Rijinstructeurs zijn toppers

Rijinstructeurs zijn toppers

Topper is een toprijschool!

Goede rij-instructeur. Alles wordt mooi aangeleerd en de nodige tips worden gegeven. Je kan alles op je eigen tempo aanleren, je wordt niet opgelegd dat je binnen de aantal lesuren het examen moet doen. Als je er niet klaar voor bent zeggen ze dit ook. Alles wordt voor getoond. De nodige aanmoediging ontbrak zeker ook niet om aan te tonen dat je het kan.

Heel positief

Iedereen is zeer vriendelijk en ze geven zeer goede uitleg

Zeer vlotte rijles

Competente lesgevers

De lesgevers weten waar ze mee bezig zijn. Ik was vanaf de eerste poging geslaagd. Met dank aan Francis.

Een geweldige rijschool met veel oog voor de leerlingen.

Ik ben een oudere deelnemer en verwachtte niet dat ze me als onervaren zouden behandelen. Ik ging ervan uit dat ze van in het begin zouden verwachten dat ik al wat dingen kon. Maar alles werd heel goed uitgelegd en ik kreeg enorm veel ondersteuning. Ook het visueel uitleggen aan de hand van geknipte auto's heeft enorm veel geholpen voor mij. Bedankt daarvoor!

Zeer gedreven en gepassioneerde instructeurs delen hun kennis en zijn begaan met de leerling.

Vanaf de 1ste les was al duidelijk dat de instructeurs zeer begaan zijn met de leerling en het geduld uitoefenen om de leerling te zien groeien. ik kan de ervaring alleen maar als positief ervaren en zou Topper A.M. aan iedereen aanraden die het me vraagt.

Echt top mensen zo heb je er niet veel en goei leeraar top meer kan ik niet zeggen

Leerrijk

Ik had nooit gedacht dat ik zelf een stuur zou durven aanraken maar Paul heeft mij door mijn angsten kunnen redden!

Goeie rijleerschool

In korte tijd veel bij geleerd,om met een moto te rijden.

Zeer vlotte communicatie

Vlotte communicatie, snelle planning. Goeie begeleiding

Heel professioneel!

Schitterende instructeur, geduldig, Enthousiast en professioneel!

De instructeurs gaven me vertrouwen.

Zowel op administratief als praktisch vlak een uitstekende service. Naar planning toe doet men al het mogelijke wat je vraagt. Zeker een aanrader!

Heel goede rijschool

Ik werd altijd goed geholpen naar het maken van de afspraken voor de rijlessen als in het rijden van de auto zelf. De instructeurs zijn allemaal heel vriendelijk en heel geduldig! Ik raad zeker deze rijschool aan om jou rijlessen te doen!

beste rijschool

goede begeleiding

Goede lessen en vriendelijke instructeur.

Goede uitleg tijdens de lessen, en vriendelijke instructeur

Zeer vriendelijke Mensen helpen je echt goed met iets der je niet kan. Persoonlijk. Heb ik veel moeten lachen. Daar.

Super goeie instructeurs,super vriendelijk

Heel goed aangeleerd, super mensen op de rijlessen.

Goede begeleiding. Zeer aangename lesgever.

Super professional en vriendelijk, top!!!

Super professional en vriendelijk, top!!!

Heel tevreden!

Ik ben heel tevreden over instructeur Paul. Hij is heel geduldig, heb heel veel bijgeleerd. Zeker een aanrader, om bij hem rijlessen te nemen!

Kan altijd beter

het werkt niet

jullie buizen me constant

Correct en professioneel

Ik genoot een correcte en professionele opleiding voor het moto rijbewijs, ik heb veel van hen geleerd.

goede uitleg, herhaling, geduld

Komvest 23