Goeie begeleiding.

Een goeie ervaring met goeie begeleiding.

Een heel leerrijke en aangename opleiding

Ik vond dat alle lessen heel duidelijke lessen waren. Het was ook een heel aangename instructrice waar je voldoende uitleg van kreeg en iemand waar je veel vragen aan kan stellen. Ook weten de lesgevers heel goed wat je al hebt gedaan van routes en wat je werkpunten zijn en wat goed gaat. Ik vond het heel aangenaam om bij Topper te leren rijden!

Goed, alleen dat ze nogal heel streng zijn, heel punctueel. Derest wel goeie rijschool.

Een top rijschool om te leren rijden!

Je voelt je echt om je gemak!

Beste rijschool!

Een goede ervaring!

Rijbewijs C en CE meteen geslaagd na lessen via Topper!

Professionele begeleiding en lesvoertuigen tip top in orde.

Slechte instructrice

De communicatie met het secretariaat ging vlot. Ze waren vriendelijk, het enige vervelende is dat je niet zelf gemakkelijk online rijlessen kan inplannen maar dat je hiervoor altijd moet bellen met alle mogelijkheden en dan krijg je een rooster toegestuurd en wil je dit nog aanpassen moet je ook altijd bellen. De instructrice die ik dan uiteindelijk kreeg was ik echter niet zeer tevreden over. Ik vond dat het allemaal nogal snel ging, direct op een (vond ik toch) drukke baan voor een beginner en heel veel informatie in één keer, voor zijnde een eerste rijles. Zodat ik tegen het einde van mijn eerste twee uur rijles, met zeer weinig voorgaande oefening thuis, al helemaal zelf de auto moest besturen met af en toe hulp met de extra pedalen van de leerkracht zelf. De tweede rijles moest ik al meteen alles zelf doen en kreeg ik al snel het gevoel dat ze gefrustreerd werd dat ik niet al alles zelf kon, ook al was het nog maar mijn tweede les. Ik heb daarna nog 1 rijles gevolgd bij deze leerkracht die zeer slecht ging opnieuw met het gevoel dat ze nogal geïrriteerd was door mijn fouten. Daarna heb ik besloten om over te stappen naar een andere rijschool.

Goeie rijschool met ervaren instructeurs

Zeer goede uitleg door ervaren instructeurs.

Zeer leuke en aangename rijschool

Ik werd geholpen met alles van A tot z en van de eerste geslaagde! Echt en top ervaring met deze rijschool

Uitstekende rijschool

Supergoede lessen en begeleiding voor mijn BE-rijbewijs, zeker een aanrader!

Best

Mijn ervaring met topper a.m was best en ashoq ullah hazrat was de beste meneer Dank u

Zeer goede lesgevers

Top lesgevers,met bakken ervaring

Alles vlot verlopen

Hele vriendelijke mensen antwoorden op alles wat je vraag

vriendelijk en heel behulpzaal

vragen werden duidelijk beantwoord en ik heb mijn rijbewijs :-)

Super goede lessen.

De lessen waren gestructureerd. Er werden tips gegeven en er werden pictogrammen gebruikt om bepaalde zaken duidelijk uit te leggen.

Super professioneel

BE rijbewijs met Topper afgelegd. Professionele, persoonlijke aanpak en meer dan deftig materiaal. Aanrader!

De rijinstructeur zijn zeer vriendelijke en rustuitstralende mensen. Ze nemen de tijd om je achter het stuur op je gemak te stellen en geven veel goeie tips.

Behulpzaam en

Ik was zeer zenuwachtig op mijn eerste les, maar door de ervaren instructuur voelde ik mij al snel op mijn gemak. Ik heb in 20 uur les enorm veel bijgeleerd en ik ben enorm dankbaar voor de lessen.

Leuk

Leuke leraar....

Goede begeleiding

Altijd vriendelijk en goed begeleid geweest.

In 1 keer geslaagd, zoek niet verder.

Top rijschool, geduldige en gedreven instructeurs. In 1 keer je rijbewijs halen, Topper is de referentie.

Het was goede ervaring EB aangename lesgever.

perfect

Ik heb Stefan Vermoere en Geert D'Haese had als instructeur. Die waren zeer goed en ik heb me wel geamuseerd tijdens het leren, denk ik dat ook wel belangrijk is om te leren dat je op je gemak moet zijn in de auto. zeker een aanrader bij deze instructeurs te gaan.

Komvest 23

8000 Brugge