fijne zaak met goede service

je word netjes geholpen door vriendelijk personeel en er wordt met de klant meegedacht. levering vanaf fabriek is soms een probleem, maar word snel opgelost door Geniet van Fietsen door onderling met andere fietsenzaken te ruilen met nieuwe fietsen.

Een klantgerichte topervaring bij de aankoop van onze elektrische fietsen!!

Ondanks de huidige schaarste van beschikbare elektrisch fietsen in de markt toch nog een paar kunnen kopen dankzij Geniet van Fietsen. In heel Nederland werd gezocht naar een tweede exemplaar zodat wij allebei nog een fiets konden aanschaffen. Dat is nog eens klantgericht!

goede voorlichting,snelle afhandeling, adequate na service

Plezierig contact, goede afweging van mijn wensen versus maat, merk en type fiets

Geniet van fietsen, dat hoop i, te doen!

Ik heb een mooie electricefiets fiets gekocht bij “geniet van fietsen” aan het zwolschewegje in Nunspeet. We werden prettig geholpen en zijn tevreden over de samenwerking.

meedenken met de klant en service

zie boven

Prima vriendelijk

Prima vriendelijk Nog weinig ervaring pas 1 keer geweest

Goed geholpen

Goed geholpen, 1e keus was pas in 2023 leverbaar. Samen tot een goede 2e keus gekomen, ben er blij mee.

Goede service en kwalitatief hoog personeel

Goede voorlichting en ondersteuning bij aankoop nieuwe fiets. Bij het onderhoud wordt meegedacht met de gebruiker en advies gegeven

Prettige ontvangst, tijd en aandacht om de juiste fiets uit te zoeken.

Eerlijk advies, volledige inzet om de gewenste fiets geleverd te krijgen, tijd en aandacht om de fiets perfect af te stellen qua zithouding.

Prima fiets

Ik fiets al jaren op een Kogafiets. Ook deze voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Deskundig en klantvriendelijk

Bla bla

geholpen door een betrokken en betrouwbare rijwielhandelaar

Mede door eerdere goede contacten zijn we naar Geniet van Fietsen gegaan. Hoewel we graag wat meer keus hadden gehad qua prijs en modellen kozen we uiteindelijk toch voor de aangeboden Gazelle. Service om een testfiets te mogen gebruiken is zeer op prijs gesteld. De persoonlijke benadering was prettig.

Zolang wij daar komen, altijd netjes geholpen

Zeer klantvriendelijk en een prima service!

Inmiddels 5 fietsen gekocht bij deze zaak. We werden steeds bijzonder vriendelijk geholpen en de service was uitmuntend met bijvoorbeeld het halen en brengen van fietsen van Nunspeet naar Epe en visa versa voor onderhoud.

We zijn prima geholpen!

Vriendelijk, goed geholpen en goede inruil voor oude fiets gekregen.

Zeer goed geholpen in het bepalen van de juiste fiets.

Zeer nette winkel. Ruim assortiment. Zeer vriendelijk personeel. Goede kennis en klantbeleving. Eerlijk advies. Zeer snel op weg geholpen naar de juiste keuze.

Prima zaak met goede service!

De nieuwe fiets voor onze dochter was super snel geregeld. Bedankt!

geweldig

Goed geholpen en tijd genomen voor uitleg

Ervaren verkoper die met de klant meedenkt!

Uitmuntende service

Meedenkend om het de klant naar het zin te maken. Klantgericht, deskundig en prettige manier van werken

netjes geholpen , goeie uitleg

netjes geholpen

Behulpzaam, deskundig en klantgericht

Goed advies gekregen zonder koopdruk. Dat was erg fijn om te ervaren. Ook vol vertrouwen verwijzen naar een experience-center. Daar was veel expertise en Geniet van fietsen heeft geleverd. Perfecte begeleiding en afhandeling.

Prettig geholpen

Goede fietsenwinkel

Snelle en goede dienstverlening.

Duidelijke uitleg, vriendelijk, vakkundig

De zaak van van Rumpt wekt vertrouwen. Je wordt vlot, vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aankoop van een (elektrische) fiets. We zijn zeer te spreken over deze zaak!