Veel geleerd

Goede planning Vlotte en duidelijke communicatie Leuk en vriendelijk personeel

Top gewoon!

Top service qua planning van Manon! Goede lesgevers!

Aanrader

Toffe mensen die je op je gemak doe voelen.

Leerrijk

Leuke lessen!

Rijschool Topper doet zijn naam alle eer aan! Zowel de ontvangst op kantoor als op het oefenterrein verliep zeer aangenaam! Topper doet enorm veel moeite om tegemoet te komen aan de wensen van hun klanten! Vriendelijk, top in hun vak, deskundige instructeurs…

Top !

Dankzij Charlotte een top lesgever (!) de tips en tricks geleerd waarvoor super dikke merci ! Vanaf les 1 altijd duidelijk geweest. Ik voelde me zeer op me gemak bij haar. Dikke dank je wel voor alles Charlotte !

Professioneel top, vriendelijk en aangenaam

Het was een plezier om bij Topper les te volgen. Opbouwend kritisch, correct en supersnel klaargestoomde om van B naar C te gaan.

Ik heb veel bijgeleerd

Ik heb veel bijgeleerd en veel trucjes geleerd en heb minder schrik op de baan

Heel vriendelijke en aangename dame om rijles van te krijgen. Ze legt alles heel rustig uit en stelt u op uw gemak.

correct

correct

TOP!

Ik heb rijles gekregen van Rudy in Brugge. Ik kon me geen betere instructeur voorstellen: een gepassioneerde leraar met veel belang aan een kwalitatieve les! Dikke Merci Rudy voor de 4-uur rijles!

toffe lessen en goede uitleg

top

Totaal niet goed voor leren van Brugge topper rijbijwijs

Iedereen van buitenlanders moet niet gaan naar topper. Echt slecht ,altijd extra les paar manden later voor 2 uur les. Zeer slecht

Top eerste kennismaking met de motor!

De tips en tricks van Patrick, daar ben je direct mee op je gemak. Zijn aanpak stoomt je direct klaar voor alles wat zou kunnen komen!

leerzame en vriendelijke mensen

ik heb mijn praktijk lessen gevolgd bij jullie en wat was ik zo blij door de leerrijke lessen die ik kreeg 10maart had ik mijn examen en ik ben geslaagd door de hulp van jullie als ook de hulp van mijn papa super bedankt

Ik had een top ervaring, veel geduld en leggen als goed uit

Geen klagen!

Mijn ervaring is super goed altijd recht bij het eind en goeie raad tips. Mijn welgemeende dank u voor men c en ce rijbewijs bij topper te mogen doen!! Dank u Frederick en Didier!!

Een aanrader voor een herstel examen

Goed,zeer goed uitleg voor het behalen van rijbewijs.

Top ervaring !

Een heel goede ervaring voor mezelf, correct en heel goede lesgever!

Hele goede begeleiding en heel vriendelijk

Komvest 23

8000 Brugge