Vriendelijk, aardig en kundig personeel. Goed behandeld met alle moderne techniek.
De kosten zijn belachelijk duur. voor 10 minuten heb ik 48 euro moeten betalen. Beter andere en goedkoper tandarts zoeken .
Dag meneer/mevrouw, Alle tarieven voor tandheelkundige behandelingen zijn landelijk hetzelfde en worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Bij elke praktijk betaalt u dus hetzelfde bedrag voor de uitgevoerde behandeling. Het is jammer dat u uw ervaring met ons niet beschrijft en ons nu een "1" geeft vanwege de (vastgestelde) kosten. Wij hopen dat u uw review wilt aanpassen en meer kunt vertellen over hoe u onze praktijk en de behandeling heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Pauw & Co ---------- Reactie patiënt: Goedemiddag Bij deze wil ik aangegeven De zorg was goed en heel vriendelijk team.
zie boven
even voorstellen, uitleg wat en waarom er iets gedaan wordt mag meer aandacht aan besteed worden net als persoonlijke aandacht...
Geachte meneer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij vinden het erg jammer dat wij er tijdens uw bezoek aan onze praktijk niet in geslaagd zijn om u naar volle tevredenheid te behandelen. Heldere communicatie en persoonlijke aandacht voor de patiënt zijn juist twee van de belangrijkste speerpunten van onze praktijk. Wij hopen u een volgende keer een betere ervaring te bieden en nemen uw feedback mee in onze interne evaluatie. Met vriendelijke groet, Pauw & Co
Fijn dat jullie zeggen wat jullie doen.
Vlotte surves en een goede behandeling en uitleg
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Pauw & Co
ik heb angst voor de tandarts maar er moest een afgebroken kies getrokken worden, heb de halve nacht niet geslapen en ik heb me zelf geleerd dat ik rustig moet ademen maar dat lukt niet altijd, De tandarts was heel rustig en ze vertelde precies wat ze ging doen en dat is heel fijn
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Pauw & Co
Kon op korte termijn terecht. Goed en correct geholpen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Pauw & Co
De tandarts is rustig en neemt de tijd voor je. Zij is vakkundig en zegt precies wat de behandeling inhoud. En het personeel is vriendelijk.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Pauw & Co
De rust en tijd die ik ervaar tijdens de behandeling is wat mij betreft erg prettig. Er wordt goed geluisterd en meegedacht en rekening gehouden met wensen. Alle medewerkers zijn vriendelijk en meedenkend.
Vriendelijke medewerkers
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! De tarieven in de tandheelkunde worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Derhalve zijn de tarieven voor alle tandartspraktijken gelijk aan elkaar. Met vriendelijke groet, Pauw & Co
Rustig en duidelijk
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Pauw & Co
Geholpen door Stijn. Correct rustig goed uitgelegd
Super service zoals altijd
Ik ben pas 2x geweest. En dat was goed.
Gezellige sfeer. Waarnemend tandarts, Stijn Vooijs is een aanrader voor de praktijk. Neemt de tijd en fijn dat tandsteen meteen na de controle verwijderd kon worden, waardoor ik niet een nieuwe afspraak hoefte te maken. Danielle is een deskundige assistente, spontaan en gastvrij en weet van aanpakken. Ga zo door!! Tip: info tonen op wachtkamerscherm, bijvoorbeeld tips over mondzorg.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Uw tip m.b.t. het wachtkamerscherm nemen we mee. Met vriendelijke groet, Pauw & Co
Heel rustig omdat ik toch wel heel erg zenuwachtig was stelde me gerust en legde alles goed uit wat ze gingen doen. Was echt super heel erg blij met deze tandartsen
Goed, deskundig en vriendelijke
Aardig personeel, goede verzorging .
je krijgt een goede uitleg over wat er gaat gebeuren vriendelijk personeel
Lieve vrouw is rustig en vertelt precies wat er gaat gebeuren
Een prettige tandarts
Fijne praktijk met vriendelijk personeel. Enige nadeel is met een gezin dat ik met een aantal kinderen en zelf, binnen een aantal weken 4 keer een afspraak moet maken. Dat zal komen omdat het een kleine praktijk is. En het ook een geruime tijd duurt voordat je een afspraak kan maken, ze zitten vrij vol.
Ik vind het ervaring geweldig
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Pauw & Co is de praktijk voor mondzorg in Barneveld waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Bent u op zoek naar een goede en zeer persoonlijk werkende tandarts in Barneveld? Kies ook voor Pauw & Co! Samen met u werken wij aan een gezonde mond en een mooi gebit.