

Echt een top rijschool. Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn lessen, ook zijn deze op eigen tempo. De communicatie verliep heel vlot. Ook bij het maken van een planning houden ze rekening met je agenda. Bedankt voor alles :)

Komvest 23

8000 Brugge