Practikal

Very goed guide

Zeer lieve en sociale mensen!

Ik was altijd op mijn gemak en ging met heel veel plezier naar de rijles. Ik heb in een korte tijd heel veel bijgeleerd. Bedankt aan alle rij instructeurs voor het geduld en alle goede tips. Zonder jullie was het me nooit gelukt! Ook heel erg bedankt voor de snelle communicatie met de mensen in de bureau! Zeer vriendelijke mensen die mij heel goed hielpen met mijn afspraakjes te verzetten, zodat ik in een kortere periode mijn 20 uur kon halen.

Rustig en leerrijk

Op een rustige manier zonder stress leren ze je hoe je veilig in verkeer kan bevinden

Super!

De 2 lesgevers waren top! Ze waren vriendelijk, zeer behulpzaam en legden alles goed uit hoe je met een auto moet rijden! Topper is zeker een aanrader! :)

Best

Beste rijschool

Een goede begeleiding

Vaste instructeur

Alles is heel duidelijk uitgelegd en in alles rust.

Goede ervaring gehad voor mij rijlessen bij Topper. Elke begeleider heeft zijn manier om het aan te leren maar alles wordt heel duidelijk uitgelegd.

Alles wordt duidelijk uitgelegd en mensen zijn vriendelijk en hulpzaam. Een echte topper!

Top rijlessen

Het was een super ervaring

Supper

Heb vriendelijke begegeleider gehad .hij legt alles goed uit kan je het niet herhaald hij het.je mag hem altijd uitleg vragen en hij blijft altijd super rustig top instructeur

Hrensverlegend

Door de goede zorg en geduld van begeleiders. Mijn zelfvertrouwen een goede boost gekregen.

Prachtig

Supper instructeurs vriendelijk goede uitleg ik ben bij hun geweest voor mijn b rijbewijs en mijn be rijbewijs en door de goede lessen die ik heb gekregen was ik voor allebei mijn examens direct geslaagd ik kan iedereen hier aan bevelen als je een vlotte samenwerking wilt met leerling en instructeur

Fantastisch

Super veel en super rap geleerd met heel veel tips en de beste rij instructeur anthony zou hem aan iedereen aanbevelen

Was fantastic

Was fantastic and perfect ☺️

• Would you recommend us? Yes

Heel goed

Prima lesgever Geduldig

Slecht en saai

Jammer dat ik de lesgever niet verstond

De instructeur,Jan Callewaert, was zeer professioneel en gaf nuttige tips!

De ervaring was echt zeer positief. De instructeur, Jan Callewaert, was zeer geduldig, professioneel, gaf handige tips. echt zeer efficient en goed!

leuk

kzun erdeure dus we kunnen niet klagen he leuke begeleider

Zeer vriendelijke en rustige mensen!

Ik heb in al mijn lessen geen enkele keer op mijn ongemak geweest. Ze luisteren naar eventuele problemen en pakken voldoende tijd om het rijden onder de knie te krijgen.

vlot en professioneel

Fijne lessen...nu nog een goed examen ;-)

Heel correct en direct to the point.

Ik ben heel goed geholpen met het behalen van mijn BE rijbewijs. Ze corrigeren direct waar het nodig is, zodat je meteen het juiste aanleert. Ik raad iedereen deze rijschool aan.

Een leerrijke ervaring waarin ik mezelf zag groeien en me amuseerde.

Een leerrijke ervaring waarin ik mezelf zag groeien en me amuseerde. Ik zou de toffe rijlessen al beginnen missen, nu ik alleen de weg op mag!

Heel tevreden van bart

Heel rustig man veel geleerd Vriendelijke mensen bij topper

Het boeken ging snel en vlot de auto was top en een goede instructuur die heel aangenaam was

Komvest 23

8000 Brugge