Filters

9

zeer goed

Vlot en netjes gewerkt, ziet er goed uit.

  • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Erg blij met het resultaat, echt vakwerk. Maar ook belangrijk is dat de mannen zeer prettig in de omgang waren. Zeer service gericht en zeer harde werkers met oog voor detail. Ik geef niet snel het hoogste cijfer, maar dat heeft dit team echt verdiend.

  • Aanbevelen? Ja
10

perfect

vriendelijke mensen, meedenkend, mooi werk.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super netjes en mooi gedaan, vriendelijke mensen ook.

TOP

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Heb alle kozijnen in huis laten vervangen, inmeten en afspraken in plannen ging soepel en op het moment van monteren bleek dat de fabrikant vergeten was de kozijnen van de voorgevel te produceren. De monteurs hebben eerst de rest van het huis gedaan en tegen de tijd dat ze er aan toe waren had de fabrikant de fout al hersteld. Alles is vakkundig gemonteerd en netjes afgewerkt. De monteurs zijn vriendelijk en flexibel.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk afgeleverd

Goed werk afgeleverd. Netjes gewerkt, Geel blij met het resultaat

  • Aanbevelen? Ja
8

Prima montage

Goed werk en kundige monteurs. Prettig contact met het bedrijf.

  • Aanbevelen? Ja
9

Klasse

Fijne afhandeling, goed werk, goede nazorg

  • Aanbevelen? Ja
9

Topkwaliteit, nette afwerking

Iets hogere prijs, maar topkwaliteit geleverd en goed geinstalleerd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf!

Twee jaar terug kunstof kozijnen laten plaatsen en een deel gevelisolatie/keralit. Hier waren we super tevreden over en zat er strak ik. Dit jaar besloten het laatste stukje gevelisolatie/kerlalit te doen. Gelijk Reno opgebeld. Vlot voor het inmeten en in mun van tijd stond ook de afspraak voor het bevestigen. Met twee dagen was deze klus klaar en weer super tevreden! Krijg veel complimenten uit de buurt hoe ons kunstof gemonteerd is. Dikke pluim voor jullie!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super goed werk AV A tm Z

Jullie zijn een professioneel bedrijf vanaf het eerste moment tm de oplevering is alles goed gegaan. Fijne medewerkers. Onze complimenten.

  • Aanbevelen? Ja
9

Was.Top!

Afspraak netjes nagekomen. Dag van plaatsing keurig op tijd. Danny en Arjan goed werk verricht. Mijn buren nemen binnenkort ook contact op met Reno.

  • Aanbevelen? Ja
10

In één dag zaten ze erin

Nadat de offerte was goedgekeurd en later nog iemand was langsgeweest om alles nog eenmaal op te meten, kwamen vier mensen van Reno een dag langs. We dachten vooraf dat dit wat ambitieus was. Maar rond half drie was alles vervangen. We zijn heel blij met het resultaat!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super

Werken netjes, zijn vriendelijk, en ook nog eens Nederlands sprekend. Ook bijzonder in deze tijd. Voor iedereen een aanrader

  • Aanbevelen? Ja
10

Eén van de weinige bedrijven waar alles klopte en goed was geregeld.

Met Reno Totaalbouw kun je goede afspraken maken. Er wordt open gecommuniceerd. De monteurs Derryck en Tim zijn toffe mannen, harde werkers en vakmensen. Alles is keurig afgewerkt en ook opgeruimd. Een zeer tevreden klant.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top

Prima ervaring met dit bedrijf. Advies en opmeten thuis was goed verzorgd. Inmiddels zijn er 6 kozijnen vervangen. Het zijn echt vakmensen die goed en netjes werken en hun afspraken nakomen. Zijn zeer tevreden en erg blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

  • Aanbevelen? Ja
9

Rustige, harde werkers

De kozijnen zijn er heel snel en mooi ingezet. Alles op tijd Jongens hebben flink doorgewerkt in de kou. En dan ook nog met een dosis gezelligheid. Ze overleggen ook en denken mee. Voelt vertrouwd en betrouwbaar. Keurig afgewerkt!

  • Aanbevelen? Ja
9

goede verkoop en kwaliteit

enige minpuntje dat de jongens wel een troep achterlieten. sigaretenpeuken in huis en in de tuin

  • Aanbevelen? Ja
8

Ervaren personen hebben zorgvuldig de kunststofkozijnen en ramen geplaatst.

Prettige contact met de 2 werknemers. Dachten mee met enkele wensen. Werkten de kozijnen strak af. De werkzaamheden waren goed gepland en volgens planning uitgevoerd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top! Je krijgt wat ze zeggen.

Wij hebben een hele fijne ervaring met Reno. Goede communicatie, betrouwbaar, en prachtige voordeur. We zijn erg blij en raden Reno totaalbouw zeker aan!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wij hebben 6 kozijnen laten vervangen, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Monteurs zeer kundig en vriendelijk. Afwerking perfect dat kan niet beter.

  • Aanbevelen? Ja
10

Plaatsing ging supersnel en goed opgeleverd

Volgens afspraak geleverd, geplaatst. Kan niet beter.

  • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

3 heren kwamen op de afgesproken tijd en waren ontvankelijk voor onze wens om eerst beneden te doen ipv boven. Er werd heel netjes gewerkt en je kon ook merken dat ze het naar hun zin hadden, ze waren gezellig onder elkaar. Dag 2 was er 1 man minder maar er waren ook minder ramen te doen. Ze waren ook klaar volgens hun eigen planning en alles werd netjes afgewerkt! Weinig rommel in huis. Volgend jaar laten we nog wat ramen doen.

  • Aanbevelen? Ja
1

Worst experience ever with a contractor, see details below

We contacted Reno Totaalbouw for urgent window replacement and a balcony door installation before our baby's birth in early July. Unfortunately, the experience turned into a nightmare. The living room window installation resulted in damages to the wood frame around, and the shelf(vensterbank) work was poorly done. The cutting were done very quickly and they just filled with a lot of silicon kit. The result is very ugly. The balcony door had incorrect dimensions, and despite requesting a full replacement, Reno Totaalbouw ordered parts and cut into the existing frame (which was originally delivered in a one piece), causing further inconveniences. More appointments were needed to fix damages and errors, including wind infiltration due to gaps within the PVC frame. So far, Reno Totaalbouw's response was that they will send someone to apply joint/kit. Such an unprofessional way of fixing it considering this balcony door is costing about 6000 euros. Currently awaiting a solution, we regret choosing them because they were the only company that could deliver before the arrival of our baby, and especially considering they were more expensive than competitors we received quotes from. Over four months later, promised windows are still pending. We had to involve VKG Keurmerk as Reno Totaalbouw failed to uphold expected standards and provide an adequate solution. In conclusion, we strongly discourage choosing Reno Totaalbouw for any projects. Their lack of professionalism and numerous mistakes make them an unreliable and unprofessional company to deal with.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/ mevrouw, Hartelijk dank voor Uw reactie. Jammer dat U de montage van de kunststof kozijnen als onprofessioneel heeft ervaren. Dit is erg vervelend om te horen. Te meer we garant staan voor hoge kwaliteit, vakmanschap en goede service. Uw dossier nagelopen te hebben is er onlangs een opleverdossier naar tevredenheid door U ondertekend. Tevens is er geadviseerd door ons (en de branchevereniging VKG Keurmerk) om de balkondeur te laten afstellen om tocht uit te sluiten en Uw wooncomfort te verhogen, een nieuwe balkondeur zal hierin geen oplossing gaan bieden. Graag willen wij U vragen om contact met ons op te nemen om dit op een correcte en rechtmatige manier met elkaar op te kunnen lossen. Mvgr. Reno Totaalbouw

9

Goede kwaliteit, netjes gewerkt. Positieve ervaring

- Vooraf netjes geholpen en geadviseerd - Nette prijs en heldere afspraken - Zeer tevreden over resultaat en mensen die het geplaatst hebben.

  • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.