begeleiding top

je leert vlug goed rijden

Toppers in hun vak !

Zeer goede ervaring !

Goede praktische rijinstuctie

Van 0 begonnen met motoA, en nu veel ervaring geleerd van rijinstructeur

Onduidelijke leraar...

Als leraar vind ik niet kunnen dat er zodanig plat dialect gesproken we wordt tijdens het lesgeven dat het niet te verstaan het is. Wij als anderstaligen hebben algemeen Nederlands geleerd wat voor ons al een hele uitdaging was laat staan om dan theorieles te krijgen in het plat dialect met een sneltempo niet normaal... conclusie 4 dagen les gehad, 150 euro armer en 10% van de leerstof begrepen. Er zitten trouwens nog mensen in de klas die het dialect niet begrijpen van deze leraar...

Fijne leerrijke lessen

Met veel respect en geduld voor mijn rij angst heb ik een zeer fijne ervaring gehad tijdens elke les. Ik kon altijd aangeven wanneer ik iets niet begreep, iets opnieuw wou oefenen, of bevestiging nodig had. Naarmate de lessen vorderden kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Enorm tevreden van de lessen met Johan.

Alles vlot perfect verlopen heel goede begeleiding .

Super goede service, heel vriendelijk, heel tevreden!

Ik nam het lessenpakket van 20u rijles in de vestiging in Heist. Ik had super vlotte communicatie met de rijschool om mijn uren vast te leggen en eventueel te verzetten. Mijn instructeur legde alles super duidelijk uit en geeft super handige tips voor het examen! Ik heb hier super veel uit geleerd, echt een aanrader!

Leerrijk

De lessen waren zeer hulpvaardig. De tips die ik kreeg zullen me zeker helpen op het examen. Alleen is het veel geld voor wat je doet.

Top begeleiding

Aanrader Professioneel Grote slaagkans

Toffe en goede begeleiding! Voelde niet als lessen gewoon zeer leuk!

Zeer goede en geruststellende begeleiding!

Ik begon van 0 bij het autorijden en kreeg enorm veel hulp. Ik ben zeer dankbaar voor de goede begeleiding! Zeker een aanrader.

Veel bijgeleerd

Veel bijgeleerd veel tips gekregen ,goed van eens 2 verschillende instructeurs te hebben

Super service

Super vriendelijk Super service Top

Topper in contact, begeleiding, service!

Steeds bereikbaar, juiste info, hulp, gemoedelijk, geruststellend. Vlotte begeleiding.,voorbereiding op het praktische rijexamen .

Vlot, eerlijk, duidelijk en met resultaat

Goede uitleg, begeleiding en sturing

Uitgebreide uitleg Goede begeleiding Helpen waar nodig Stellen je gerust

Super vriendelijke rijinstructeurs. Mijn angst in 2 lessen overwonnen.

Valerie heeft mij heel veel bijgeleerd. Het was super aangenaam om met haar te rijden.

Goede en aangename ervaring

Ik heb zowel motor en autolessen gevolgd in Brugge en ze hebben voor beiden zeer goede instructeurs. Mijn ervaring is dat de beste instructeurs de meest rustige mensen zijn, ze leggen alles goed, rustig en gedetailleerd uit, tot je het begrijpt. Al bij al een goede ervaring en een aanrader. Bedankt voor de goede instructies en toffe tijd, Ronny en Geert, Francis, Bart, etc.

Ervaren instructeurs, vlotte communicatie en flexibele bijsturing.

Met de moto rijden, een jeugddroom. Toen ik daar enkele decennia later aan begon, daagde me al snel dat een vol pakket rijles misschien niet genoeg zou zijn om voldoende skills te ontwikkelen richting examen. Ik heb het opgegeven net voor de start van de laatste les, waar je met twee leerlingen staat ingepland en ook nog de weg op moet, terwijl ik echt wou gaan voor slagen op de manoeuvres (en daar was nog behoorlijk wat werk aan). Alle stress heeft mijn goesting echter niet gestild...de 125cc is ondertussen gekocht, na een zomer rijden beslis ik of ik nog terugkom om het nog eens te proberen. Dank aan het hele team (maar toch vooral aan Ronny een extra dikke merci...)

Super ! TOP !!

Ik heb op een leeftijd van 69 jaar theorie en 20 uur praktijk gevolgd .Had zelf niet gedacht dat het mij zou lukken. Heb nu reeds mijn voorlopig rijbewijs en neem wat extra lessen om het parkeren wat beter onder de knie te krijgen. SUPER TEAM .(zowel van de administratie Lesgever theorie en vooral mijn instructeur voor zijn geduld en alle uitleg tijdens het oefenen. Bedankt

Heel goed

Tof ik heb veel bij he leared

Geweldig!

Zeer leerrijk en Paul Staelens is een TOP rijinstructeur! Hij bleef altijd kalm, ook bij gevaarlijke situaties. Organisatorisch ook geen enkel probleem.

Echt slecht

Als dat je vraagt is te veel ze willen je met niks helpen

Top!

Een heel goede uitleg gekregen.

Komvest 23

8000 Brugge