Heel slecht, weinig hulp, de instructeur maakt het hem makkelijk!!!
Ik besloot om 20 uur les te volgen bij topper. Mijn eerste 7 lessen volgde ik bij topper te Knesselare. Mijn ouders gingen ervan uit dat ik daar alles zou aangeleerd krijgen door de begeleider, wat zeker niet het geval was! De eerste les kreeg ik al te horen dat het niet vooruit ging. De volgende lessen kwam hetzelfde naar boven. Na enkele lessen voelde ik dat er iets niet klopte, ik had na 7 lessen nog geen enkele keer geparkeerd, wist niet waar mijn dode hoek was, had geen idee waar mijn ruitenwissers zaten, enz. Mijn ouders vonden dit niet kunnen dat ik nog nooit geparkeerd had en zo weinig bijgeleerd had in die tijd! Mijn mama had dit ook besproken met andere mensen en hun mening / ervaring gevraagd en kwam tot besluit dat dit inderdaad niet klopt. We besloten te bellen naar topper voor een andere leraar om mijn laatste 3 lessen te volbrengen. Dit ging dan door aan de Komvest in Brugge. Ik vond persoonlijk ook dat deze leraar hem er makkelijk vanaf maakte, hij stelde na de eerste les voor om automatisch te leren rijden. Ik vind het niet aan de leraar om dit te beslissen, terwijl ik wil leren handgeschakeld rijden. Mijn mening over het algemeen is dat de leraars het hen er makkelijk vanaf maken!!!