Toelichting: tandarts nam de tijd, zowel voor de controle als voor de uitleg over reden v verdere behandeling. Alleen hebben we het niet over de kosten gehad, maar daar heb ik ook niet naar gevraagd.
Ik ben heel tevreden
Prettige intake ervaren.
Ik ben tevreden
Alles is goed gegaan, het was persoonlijk en snel klaar. Naast alle professionaliteit was het ook gewoon gezellig dus ik ben helemaal tevreden!
Was goed en wel nauwkeurig denk ik. Soms lang zoeken naar gereedschap.
Vakkundig en sociaal
Goed geen opmerkingen
Alles is netjes hangt een vriendelijke sfeer en nemen de tijd voor je
Prima geholpen. Het zou wat mij betreft alleen nog wat korter (half uur) mogen duren.
Ik werd vlot geholpen en kreeg uitleg op mijn vragen
Ik ben altijd zeer tevreden
Oke
ik heb er een prettige ervaring bij Pauw en co.
Prima ervaringen betreft planning afspraken, behandeling en communicatie. Zelfs in deze Corona tijd een fijne ongedwongen sfeer.
Er zat tandsteen is gelijk weggehaald, erg fijn, vond alleen de manier hoe het gezegd werd niet zo fijn. Mag wat vriendelijker.
Ik kwam langs voor een gescheurde kies. Ik werd vriendelijk ontvangen. Na een controle werd mij duidelijk uitgelegd hoe het probleem zou worden geholpen en mijn vraag om een verdoving werd gerespecteerd.
Goede dienst, snel en accuraat
Verstandskiezen trekken behoort over het algemeen niet bij de top 10 van hobby's. Toch kijk ik er met een goed gevoel op terug. De manier van contact, de geruststelling en ontspannen sfeer die werd gecreëerd, maar vooral de kundigheid en de beheerste manier van behandelen maken dat ik vol lof spreek over Tandartspraktijk Pauw & Co.
Ook in coronatijd een professionele aanpak en behandeling. Vriendelijk en deskundig als altijd.
Alweer vier keer voor controle geweest. Tandarts verteld me wat zij ziet en controleert relaxt en vakkundig . Ik kom graag elk half jaar even mijn gebit laten nakijken.
Ontspannen sfeer en een behandelwijze die professionaliteit uitstraalt.
Als ik bel met de mededeling dat ik een gaatje heb wil ik meteen daaraan geholpen worden en niet dat er heeel moeilijk word gedaan met testjes en weet ik wat meer waardoor ik nu alsnog met een zere mond zit! Als ik dit bij mn oude tandarts deed werd ik ook meteen geholpen aan mijn klacht!
Mijn kind (8 jaar) moest voor het eerst 1 gaatje laten vullen door de tandarts. Hij geeft aan dat er niet is uitgelegd door de tandarts wat zij ging doen. Persoonlijk had ik dat wel prettig gevonden, als de tandarts wat informatie aan mijn kind verstrekt, zodat het weet waar hij aan toe is. Ondanks dat geeft mijn zoon de behandeling toch een dikke 9!
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.