Toffe ervaring

Heel vriendelijke instructuren Dankij hen zijn er veel mensen goed kunnen leren rijden .

Heel goede ervaring met Topper Brugge!

Super rij-instructeur. Ze stelde me enorm op mijn gemak en was enorm behulpzaam. Ze legde alles goed uit en gaf telkens aan het einde feedback. De locatie is ook ideaal.

Wel OK

Een beetje onandig dat er veel verschillende lesgevers waren. Maar dat zal overal zo zijn? Vind het ook makkelijker om meteen het juiste aan te leren omdat als ik dat niet doe, achteraf moeite heb met dingen extra aanleren bv. pinken. Dus er was niet zoveel ruimte voor eigen inspraak. Ik leer ook liever op papier en als ik zei dat ik iets niet snapte, had ik liever gehad dat we meteen aan de kant gingen zodat ik het kon zien op papier maar na een tijd deden ze dit meer en dat vond ik goed. De algemene ervaring was goed. Heb geen dingen meegemaakt die niet OK zijn. Soms een beetje onbegrepen gevoeld maar komt denk ik door teveel lesgevers. Het kon beter maar ook veel slechter. De mensen aan het onthaal zijn ook vriendelijk en de les begon en stopte ook op tijd, heb nooit langer moeten wachten zoals bij de dokter wel kan gebeuren. Dat vond ik goed.

Super begeleiding

Ideale voorbereiding voor het examen

Ik had al mijn 20u gedaan en pakte nog enkele lessen bij om de puntjes op de i te zetten en dat was ook perfect wat ik gekregen heb. De laatste aanpassingen om te kunnen slagen voor mijn praktijk. Aangename lessen met alle tips en tricks, ruimte voor vraag en antwoord.

Niet aangenaam

Anthony vond ik helemaal geen vriendelijke begeleider en hij zou zich misschien aan beroepsgeheim moeten houden. Hij moet niet rondevertellen hoe goed of slecht mensen rijden en of ze al dan niet goed of slecht rijden. Echt niet vriendelijk!

Goede rijschool

Ik had valerie in knesselare en vind haar een perfect persoon om rijles te geven geduld vriendelijk nooit teveel om dingen paar keer uit te leggen had 2 keer een ander persoon en da ging minder voor mij ik ben persoon die niet rap omeemt maar als het lukt hou ik vast wa ik weet ik ga nu tot februari rijden dan nog 6 uren volgen voor ik men examen afleg met vriendelijk groeten en dikke merci aan valerie

Goede lessen danku

Ik heb zoveel bijgeleerd.

De lesgevers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze motiveerden je om door te gaan.

Duur maar wel handig om eens te zien hoe goed je rijdt

Duur

Fantastisch

Zeer vriendelijke instructeur, zeer goede service. Vriendelijke mensen. De rijlessen waren ook zeer leuk en leerrijk.

zeer aangenaam zeker een aanrader

top hervaring

Zeer on tevreden

Voelde mij zeer onveilig in de auto, mijn begeleider heeft op de rem geduwd terwijl we op de expresweg aan het rijden waren. Wij vertraagden van 90 naar 65. Ik vond het te gevaarlijk om af te slaan naar blankenberge zoals gevraagt maar zij vond het nodig om toch nog op de rem te duwen omdat er in knokke niets voor het examen is. Ik vind persoonlijk dat veiligheid voor efficiëntie van de les komt. Ik werd kwaad en sindsdien is de sfeer volledig omgeslaan. Voor mij was dit 175 euro in de vuil bak.

Goeie begeleiding en duidelijke uitleg

Alles duidelijk uitgelegd

Heel aangenaam

Mijn 6 uur die ik moest afleggen was heel vlot. Alles werdt goed uitgelegd en je leer ook een paar tips voor het examen! Rustige rij instructuurs! Aangename ervaring.

Top rijinstructeurs

Ze gaven me zelfvertrouwen. Ze waren de rust zelf. Massas goede tips . En heel stress bestendig. Alle 3 topmannen

Super!

Hele goeie instructeurs ! (Bij de moto) Grote bedankt aan die mensen. !

Leuk! En vlot

De heer Bart heeft mij goed les gegeven! Heel tevreden

Vlotte, professionele begeleiding

Ik moest echt van nul beginnen en had daar veel schrik voor maar werd al onmiddellijk op mijn gemak gesteld en kreeg een hele goede opleiding en training zodat ik nu zelf verder aan de slag kan op een goede manier en rustig kan ervaring opdoen. Bedankt hiervoor!

Topper is toppie!

Leerrijk, aangenaam, leuk!

Heel snel aangeleerd.

Veel bijgeleerd op korte tijd :-)

Ik had een heel goede rijinstructeur, op een gemakkelijke manier uitgelegd, heel veel bijgeleerd :-)

Vriendelijk, deskundig

Komvest 23