goed advies, goede spullen en prima monteurs

Op mijn verzoek om een offerte werd snel gereageerd met een aanbod om langs te komen. Dit bezoek werd positief ervaren en de offerte volgde snel. Deze blonk uit door duidelijkheid. De aparte flyer waarin vooral aandacht werd gevraagd voor het belang van een correcte inbouw gaf ons veel vertrouwen. Dat vertrouwen werd alleen maar groter na een bezoek aan de showroom waarin uitgebreid werd stilgestaan bij onze wensen en de -on-mogelijkheden. Na het plaatsen van de handtekening onder de opdracht werd de procedure in gang gezet. Van de voortgang werden we goed op de hoogte gehouden. In overleg werd vervolgens een inbouwdatum vastgesteld. De monteurs bleken hardwerkende en nette jonge zzp-ers te zijn die de klus op een prima wijze hebben geklaard. De rommel werd keurig iedere dag opgeruimd en bij de oplevering werden alle zaken goed belicht.

Super kwaliteit en mooi geplaatst

Advies van Marcel bij Reno totaal bouw is meedenkend en gewoon goed. Danny en Remco hebben de kozijnen super mooi geplaatst. Je kunt echt merken dat deze boys heel goed op elkaar ingespeeld zijn en professioneel werken. En gelukkig houden ze net als ons ook van een lolletje dus het was ook nog gezellig ook. Als ik een cijfer moet geven dan krijgen ze een dikke 10 voor de service van begin tot eind.

Prima en vak bekwaam personeel

Leuk personeel met goede resultaten en vakbekwaam en goede uitleg van de werking van de ramen over winter en zomer stand. En na afloop was alle rommel opgeruimd hooguit wat stof.

Top Bedrijf

Ik ben uitermate tevreden over het hele proces en het eindresultaat. Goede prijs kwaliteit verhouding en vakmensen. Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan.

Top alles op tijd en netjes

Super bedrijf alles op tijd en netjes nagekomen hele aardige en vakkundige medewerkers Een aanrader super bedankt

super bedrijf

Duidelijke vertegenwoordiger Sebastiaan met een eerlijk verhaal. De eigenaar zelf heeft netjes ingemeten. En oprecht een gezellige productieve dag gehad met Tom en Davy. Uiteindelijk nog 3 collega's erbij en 5 kozijnen in 1 dag geplaatst. Saucijzenbroodjes en taart lusten ze allemaal wel. ha ha.

Prettige en snel contact via mail en telefoon. Duidelijke afspraken met aanvullende informatie over bv onderhoud van de nieuwe kozijnen. Kozijnen geplaatst volgens afspraak en zoals besteld. Alles is netjes afgewerkt en opgeruimd achter gelaten.

Zorgeloze aanschaf schuifpui

De prijs was even slikken, maar verder was alles perfect. Erg goede communicatie. Je wordt niet overrompeld door keuzes. Fijne verkoper en zeer vriendelijke en kundige monteurs. En de schuifpui staat als een huis.

Prettig zoals personeel werk uitvoert

Er wordt heel netjes gewerkt

Vakwerk !

Tim en Derek hebben bij oms de gevel voorzien van kunstof delen en nieuwe kozijnen en deur geplaatst. Vriendelijke vakmensen, keurig op tijd en wij zijn zeer tevreden.

Keurig werk geleverd

Ze hebben netjes gewerkt en het resultaat is prachtig!

Heel goed

Goed gesprek gehad bij het opmaken van de offerte. Het was open en eerlijk en de offerte was ook heel duidelijk. Ben zelf nog naar Haaksbergen geweest om in de showroom te kijken wat ik precies zou krijgen. Daar de laatste dingen besproken en aangepast. 16 januari zijn de kozijn geplaatst . Ook dat ging heel leuk. Nette en vriendelijk monteurs. Iedere dag de boel opgeruimd en de oude kozijn meegenomen. Wat mij betreft een echte aanrader. Top werk geleverd.

goed werk geleverd

mensen hebben netjes en vlot gewerkt . alles zo goed mogelijk opgeruimd . zeer tevreden .

Prima afspraken, communicatie en werk.

Duidelijke afspraken, goede communicatie, vriendelijke monteurs die goed werk hebben afgeleverd.

Betrouwbaar, professioneel en goede service

Hele proces van vrijblijvend gesprek, inmeting en montage verliep allemaal erg goed! Wel een tijd moeten wachten op de kozijnen vanwege vertraging in de levering. Maar eenmaal gemonteerd is alles naar wens verlopen!

Prima kwaliteit

De jongens waren op tijd en waren ook weer in een paar uurtjes klaar met het plaatsen van de twee nieuwe ramen. Vriendelijk en beleefd 5/5

Mooi werk afgeleverd

Wij zijn zeer blij met onze nieuwe kozijnen. Alles is volgens afspraak gegaan. De mannen die bij ons gewerkt hebben , daar zijn wij ook zeer tevreden over.

Vakmensen

Goed gewerkt,snel en mooi resultaat.

Zeer tevreden over de mannen die mijn kunststofkozijnen hebben geplaatst.

Vakkundig en vriendelijk. Na plaatsing ook alles netjes achtergelaten. Zeer tevreden met het eindresultaat!

Netjes en beleefd

Goede service, net werk en beleefde werknemers. Betrekken je bij de installatie, afwerking en alles eromheen.

Alles prima volgens afspraak en hele vriendelijke monteurs!

Klantvriendelijk, meedenkend en secuur!

Vakmensen die bij ons de kozijnen en ruiten hebben geplaatst. Deze vakmensen dachten goed na en met ons mee over hoe ze deze nieuwe kozijnen in een oud (100 jaar oud) huis geplaatst kregen. Zonder afbreuk te doen aan de charme. Na plaatsing is het huis nog mooier geworden! Bedankt!

Keurig werk geleverd door Reno Totaalbouw

Ik ben erg tevreden over het door Reno verrichte werk. De medewerkers waren erg vriendelijk en hebben keihard gewerkt. Alles netjes geplaatst en ruim binnen de geplande tijd.

Heel erg tevreden!

Netjes gewerkt, vriendelijk, afwerking is krachtig, goede afstemming, zeer tevreden!

FANTASTISCH !!!

in 2 dagen tijd 11 raamkozijnen, een schuifpui en een voordeur vervangen. 2 ploegen (6 man sterk) tegelijk aan de gang. Jongens werken netjes, ruimen alles netjes op., laten alles keurig achter. RENO TOTAAL is zeker een aanrader !

Industriestraat 54

7482 EX Haaksbergen