Snelle en fijne behandeling
Goede praktijk !
Ben heel blij dat ik over gestapt ben naar deze tandarts praktijk.
Vanwege mijn angst, ben ik gaan zoeken naar een tandarts die naar mij luisterde en de angsten begreep. Dit heb ik helemaal gevonden bij deze tandarts.
wordt er prima geholpen. is lekker kleinschalig. leggen goed uit.
goede behandeling en uitleg
Lieve tandarts die de moeite nam om conversatie te maken zodat iedereen zich op zijn gemak voelde. Gaf goed advies en was gewoon heel aardig.
Correct en zeer kundig.
Zie mijn eerdere (bovenstaande) antwoord.
Kleine praktijk, maar met prettige aandacht voor de klant. Voldoende uitleg tijdens de behandeling en ze gingen op een ontspannen manier om met ons 2 jarig kind
Prima eerste ontmoeting.
Goed geholpen, rustig uitleg gegeven over wat en waarom iets moet gebeuren .
Altijd geduldig en vriendelijk.
Na vele jaren mijn gebit te hebben laten verknallen bij een incompetente tandarts, die niet wist wat hygiëne was en blijkbaar ook het verschil niet wist tussen melktanden en volwassen tanden, heb ik nu eindelijk het perfecte adres gevonden: Pauw & Co. Uitstekende hulp, snel aan de beurt en zichtbare verbetering van het gebit. Het is dat Pauw & Co jaren terug nog niet bestond, anders was ik destijds al lang weggevlucht van de martelkamer waar ik jaren geregistreerd stond als slachtoffer, en was ik onmiddellijk overgestapt naar Pauw & Co. Nu hoef ik een controle afspraak geen 6 jaar uit te stellen, omdat ik weet dat ik wordt ontvangen in een tandartsenpraktijk, niet in een smederij.
Wij hebben weinig te zeggen, het goed naar onze zin.
Prima omgang met patiënten.
Fijne tandarts. Maar jammer dat het maken van een nieuwe afspraak lastig gaat. Ik wil buiten de schooltijden maar dat ik lastig. Mijn dochter is op vrijdagochtend vrij maar dan zijn jullie niet open.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. In de toekomst zullen wij ook op vrijdag open gaan. Op dit moment bieden wij van maandag t/m donderdag ruime openingstijden, ook na schooltijd. Op dinsdag en donderdag zijn wij tot 21.00 uur geopend. Met vriendelijke groet, Pauw & Co
Een relaxte sfeer. Deskundig en plezierig advies. Nemen de tijd om je te behandelen. Geen nummer uit een dozijn.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Pauw & Co
Ik ben erg tevreden. Het is eenvoudig een afspraak te maken. Bij spoed maken ze tijd voor je vrij (tand los door val dreumes). De sfeer is no nonsense en relaxed. Ze is deskundig en geeft fijne tips. Geen belerende opmerkingen, zoals ik vaak heb ervaren bij mijn vorige tandartsen. Dus echt top!
Helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan! Vriendelijke mensen, die professioneel en eerlijk te werk gaan en duidelijk patiëntgericht zijn en met je meedenken.
Ik kon snel terecht bij de nieuwe tandarts. Ze communiceerde op een prettige manier en heeft mij goed behandeld. Ook voor de kinderen was het prettig om door haar behandeld te worden.
Ik werd erg goed begeleid tijdens het trekken van een kies, en ook kreeg ik goede adviezen mee.
De kinderen vinden het leuk om er heen te gaan. leuke kadootjes.
Ze hebben mij gerustgesteld en het probleem zeer goed opgelost!
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.